Гришо и Никол скъсиха дистанцията в Капри

Най-добрият български тенисист Григор Димитров и Никол Шерцингер опровергаха слуховете, че са се разделили.

Обратно в новината

Коментари - Гришо и Никол скъсиха дистанцията в Капри | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От дистанция нищо не става, камо ли по Интернет.

Оказва се, че трътката на Каката не е от малките!

Гришо, вземи Маша. Бъди зрял човек, помисли малко. Като завършиш кариерата, а имаш още доста години, кой ще ти роди деца ? На колко години ?

Е те там му е Тениса.

Да му бърка в гащите....това йога за "кого" е?

Лелееее, тази смугла красавица ако ми падне....блазе му на Гришо

у Столипиново ще си намериш дузина такива!

на друго място повече снимки от почивката им..Само на две тя се опитва да го награби, а той проявява 0 внимание към нея. Меко казано "странна" връзка е това.

права е колежката киара за самолета и летището . гришо обича говеждо а аз агнешко. хайде живи и здрави .

Роналдо ми е 100 пъти по - симпатичен . Хем гради кариера, хем прави деца . Този не е много умен . Комедия ли играе с тази възчерна стара мома ! Не мога да разбера ?

Ай гледай си въздуха там и не надничай в чуждите чаршафи. А Роналдо си е чист гей.

Здраво яздене му е майката.

григор на сафари,григор на почивка,григор на плаж и т,н.прочетете какво е казал макенроу и това е самата истина.преоритет са почивките ,парите и жените.така му харесва така си живее.колко е надарен е до време защото идва момент и самолета каца завинаги на летището.....

Затова, както казва Макенроу, нищо голямо няма да стане от тебе.....

... черен & бял бански... класика в ромското плажуване...

Като направиш 10 милиона долара, вервай,че изобщо няма да ти пука какво носиш когато си на плажа. Още по-малко ще ти пука,ако някой форумен изтърсак те коментира.

и затова никога няма да направиш дори един милион.

Скъсили биле дистанцията. Та тя си е направо отрицателна.

Я, как е налазила Николетка малкото хайванче Гришко...

Давай, Дришо. За тенисист видехме, че не ставаш, барем мандръсай застаряващите лелки, докато можеш...

Страааастноооо те любя Николчееее, на мойтоооо балкоончееее, сънувааам те ааааз! Николче страстна, ела целуниии ме, ела прегърниии мееее, ще хапнеееем халвааааа !

Това са поръчани снимки,не папарашки! Личи си по много неща... рекламни с една дума! :)

Така е:) Договори, клаузи, пари, но няма нормална, хетеросексуална жена, която да може да си държи ръцете далеч от Григор, ако има възможност да са ѝ върху него:)

Да те налази акарида! Изпадаш в нирвана както си лежиш.

ха ха ха, да се смееш ли да плачеш ли на коментарите!?!?! Мъже се разкудкудякали като бабички на седянка. Ма фанете изкарайте некой леф, мое и на вас некоя х'арна мома да пусне ръчица.

ти на тази дърта алкохоличка, аран мома ли казваш?!?

Щом като разбрахме вече колко струва банският на Гришо, всичко е наред

Никол не е лоша за 39те си години, но аз лично бих я заменил за две 19.5-годишни

Татенце на 19 годишна. Само да погледнеш детенцето ми, ще си го хапнеш на закуска запечен.

Що живееш с мисълта, че "детенцето" ти е непогледнато и непоръбено?

Твоето момиче отдавна се чука редовно. Върти няколко батковци, докато ти се зъбиш по форумите.

радо нашя каун уж бил надарен пък не му виждам главата да му е излязла от вирсачето?!!ами пено таз църната ни мои му го дигна ма!

Де го намерихте тоя камънак , бе Гришак! Какво море ще е ако няма пясък в ...

... в италия е така, баце... в монте карло тоже...

Е признавам си - редакторката, "Въх, уби мЪ!" - толкоз тъпо и меркантилно написана статия не бях виждала! И да не забравите - "Гришо е с черни мъжки шорти Versace. Цената им варира, като започва от около 150 долара.", да не забравите, Ей!

... нашия, щом му е обул шортите... да не подфане и сестра му?!.

Кога са се тъпанили, преди или след плажа.

... и двете, дедо бонде, и двете...

Толкова години са заедно и чак сега скъсили дистанцията на плажа!

Скъсили са дистанцията за пред хората.А и при тия ангажименти кога да търсят нови гаджета.

Нашият да не е жетвар? Има селскостопански тен.

Kak se е лъснал като охлюв. Няма време да тренира, за да се бръсне.

Българската звезда е заработил 1 494 049 долара за годината дотук, с което е на ръба на топ 10. Десетият в класацията по пари е Сам Куери (САЩ) с 1 547 539 долара. На върха на алтернативната ранглиста е Роджър Федерер, който прави страхотен сезон и спечели два от трите турнира в Големия шлем. Маестрото е увеличил сметката си с 8 478 320 долара. Втори е испанецът Рафаел Надал, спечелил 7 386 870, което е с близо 5 милиона долара повече от третия Стан Вавринка (Швейцария) - 2 818 912 долара. Куриозно донякъде, световният номер едно Анди Мъри изостава във финансовата надпревара със само 2 092 625 долара за годината. Това му отрежда осмо място. Британецът прави слаб сезон, но удържа върха в ранглистата. В цялата си кариера Григор Димитров вече гони 9 милиона долара, спечелени от наградни фондове (8 478 320 долара).

абе това е в другата новина, кво копираш новина под новина? Пак хубаво че си го прочел ,а забеляза ли , втория и последния абзац? Понеже все сравняват нашия с Федерер тук си е написано черно на бяло, че нашия за цяла кариера е изкарал толкова колкото Федерер за последните 7 месеца. Та май тук свършиха всички сравнения.

а верно ли в България като идвала я подменили с някакво много хубаво момиче от столипиново

българките не са от наи белите, а пък по характер са гадост и половина. тея от столопиниво поне раждат

Болшинстото написали простотиите си във форума плюейки по Гришо прави впечатление, че са мъже! Поне такива имена сложили, колко са мъже, те си знаят! Малко се съмнявам, защото такава завист ги тресе и злоба, че няма накъде! Та как бил почернял, та за къде го е хванала Никол, та какво ли още не! Смешни сте, тъпанари, ама много сте смешни!

Ама ти сериозно ли?! Написали къде го била хванала Никол и вече кой знае какво направили, ха ха ха.

На първата снимка обаче изглежда, че Гришката е почнал да заформя шкембенце. Даже и легнал, коремчето му е по-високо от гърдите. Пък после се чудим защо "все нещо не му достига", за да отиде по-нагоре в световната ранглиста...

Как безсрамно го опипва...

Ами,опипва го!Подпира се на него да не падне!

Между другото Ленин се е подвизавал на Капри сред финансовият елит, има снимки от там. Революция се прави с пари все пак...

Изяла му е парите и си тръгват по-рано!

кръводарител

Гришо е много хърбав .Има физика на момче ,не на мъж . Трябва да качи 2-3 кг. И ще стане по мъжествен .

И говорът му е лигав като на пубер

Едни я таковат,други и плащат разноските по курортите!Нашият още не може да се усети!

'Начи селянина може да го извадите от село, но не и селото от селянина. Като му погледна селяндурски-почерняващите колена първо, ми става ясна картинката. А мутрата му - на бай мултак суратЯ, баш от Южната България, Хасково-Свиленградска-Димитровградска мутра. Тъпирско излъчване, БЕЗ ГГРАМ клас. Жена съм, която пиша коментара, така че не е хейт от завиждащ и неудачен ганьовец. Ма тя и момичката му е неговата боя - с тези черни балдъри са си лика прилика. Нещо ми липсва само нещо с пайети, брокат или златничко - да се погрижат да застелят шезлонгите с вкус!

Състоянието на жената е ок. 10-12 млн долара според всички по-достоверни източници, не 250...това да не е тейлър суифт, мисли малко преди да пишеш псевдопатриотарски тъпни

обратно в опиканата панелка! Всички, които тук се изпразвате и плюете, какво сте сторили в скапания си живот? Сега сте се наврели в порутената панелка, пиете скапана менте ракия и храчите по всичко и по всеки! Григор се е измъкнал от блатото и с таланта си може да си позволи всякакво волност. А вие, нещастници, изоставихте буренясалата нива на дядо си на село, сега сте в скапаната столица, някъде из Младост-8, и ще видите Монако само на снимка, където Григор живее. А за Капри или Коста дел Сол, само сте чували, но не знаете къде точно са... Пфууу, тъпи мързеливи безидейни отрепки!

Леле, как си се разпенявил! Сега остава и да се изкъпеш...

Ти пък голяма подлога на Гришо се извъди.

Айде ти се похвали какво си направил с живота си, нещастник. Ти плюеш най-много от всички. Като си от Люлин, не значи, че живееш на Запад! А щом някой си пуска целулитния задник по световната мрежа, трябва да е готов и за гадни забележки. Ей ме мене - и фейсбук нямам,и никой не ме плюе.

Има само един начин да избегнеш критика - да не казваш нищо, да не правиш нищо и да бъдеш нищо.

Жалък коментар . Ти не си ли жаба от блатото или крякаш от друг гьол???? Панелките са атрибут на българщината , ти пишеш както гледам на български език. Ти да не си роден в Сарайски дворец, я се тръсни да си отърсиш сламата.

Нито Монако е на Луната, нито Капри, еле па Коста дел сол... На последното вече се е извървила половин България да почива последните години. Не знам що за цървул си ,но всички нормални българи обикалят доста света и са видели много повече от коментираните места, които май само за теб са супер екзотика.

Много щях да се впечатля, ако видя новина за Николчето в която става дума за професионалната и кариера, а не как и се видели циците и краката.

чети Форбс, бе умнико. Там ще видиш коя е тя и къде се намира в списъка на най-богатите жени в света. Да ти помогна - в първите 50, с над 270 млн долара капитал. Не индийски рупии, а щатски долари.

Глупости, най-богатите въобще не ги изнасят.

Нашия е по богат от нея.

Аз не съм написал, че НЕ Е певица. Аз съм написал, че няма новина свързана с професионалната и кариера, а само с чекненето и показването и на плът, съответно сексуална тематика. Ама понеже феновете на Николчето сте супер злобни и даже не можете да мислите, преди да скочите да я защитавате от ... "нападки".