Бионсе показа близнаците за първи път

Бионсе показа за първи път близнаците, които се родиха преди месец.

Обратно в новината

Коментари - Бионсе показа близнаците за първи път | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А снимка на майката кога?

Комплексари... Щото, кралицата, дали знае, че Картър е "сър"?

Известен факт е, че мелезите понякога са красиви, но винаги са похотливи.

Не се бех заглеждала в Джей Зи досега. Кога го погледнах, ма той негар от гетото, същи африканец. Дечицата ако са негови, ше са грозни колко си искат, горките те. Блу Айви веке й пролича, че ше бъде грозна негарка. Никой не мое да си избега от семката. История на ривърс расисти. Тепърва ше ги срещате. Лице в лице, е ноо по-зле, по-грозно и по-страшно, защото те иска тда избият сички бели хора, просто тека, заради цвета на кожата.

от всичките тия пози, шарени парцалаци, префърцунени претенциозности, невероятно смешни имена за децата и тям подобни глупости (не само сега, а месеци наред) следва само едно-стил и вкус не се купуват с пари. май не се купуват и с много пари. може да излезеш от гетото, но гетото не ще да излиза.

От Дира нещо не сте разбрали....такъв наем от 400000$ на месец няма. Това прави на година 4,8 милиона долара, колкото струва да си купиш твоя къща в Малибу. Виж 40000 долара става и е нормално за там.

Удри, Бионце, тая мачка не е нашта!

Кичът тип "католическа процесия"- визирам погребалните венци- продължава. Няма подобен кич, каква стойка, какъв тоалет, какви имена на децата, воалът на майка им, копянаща да прилича на черна дева Мария...просто умирам от смях:)))))

абсолютно същото го забелязах, сега и едно ореолче да й сложат :))

Тия подводни снимки не ги разбирам.

Простотията не може да се замаскира с пари.

Черни ли са? Защото Бионце доста е пробеляла

маймунарника е пълен!

ох, мислих, че е показала циците. Аре не ме занимавайте с глупости

Всичко е измама. Близнаците са бели. Бионсе се избелва,маже с мазилки и фотошопира. На тя е черна,айде с примес. Мъжът и си е чист негър. Тогава как децата са бели. Сурогатна майка. Толкова са се смахнали неграта,че богатите раждат бели деца. Както на Джексъна сестрата и арабина. И затова се разделиха. Детето пак бяло. Купуват сурогатни майки както и педалите като Роналдо и децата му от неизвестни майки. Децата вече са стока. Негрите опищяха орталъка,че били роби. Как се нарича продаването и купуването на човешко семе,яйцеклетка и живо родени деца. Търговия с хора. Което е робство. Демек чернилките -богати и пенделите богати прилагат робски принципи. Да ви е честито новото демократично общество.

Да са и живи и здрави децата, ама наистина каква е тая мания да се изживява като някаква богиня? Нито е първата, нито последната дето е родила близнаци, ми облечи се като хората, кво се показваш гола и боса /както се казва/?!?

Парите заслепяват. Истина било. Очевидно спомагат и оглупяването.

Демек "Мадоната с близнаците". Аман вече от кичозното и позьорство.

Вероятно е много талантлива, но каквото и да направи си остава с пошло излъчване, а и натрапва на аудиторията не особено добре оформени едри задни части. А чак пък 'сър"....малко ми се струва, че е прекалено...

Е и друг път сме ти виждали близнетата - нищо особено.