Кардашиян в кокаинов скандал, оплете се в лъжи

Кардашиян събуди съмнения, че тя или някой от обкръжението й приема кокаин. Оправда се с различни версии и разгневи феновете си.

Обратно в новината

Коментари - Кардашиян в кокаинов скандал, оплете се в лъжи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази кака Ким нещо я подкараха още с аферата "голям гъз-голяма работа" и целулита по него? Само тогава около 100-150К потребители в инстаграм се отказаха да я следват. Ако не се вкарва в разни скандали ще залезе, е с милионите си !!!

Тънка талия /със сигурност постигната с махане на ребра/ и голЕм гАз.... Какво се превъзнасят по това чучело?! От глупаците милиардерка станала!

Тъпа е разбира се. Можеше да каже, че са обеци.

Моля, не обиждайте кифлите, нито поничките, нито баничките, ама ми идва вповече да ме занимават с разни недовьршени интелекти...на които още по- недовьршени развитието си " журналисти" се прекланят!

фенове на лоена топка???

Има 49 секундно видео, в което въпросната дама показва масичката си в детайл и ясно се вижда, че двете бели линии са всъщност част от самата шарка на мрамора... Пак се опитвате да правите сензация чрез непроверена информация

ни занимавате с тази презокеанска кифла?! Родните си ни стигат - много на брой, но за сметка на това също токлова кухи.

Не минаваше ден без инфо за Кардашиян .

Коцето и той така сецка само бугарска пудра сахар, ммм паооо

Я покажете ония снимки с целулита! Грозна гледка.

Много е простичка милата - да не погледне какво снима на заден план, че и да го публикува после ... Ама каква захар, какви сладкиши бе моме? Даже и да е било захар, трябваше да се почисти, защото е ясно какво ще си помислят хората - или освен да е евтин трик за привличане на внимание ... толкова ли е зле вече горката?

А кога изобщо е била добре тая тъпа и некадърна биволица?

С този голям, хм... нос и тези разширени ноздри, бая пътеки трябва да изшмърка.

Toя примат имал и фенове? В странно време живеем.

Простотията винаги е била доминантен фактор.

Кокаин? Мислех си, че това семейство е на по-тежки наркотици ...

Е... ти прахосмукачката!!! И аз искам такава:)))

дкми

И кво като е кокаин? Какъв е проблема - не е малка, да взима каквото си иска. Все пак го прави за себе си.

Хм... Просто парите в банковата сметка намаляват заплашително и време на някоя PR провокация която да я издигне на гребена на вълната :) Като гледам работииииииии.

Ха-ха-ха, и при мен така веднъж. Купих си локум и като го изтръсках от пудрата захар върху него и не щеш ли, се получиха две-три пътечки върху масата :))))))