Коментари - Невероятни трансформации само с грим (галерия) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за тва, жената сутрин рано, натурале, неприятно-миризлива, си е ИСТИНАТА... кви гримове? кви пет лева? язе да не сам тъпа риба, та да ме ловите на бастун... сутрин рано се вижда кой колко е красив! така мисля язе...

От кога караш на " ръчна"?

Да бе...само грим!? Килограми с мазила и още повече фотошоп ... нищо друго не може да скрие цирей колкото капачка на кока-кола.. Айде да не ни правят на балами

С грим също става , ама да видиш с блажна боя какви чудеса се получават - опитайте и вие!

Кошмар!!!Крокодили!!!

Разбира се, човек трябва да се стреми да изглежда по-добре, но не мога да разбера защо някои хора вместо да отидат на дерматолог и след терапия да се сдибият с чиста кожа, предпочитат да си "боядисват" изцяло лицето за да изглеждат по-добре. В края на краищата идва вечер, боята се маха и в леглото отново пред другата половинка се появява истинското лице с всичките му несъвършенства.

Освен грима и усмивките имат значение, след трансформациите всички са по-усмихнати!

Тва колко кит е отишло не ми се мисли.

Само дето в статията са пропуснали да споменат, че доброто контуриране и хайлайтинг не се удава на всеки гримьор, колкото и да е добър, а се иска майсторлък, за да се постигне. ;)

изглеждат добре на снимки, на живо е малко по-различно. По-добре е да отидат на козметик или лекар, за да оправят проблема с кожата си, и да ползват правилната козметика. Всички сме различни и всички сме красиви по свой си начин, не е нужно с 1 тон грим да се опитваме да доближим една жена до някакъв измислен стандарт за красота!!!

Мда, определено светлооките по-лесно се трансформират в красавици. Но има и още един трик - миглите от коприна, и те са много важни

Пичове - носете си макетно ножче и проверявайте колко е дебела шпакловката чрез изтъркване ( я нос, я джука) и ако не се спука - помпайте!

Червило, пудра и боички, превръщат баби в ученички. Има ли смисъл да говорим повече?

Повечето са хубави и без грим, просто имат по-проблемна кожа...други просто са си на години.. на мен всичкият този грим ми изглежда супер неестествено, на някои дори и грозно..да има грим, но в умерени количества,а не..

photoshop!!! ай сиктир, бабата с тези бръчки и не само тя не знам как само един грим ще ги скрие. стига писахте лъжливи новини. да не казвам какви сте...

Това Путлер ли е на снимката? ха...ха...ха...

Нещо не разбрах. От коя страна трябва да са "след"?

А как изглежда на живо всичко това знае ли някой?! И не можеш да мръднеш ни уста, ни глава, защото под друг ъгъл формата на носа се вижда, овала се очертава, лещите дразнят очите, и в най-добрия случай лицето стои като маска, без никакво изражение! За какво е необходимо? Само за парадна снимка в Инстаграм или ФБ, да се събират лайкове, а в живия живот никой не може да поддържа такава визия непрекъснато ... Платена реклама на мазила - това е!

На предпоследната снимка с бабата, да скрият бръчки от половин сантиметър си е съмнително. Грима трябва да е като маска дебел. Освен бурки, скоро ще трябва да забранят и грима, че не се вижда лицето. ;) Явно толкова ги е срам от себе си.

За протокола, и фотографа е голяма рабо!!!!

Не можах да издържа до края. А съм гледал всички серии на Saw

Невероятни трансформации само с един удар.

Явно няма грозни жени, само такива дето не могат да се гримират.

Нали знаеш лафа: Има два вида жени- едните,които се гримират добре и други които...добре, че се гримират....;)

Затова, първо в банята и после в леглото. Да няма на сутринта "ААААА КРОКОДИЛ!!!"

очевидно не си чувал за водоустойчив грим...нито за татуиране на грим по вежди,очи,устни...

Аз така се ожених. Не е истина!

Невероятни трансформации да.... Но не с грим а с фотошоп!

истината е, че наистина красиви, без да са пайнерки или кардашиянки, след прикриване на пъпките и изтъняване на носа чрез грим, изглеждат само и единствено жените със сини или поне подчертано-светли очи. загледайте се в мустакатата арабеска на трета снимка-дори тя е имала наглостта да си сложи светли лещи, за да заприлича поне на нещо приемливо...

Не точно, не точно, по- красиви и изразителни без грим са тъмните очи. А със светли очи не си ли очертаят окото никакво го няма - измита чиния е работата.

малии крокодил

Е тази предпоследната бабичка няма как да стане това..трябва и много фотошоп..

Аз затова не си махам грима! Никога!

И с грима са си урунгели..

Не знаех, че и Photoshop-ът вече се причислява към звено "Грим". На много от изображенията(щото не са само снимки, а обработвани такива) той е повече от очевиден.

Това с грима си е подло, бе хора.. Легнеш с красавица, събудиш се до... тва... Че направо и удар може да си докараш :)

Пичове, много трябва да се внимава...

:D :D разбиии!

Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха :) Уби змея с ластик :))))

от всеки крокодил ще направи по-поносимо същество

Никой не би избрал да се роди грозен. Хубаво е, че изтеглилите късата клечка полагат усилия да са по-лицеприятни.

Акнето се лекува, розацеята - също. В такива случаи е най-тъпото нещо, което едно същество може да направи, е да си напудри кожата с нещо, така щото да не може да диша и съвсем да "сговни" картинката.

ебаааго, аз такъи влък никогаш не бих запинял...

само, че не искам да съм на мястото на съпруга и - кога да е все някога трябва да се измие...

Както се пееха Замунда Банана Бенд: Са напил кат алигатор, са събудил с крукодил. Нямал никаква представа, как съм са така напил. .

баси и кучетата...

Промяната на снимка 13 е направо зашеметяваща!

айде малко гледай де - на двете снимки тялото е на 2рата кака. няма как когато имаш проблем с кожата на лицето - тялото да има такава перфектна кожа. да не говорим че обикнобено девойките с акне с годините успяват някак да го разкарат от лицето, но то просто се измества надолу - към гърдите... повечето от снимките са си чиста обработка. особенно бабата накрая - без ботукс как точно са разкарали тия бръчки? с мистрията ли са мацали?

Ех, горките жени ...

Не харесвам гримирани жени. Дори да се абстрахираме от естетиката, не знаеш какво има под шпакловката - я акне, а огърлицата на Венера ...

а ти ако си мислиш че женитесе гримираме заради тебе си се объркал сериозно.

ох,нали обичате педерасите,защо така грубо.....жените се гримират ТОЧНО за да се харесат на мъжете,това им е в природата но напоследък това не е само грим а направо тунинг и като се събудиш сутринта и погледнеш до себе си има някакъв вампир а не жена и си плюеш на петите колкото може по-бързо да се изнесеш......с годините жените обикновено поумняват и разбират къде е границата но по-младите......майко мила:)))))))))

Няма начин да е заради мене, аз гримирани не харесвам. То от снимките се вижда много добре защо се гримирате!

А понякога и адамова ябълка се крие под грима :) :) :)

Мился, че по скоро е грим плюс много фотошоп. Само с грим това не става.

Luna0102

Май си прав, защото на доста снимки, формите на очите, ширина на носа са различни.

Luna0102

Изкуствените мигли правят чудеса и с най-големите чудовища, но пък всички са заприличали на Кардашиян, а първата снимка докато не я уголемих си помислих че е Джоли.

Олеле...

В началото Бог сътворил небето и земята. И казал Бог: - Да бъде светлина! И дошла светлината.И казал Той , че това е хубаво. И сътворил Бог човека по свой образ и подобие. И казал Той, че това е хубаво. И сътворил Бог жената. Погледнал я и казал: -...нищо, ще се гримира.

И, "кел файда"? Нали в един момент ще излезе на светло от банята или маската ще се остърже във възглавниците...

влезе в морето...

Да....на снимки ок, но на живо толкова смешно изглежда с толкова много пластове грим. Все едно са с маска.

А ако не иска да влезе......ще я вкараме:)))))те арабеските за това забулват жените си за да не дават пари за гримиране...евтино и бързо се сваля но на тъмно:)))))