Агаси: Децата ни няма да се занимават с тенис

Бившият номер 1 в световния тенис - Андре Агаси разказа за себе си в интервю.

Обратно в новината

Коментари - Агаси: Децата ни няма да се занимават с тенис | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Толкова им се радвам и им желая да запазят обичта помежду си и здраво семейството си

ВЕЛИК !!!!!

Може да ги прати в най-скъпия университет, но там не те учат как да станеш шампион. Или си го имаш, или не.

Прекрасно семейство! Дано някой ден и децата им станат известни! При такива популярни бивши спортисти АЗ не се съмнявам, няма как да не са наследили гените на родителите си. Пожелавам много здраве, любов, щастие и успехи на това прекрасно семейство!!!

Не им пожелавайте да са известни, а да са щастливи и удовлетворени от живота!!!

Илие Настасе ... офицер от Румънската армия. Имаше дълга коса и го бяха снимали с фуражка. Но той си беше красавец и каскет да ме бяха сложили - все тая. Агаси, както и Борг имаха едни Косища, като на индиански вождове - като тръгнат , все едно че мустанги се разиграват. ------------- И си спомням Конърс, така с една "чинно" обработена прическа тип "Том Джоунс"... а това беше времето на Лед Зеп... И след това по СЪЩИЯ НАЧИН АГАСИ ... то в спорта освен Игра, трябва да имаш и фаца ... --------- А сега, само като вида този Мъри ...

Не знам, но ако това СЕМЕЙСТВО е решило да събере всички Купи - от турнири и шлемове "на куп", колко "ЗЕМЯ" ще трябва ... Но МЪДРО са решили, ТЕХНИТЕ ДЕЦА да не се занимават с тази "земя". Като искаш да си възпиташ децата, с милиони, без милиони ЩЕ ГО СТОРИШ..

Първи беше Настасе. Взех да гледам тенис - бях малък. След това дойде Борг - започнах и да се интерисувам от тенис. След това дойде Агаси, защото Борг си отиде и той го замести в сърцето ми 100%. ------------ Отиде си и Агаси и позагубих интерес по тениса. Не беше същото. Дойде Щвейцареца и интереса стана "старият". Тойде Григор - интереса стана "Жив Интерес, много Жив" ----------------- За Сестрите Малееви е отделна тема. Защото за "Братя Димитрови" едва ли ще чуем някога.

Андре беше след Борг. Великолепието в Тениса. Моята Атракция от Играта до Косата. И е много Позитивно и Дружелюбно настроен Човек. Чудех се как играе такъв "нахъсан" Тенис. ------------------- Че има и "вкус и нюх" към жените . Взе си най- Преданната Германка и създаде прекрасно семейство с Щефи. Не залитна по разни там "женски аламинути". Истински Тенисист, Съпруг и Баща. И ЧОВЕК.

Много голям като ЧОВЕК. Той живее в Лас Вегас,където съм и аз, и е изградил няколко тенис-центъра ,клубове за срещи и училищаСАМО в проблемни (престъпни) зони на града,населени предимно с черни и латиноси. Там дава шанс на децата да учат ,да се събират и да се занимават със спорт БЕЗПЛАТНО, само и само да не са на улиците в обкръжението на останалите . Много го уважават тук !

Ласвегас трябва да е един от най-неприятните градове. А това, че помагал на чернилки - голям праз. Никой не им е виновен, че иначе щели да залитнат по дрогата.

Завиждам им! Трудили са се, мъчили са се, но имат нещо. А у нас - и се трудихме , и се борихме , и работихме - и нищо не получихме - отричане на целия ни живот, на труда ни, оставени да вегетираме безнадеждно.

Ебати тъпия комунист! Ред сълзи и ред сополи, че държавата му е виновна за това да не постигне нищо в живота си! Социалист по убеждение = слабак в живота(загубеняк), на който все другите са му виновни и от него нищо не зависи.... отврат!!!

Жалко, децата със сигурност са с талант! Но е прав, че те сами трябва да изберат пътя си.

ВЕЛИКИ ТЕНЕСИСТИ !!!! ПРЕКРАСНА ДВОЙКА!! ДАДОХА МНОГО НА НАС ЗРИТЕЛИТЕ

Съгласен, плюс от мене, само - моля, не ги наричай "тенЕсисти"! Те са "тенИсисти" - от "тенИс", а не от "тенЕс"!

Тоя хващат ли го антииранските санкции?

Агаси е от арменски , а не от ирански произход. Явно наистина си луд или си много зле с географията

ГОЛЯМ!

И ГОЛЯМА! :)