”Despacito” с рекорд от 4,6 млрд. стриймвания

Хитът "Despacito" стана най-стриймваното парче на всички времена с над 4,6 милиарда прослушвания през стрийминг платформите.

Обратно в новината

Коментари - ”Despacito” с рекорд от 4,6 млрд. стриймвания | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Слушам всякаква музика и чалга и класическа.Оценявам го по следния начин Ако музиката ме отнесе в някакъв друг свят по добър или по забавен свят макар и измислен значи става. Тука музиката директно изтрива ядовете и те праща рая.Добро парче

Альо редакторе, сложи си очилата. Понеже специално проверих на клипа пише - 2,663,343,030 кликвания. Т.е. 2 милиарда по-малко.

,,... на всички времена,,?

мога гордо да се похваля че все още не съм я чувал тая песен.... от гандам стайл не успях да се опазя....

Деспасито е само на 6 месца, от 12 януари 2017 г.! За Гагнам Стайл в България чухме година след издаването и ;) Няма да се опазиш, гаранция.

Странно, махам звука на последните латино клипове и останалото прилича на софт порно. Рики Мартин уж гей-брадър, а на клипа му цици, задници и баджа. Как стават тия неща?!

Една чалга...,а чалгари навсякъде бол.

ДЕ-СПА-СИ-ТО ша ля ля ля ля

Като показват хубава жена да ми показват само нея, да не ми я редуват с някой пръч, иначе изключвам телевизията. А иначе досадните песни като това се гледа най-добре на Mute.

Порно канали нямаш ли?

Тези двамата дали са спретнали тройка на канадското хомо?

Кой ще ни спаси от деспасито?

Пусни си това от Тубата и Деспасито ще ти се види като творба на Чайковски;) ''Шейки Шеки'' на Деди Янки е милиардник, без да е пускана по нито една музикална ТВ в Европа.Латиносите си гледат и слушат такава музика, не сме ние масата която гледа и прави ''оборот'' на Деспасито;)

Рядко добра комбинация от два относително посредствени гласа. Нито Луис Фонси, нито Дедия Янки са най добрите в латино баладата и регетона, но заедно направиха чудесно изпълнение. Може би и двамата надминават себе си и безспорния им хит е фантастично добър. Не знам къде е гледана и слушана песента, но половината ми познати не са гледали видео клипа и пак са луди по Деспасито.

Смени си познатите

Другата ми половина познати са хорови певци и слушат оперно пеене, но когато са на море и плаж, пак слушат Деспасито. Ти отпуската на плажа каква музика слушаш?

Оригиналите на образите в клипа те гледат в джоба и искат "а дринк" вместо какъвто и да е нормален разговор, впоследствие "а смоук" или прашец. И така нататък... Пуерто Рико :) Според пола, може да предлагат "смоук... паудър... гълс" Иначе момичето в началото на филмчето има хубави бедра за пляскане и мазане, да. Жалко, че са превърнати в стока чисто за продан.

Да му го стриймна на сайтаджията малоумен.

В you tube са посочени 2,6 млрд. Прачето е супер. Невероятно е! Но откъде излязоха тези 4,6 млрд. И в други платформи ли имат в прдвид?

беш ли ги какво имат в- по- над- под- предвид?

Млагни!