Деси Цонева: Не мога да живея в жълти страници

Деси Цонева се ядоса на жълтите медии. Тя отправи откровено послание до всички.

Обратно в новината

Коментари - Деси Цонева: Не мога да живея в жълти страници | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какво се перчи това недоразумение? Д асе покрие и да престане да се прави на интересна, лигла разгонена

Изневерява, и още как! Най-вече на....себе си и на професията, приемайки разни оферти, за да е на топло, платено и меко. И стига с тези"естествени" полегнали пози - така не може да се пее добре, няма достатъчно обем въздух в дробовете, може само да се издават други полузвуци. Жега е, къпете се редовно и се забавлявайте на хлад вместо да си хабите нервите и ще оцелеете.

Какво всъщност РАБОТИ тази? Освен да пълни фейса и жълтата преса с инфо за себе си? Дегустатор на напитки ли е, енолог ли? Смешна работа. Че тя ако не е жълтата преса, кой би чул нещо за нея? Неблагодарен свят, ей!

Chefo77

Миличката тя. Ако не беше баща И (Бог да го прости), никой нямаше и да знае за нея - след смъртта му стана много известна - изведнъж ... Иначе не е нищо особено откъм визия, дори на моменти е противна. Съпругата ми е на 36, раждала е 2 пъти, също няма корекции и изглежда по-добре от нея. А на 33 има много други неща, с които трябва да се гордее една жена без деца, вместо с това, че няма нито една корекция. Макар че като гледам ... има силна нужда от тях, за да предизвика някакъв интерес.

Chefo77

Извинявам се, имала дете ... Да И е живо и здраво!

и аз нямам корекции, и к'во от тва? медал ли да ми дадат :) за сметка на тва нямам и татуировки, които повечето хора намират за изключително грозни. се тая дали пие, какво яде и т.н. въпросът е защо на тази възраст поведението й е просташко, вулгарно и идиотско, като неизживян пубертет ли, що ли?

за мене това е най-противната жена, отвърт, но като чета коментарите не съм единствен

Неграмотници да не се изказват по форумите, а да отварят книгите и да четат как правилно се изписват думите.

колкото си грамотен толкова да си здрав и щастлив

знам, че се пише отврат, но така се е получило понеже пиша и на кирилица и на латиница и не гледам клавишите, но все пак благодаря

А дано и в dir спрат да публикуват за нея !

Изключително просто момиче! Язък за фамилията...

Ми кво да те правим, като ставаш само за жълти страници. Некадърна като баща си, лежаща на лаврите на дядо си.

А кой всъщност го интересува какво правиш?

Хм....добре се е рекламирала. "Пия добавки и много вино.". Особено многото вино може да се окаже препъни камъчето, да пиеш много вино-това си е алкохолен порок, кел файда, че спортуваш и взимаш добавки. Никъде не прочетох-мога да шия, да плета, да правя питки, да извеждам детето си.....

... да шия, да плета, да правя питки ... извинявам се за тъпия въпрос, но това ли са уменията, които би трябвало да владее жената в нашето съвремие?!

Ами не е лошо да умее и типично женски неща. Като например да извежда детето си на разходка и да се грижи за него. Когато синчето ѝ беше първокласник, тя влезе в биг брадъра.

Пък --- да беше написала- държа се просташки / дано да ме забележат рога слагам , но съм дъщеря на Д. Цонев ! Лика прилика и с наща Мика / Стоичковата /

а според теб кои са......нима ще ти е неприятно на Коледа къщата ти да ухае на топъл хляб, или да ушие или изплете уникална дрешка на детето ти, а още повече сигурно ще ти е най-приятно да я виждаш зашеметена с чаша в ръка всяка вечер, това може би е умение от съвремието ни, или пък да се прибереш вечер и да видиш детето си втренчено в телефон или таблет със сандвич в ръка, не знам ти кажи, ще ги търпиш тези умения месец-два, но след това ще си биеш камшика, както направиха двамата и мъже.

papion

Ех, момиче защо не се запиташ, защо никой не се занимава с брат ти? Ти с брака си с Янчо Таков-ІІ, реши да влезеш във "висшия ешелон", не ти се получи и реши да се правиш известна на гърба на славата на баща си и още повече на дядо си. Биг брадъра окончателно те показа какво представляваш. Ако си гледаш кротко детето и не се изявяваш и жълтите вестници ще те оставят на мира.

тази жена е изтъкана от демагогия, фалшиво самочувствие и лъжливост. Нищо чудно, защото такъв и е произходът. Нагледахме се на семейство Цоневи, на гаврата на дядо и с кучетата и хората, на приспособяването и подлизурщинаа им. А майка и е от "защитния вид", живяла и учила само в чужбина. И какво като не отговаря на писачите? И те са като нея - не особено умни.

Никога не съм публикувала нищо във фейсбук - нито снимки, нито откровения, нито лични мисли и изповеди. Не е работа на чуждите да се ровичкат в живота и в душата ми, За мен това винаги е било нормалното поведение.

По същата причина нямам въобще акаунт във Фейса. И никога не съм имал. Личният ми живот си е ЛИЧЕН и не допускам никой в вътре, освен участниците в него. Не може хем да искаш да си известен и харесван, хем да се сърдиш на плюващите по теб. Както наскоро писаха в раздел Вицове - Не съм ракия, та да се харесам на всички!

Luna0102

Знам че е много "кул" да си нашариш тялото като затворник, но не разбирам как жена се харесва като се погледне в огледалото?!

Аз не разбирам как и мъжете се харесват. Грозно е.

Luna0102

Грозно е и за мъжете, но е по-приемливо, а жена ще сложи рокля и се показали някакви татуси- да ти прилошее. А с напредването на възрастта става ...

може би всеки решава как и какво да прави с тялото си? Може би теб не те бърка и понятията грозно и хубаво са СУБЕКТИВНИ. Татуировките и модификациите на тялото ги е имало от древността, но толкова ви разбират главите.

Ще изчипкам Десита във ваната си и после ще я разстрия с лавандулов спирт за здраве !

Мило момиче, съжалявам за баща ти, не съм го познавала, но винаги ми е било приятно да го виждам на екран. Не го търси извън себе си, той живее в теб и чрез те :) Бъди здрава!

Ахххахахаххахаха Тая сама ли си пише позитивни коментари хахахха Наследила е алкохолизма и наркоманията ама не от Митко Цонев

Получавам разтроство като я вида, ормално ли е

Нормално е , и аз получавам

Какви терзания, какви превземки! Нали нейната "популярност" е благодарение на жълтата преса и на такива платени публикации, като тази. Друго няма за да бъде популярна, нищо не може, за нищо не става.

Предлагам на link да преименуват секцията "ЛАЙФ" на "ПРОСТОТИИ".

ГОРКИЯ МИТКО ЦОНЕВ НЯМА СПОКОЙСТВИЕ И НА ОНЯ СВАТ!!! ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ КАКВО МУ Е БИЛО ПАК МНОГО ИЗДАРЖА ЧОВЕЧЕЦА!? ПОЧИВАЙ В МИР ПРИЯТЕЛЮ !!!!

ДА ВИ НАПИША ИСТИНАТА НЕ МОЖАХ ДА СПЯ ПОРЕДНА НОЩ В ОЧАКВАНЕ НА Е ТЕ ТАЯ СВЕТСКА НОВИНА ЗА ТАЯ СВЕТСКА К...ВА! ВЧЕРА НЕ СПАХ ЗАРАДИ ЕМИЛИЯ ДНЕСКА ЗАРАДИ ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ.......... МОЛА ВИ НЕ МЕ СТРЕСИРАЙТЕ ПОВЕЧЕ!?

браво!

Ами намери начин да ни отървеш от досадното си присъствие тогава . Само обещания тип " от утре" . Ти , десее, си доказателство , че и в средите на популярните хора могат да се появят хора , които не е ясно защо са популярни, и те самите не знаят защо са популярни, но ... Факт.

СТИГА СТЕ НИ ЗАНИМАВАЛИ С ТАЯ МЪРША

Като не искаш да си в жълтите страници не участвай в Биг Брадър и не ходи с мутри. Много е просто!

"Пия много вино и се грижа за здравето си.", "Обичам да ме обичат по няколко пъти на ден"... Хлъц! Наздррррравии! Нали ти си я избра известността? Никой не те беше чувал и виждал преди да влезеш в едно шоу? Нямаше за какво да те е чувал и виждал. То и сега няма.

...а и патологична лъжкиня на всичкото отгоре :Филъра в устните й е очевАден.Разбирам да лъже за наркотици ,че не взима е разбираемо.Но....за корекциите в устните са видими дори за неразбиращи.Много неприятна жена.И кофти персона.Но за съжаление от децата на привилегировани и успешни родители не излиза нищо(често).

Luna0102

Какво значи филър, за да погледна и аз?

пълнеж - кат' в кроасаните;)

Колко плати за тъпата статия Деси ли си магаре ли си :D

ПРАВИЛНО решение . Живей си живота и не ни занимавай със себе си. Браво !

Напълно натурална парантия.

И ТАЯ НОЩ НЕ МОЖАХ ДА СПЯ ЗА РАДИ ТЕРЗАНИЯТА НА " СВЕТСКА К...ВА".....

Ами спри да обичаш по толкова много и ще те оставят на мира. И ние не искаме да четем за тебе, споко.

Коя е тая разпоретина