Луиза Григорова разкри как се бори с целулита

Луиза Григорова обяви пред феновете си във Фейсбук, че възнамерява да споделя с тях за начина, по който се храни, мисли, движи се и живее като цяло.

Обратно в новината

Коментари - Луиза Григорова разкри как се бори с целулита | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз като бях на 15 борех целулита като дишах дълбоко, на 20 дъвчех дъвка. На 30 смених маската си за коса. Сега съм на 40 и не се боря изобщо с целулита, защото всички съвети са вятър работа, а той е част от остаряването, което е най-нормалното състояние за един жив организъм.

тва за водата го знаем доста отдавна, но мерси, че ме светна...въпреки всичко, колкото и да се насилвам, не мога да изпия повече от 1л-1,5л вода на ден, камо ли 3 л, абсурд...някакси не изпитвам нужда да пия вода, дори в жегите; иначе много далеч съм от феновете на въпросната дама, изглежда точно като наркоманка, идея си няма какво значи здравословен начин на живот...

Оооо, я стига! Сложили ми някакво младо момиченце да ми обяснява как се бори с целулита! На тези години и неражадла е НОРМАЛНО да няма целулит. Сложете една 40 годишна раждала жена да дава такива съвети. При това да работи на бюро по 8 часа на ден, а не да се фръцка по телевизията и работата й да е точно това - да изглежда добре.

За човек, даващ непоискани съвети за здравословно хранене, Луиза изглежда много зле, направо страшно. Видът ѝ е болнав, измъчен и плашещ. Сигурно не знае, че здравословният живот не е просто бутилка вода, а спорт и лайфстайл, изключващ цигари, алкохол, наркотици и запои до сутринта. Нищо в нейните снимки не може да ме убеди, че живее здравословно.

как изглежда за само 20 те и няколко години, на които е, акъл тръгнала да ръси

Абе ше ви опраскам всички заченъци...

Яяяя, разбира от хранене, сигурно е доктор..

Не, езиковед е, от БАН!

Анорексията преборва целулита, това е рецептата на таз "мома".

С признанието , че и прилошава зствърждава наистна съмненията за хранително разтройство. Вярно, че е била модел , но и в момента продължава да гладува, а не да се храни подходящо и да тренира.

И тая се повдига на пръсти.

девойката, че да дава акъл? Че тя страшна бе, като е без грим?..

Бъдеща народна представителка, но тази година даде нещо назад и се омъжи. Сега добива популярност.

До кога ще ни занимавате с терзанията,любовите на измислената актриса. Защо сте решили,че това е много важно за хората.

Щото се чете, ма, не стопляш ли? Глей колко коментари има само, включително твоят. Ще те занимават, докато четеш и коментираш.

Тая пък имала фенове?

PR на някой от производителите на минерална вода. Организмът сам регулира колко вода му е необходима за да поддържа баланс. Дебелината идва с лоши хранителни навици и с генетична предразположеност.

Шарлопов? Между другото, откакто научих, че той е собственик на марката Девин, вече купувам друга.

Добре бе, този съвет за пиене на много вода, около 3 л на ден го дава и доц. Байкова. Освен тези две корифейки на диететиката, и други такива специалисти го препоръчват. Реших и аз да съм готина мадама и да си нося в ръката шишето с минералната вода. Едно време са носели чадърчета, ръкавици и ветрила, днес - бутилка с вода. Няма само да я нося, реших и да пия. Пих. Ми то голямо пикане, през 15 минути в тоалетната. Шефът вика - ако още един път отидеш, ще ти режа заплатата, по-добре започни да пушиш по 5 цигари на ден, вместо по 20 пъти в клозета. Добре, спрях в офиса, започнах по улиците, докато се разхождам. Ми то щях да са опикая, за срамотите, докато изпия заветния литър. (Двата ги спестих, на работа не съм пила.) Та посъветвайте ме как да са боря с целулит и бръчки, без да се напикавам.

памперс, мацка... верно че забравяш за късите и тесни поли и за тесните дънки, но пък мое си пикаеш насекъде! например, докат шефа те гълчи, ти праиш доволна обратна захапка и смело му пикаеш насред кабинета... ;)

ко требе да бъдем чесни, одавна сме забравили за къси поли и тесви джинсиче ни се налага да пием вода да си бориме целулита и други обиколки

Дир-а, какво я слагате тая кока в рубриката Здраве и красота, уе ...

Excuse me, но тази на снимката има ужасно болнав вид, за какво дава съвети, ако изгежда толкова зле....

И аз така - по 3 литра бира на ден и неам грам целОлит! Само на места полуОлит!

Или казано с две думи - дави го.

Тя винаги е била слабичка и явно целулитът не й е проблем по принцип. Но взесто да дава съвети, може малко да попие съвети за поддържане кожата на лицето. На такава възраст е недопустимо да има такава неподдържана кожа с бръчки и тъмни кръгове

Сподели ли дали и мирише акото ?

"Луиза Григорова обяви пред феновете си..." Изненадах се, че и тя има фенове. Явно в БГ-то ставаме все по-непридирчиви.

не са го уточнили - и пред двамата си фенове

тамааан спрех да се борим с целОлита, са па се сборих с анорексията... нема угодия!

Аз пък нося по 2 литра бутилка, я с Каменица, я със Загорка. Като я изпразня се сещам да взема нова. Няма бръчки, само бирено коремче :)

Ясно е какво не яде, ама все пак нещо яде ли? Или само трите литра вода?

Яде яде...

Кое е здравословното на това да пиеш вода от пластмасови бутилки? Тъпоооо. Щом иска сега по този начин да печели пари - със съвети за здравословен живот, нека поне се информира преди да ни съветва...

... за Мария Луиза

Маже си долната част на гърба и седалището с прясно изцедена семенна течност, за предпочитане от расов екземпляр в разцвета на силите си, и да е родом от екваториалните части на черния континент.

Престанете с ПР-а на това момиче. Тя самата да се сети, че е доста посредствено да се действа по този начин -- като Кардашян. Уж има претенции, а се цели в долните класи. Що за противоречие е това?!

Винаги трябва освен ползата да се посочва и евентуалната вреда. 3 литра на ден, но при здраво сърце, иначе може да се получи обратен ефект.

Получавам гърчове в долната челюст, когато двайсет годишни момиченца започнат да ми обясняват как се борят с целулита и най-вече с бръчките ;))

И когато снимките без грим говорят друго.

отсекъде си права! ама двадесетгодишни се пише слято. така при теб излиза, че момите са 20 и са на по годинка... ;)

Извинявам се за неволната грешка. Ако се повтори - бръчки да ме налазят!