Уилям и Кейт с ”офанзива на чара” в Полша

Британският принц Уилям, съпругата му Кейт и децата им започнаха от Варшава своето петдневно посещение в Полша и Германия.

Обратно в новината

Коментари - Уилям и Кейт с ”офанзива на чара” в Полша | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз чар на снимките не видях. Видях един плешив и грозен субект, една наконтена кака, доста грубовата, момиченце, доста бузесто и грозновато. Момченцето е доникъде по- симпатично, но след време ще стане същия грозник като дядо си и тати си. Последният чаровен индивид в английската кралска фамилия , май и единствения беше Лейди Даяна.

Травеститското семейство пак се набута под камерите и в медиите. Еле травеститката Уейти Кейти, дето метка патлак под полата на Версаче. Лупът се рептилите от ейца, тая не е раждала, има я в сайтове за фалшиви кореми на бременни като редовна килентка.

ще трябва да първо да промушиш камила през иглени уши , за да ни убедиш, че тия на снимката са стока, а не са от тия, за които Бога казва, "хвалят ги, че правят добро на себе си". А кой ги хвали, хвалят ги заблудени малоумни оФци като тебе

А кой поляк-тъпак ги покани?

И аз да споделя- в първия момент мислех да напиша "тия много ме кефят", но си дадох сметка, че ще изглежда като евтина провокация от трол. От друга страна, понеже наистина им симпатизирам и съм научен да уважавам мнението на другите се запитах как се формира тази другата позиция на омраза. За миг си представих следната картинка- англичаните измъчен и изстрадал народ, дошъл на гурбет в БГ, оплакват се от мизерния си живот и тогава ние българите с пълно основание им казваме "вземете се в ръце!, стига сте хранили и робували на търтеи (монархията), които ви ограбват" Обаче положението е различно- англичаните са си направили сметката- ОК са да издържат монархията. Явно смятат, че сделката си струва, че получват нещо насреща, пък било то и една представителност... Е къде ни е на нас проблемът? Откакто се помня къде ли не изчезват моите данъци, спестяванията на родителите ми... Във властта са все едни и същи (без да са монарси) и са уредили цялата си рода, не само преките си наследници... и с това май сме ОК? Но английската монархия ни бърка в здравето и пали лютата ни омраза...

жоро, един тъпанар като тебе не трябва да се опитва да мисли, просто чети бе, чети, колко искаш са писали хора по-умни и информирани от тебе. Дали милионите избити и ограбени от колонизаторите народи са на твоето гейско/лакейско мислене

Благодаря за квалификациите, които показват единствено липсата на аргументи в позицията ти, която между другото не разбрах съвсем ясно. Звучи ми малко като вица "а вие защо биете негрите?" Аз също не съм привърженик на монархия с абсолютна власт, каквато е била в миналото. По темата за колониите- не мога да взема отношение, защото едно е да даваш оценка от позицията на света, в който живеем, друго е да трябва да взимаш решения към даден момент в миналото. Но да изпитваш омраза към Уилям и Кейт заради някакв минало на техните родители ми се струва, съжалявам но единствено мога да го квалифицирам с термина комунистическо- там децата се държат отговорни за действията на родителите си.

Ай сиктир от паразити и кръвопийци. Мен би ме било срам да съм на тяхно място. Тези парвенюта трябва да им се отнеме всичко, което имат и да започнат да си изкарват прехраната като всички останали хора.

Кейт и Уйлям са едно младо, красиво, изискано семейство, с две разкошни дечица. Модел за живота и за взаимоотношения между хората. Защо не се радваме на един хубав модел, а ходим на модни ревюта , за да гледаме манекени. Това са живи модели за живота. радвайте им се и не злобейте.

на мързели като тебе, кои да са им идолите, ами търтейте разбира се...щото в болния ти мозък те са ти

А вие ще научите ли някога, че истината не е "злобеене"? Само вашето лицемерие ли "важи"? Млади са, но красиви и изискани - не са, това е положението.

Дъртата скоро нема да "сдаде манерката".

Почитането и благоовеенето пред властта на някакви династии е наречено от Маркс 'фалшиво съзнание'. С други думи, това е парадоксът, при който въпреки мизерията, в която тънат хората обичат и се радват на господарите /които в повечето случаи са причина за тази бедност/. Така пише в учебниците по социология--наскоро ми попадна такъв и ми стана доста интересно.

нарича се още "човекопоклонничество" или с други думи мекия килим, на който предстои да стъпи и антихриста

Нагли прости кравари - това им е чара.

И кво с'я? Уж Чарлз бил законния престолонаследник, щял днес-утре крал да става, ама кат опре до чара, пращат младите, а? Що не пратят консколиция Чарлз с Камилата му, дето баба Мика, копала цял живот бостана, изглежда по-добре от нея???!!!!!

който и да пратят, си остават банда егоисти и безделници

имам добра новина за малоумните поданици на кралицата в и от мнгалска българия, родени да не мислят, а да слугуват и да изпълняват екзекуции в охранените, с власт и пари.... И вие може да сте като идолите си бе, алоооу циганя български , много малко трЕбва за това , например влезте в някоя онкоболница и се похвалете на болните там, че сте здрави или пък идете при някое умряло от глад и бедност дете и му се похвалете, че сте преяли....Много малко ви трябва да станете такива като тия аристократи.....светът е обречен заради човешкото слабоумие...

офанзива на паразитите , търтейте, тарикатите, колонизаторите, екплоататорите, лентяите и безделниците, егоистите и безсрамниците ....

Хубави дечица, явно гена на Кетрин ще надделее поне малко...но и поляците са красиви хора...

Малката Шарлот е ''одрала кожата'' на прабаба си Елизабет.:)

В интерес на истината Елизабет е била доста красива на младини. Просто децата й са грозни.

Искам и аз "офанзива на чара" !!!

Съпругата на полския президент е много лъчезарна и позитивна.

Тези, освен да се плодят и развяват по света, друго правят ли!? Миличките да ги ожалиш!!!

Този пътуващ цирк е интересен само на англичаните и дори не на всичките. Със същия ефект може да отразите и посещение на Лейди Гага в Исландия.

"...множеството започна да скандира и да им прави снимки..." Какво точно описание за еврогейски подлоги!!!

Ба си наглеците. До вчера псуваха поляците, че са измет и ги третират като 3-ра ръка хора на острова, а сега се мазнят да смекчат санкциите от Брекзит-а. До дупка санкции за гадините.