Радина: Имах ужасно преживяване с бебето

Радина Кърджилова разказа за един от най-ужасните моменти в живота си.

Обратно в новината

Коментари - Радина: Имах ужасно преживяване с бебето | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Страаашна лигла! Кой не е имал страхове покрай бебето си или всевъзможни такива случки? Те, бебетата, са живички, Радинче, не са куклички за игра!

Голям сладур е малкия!Да са живи и здрави!

Chefo77

Хайде и Радина на хорото... Абе тези псевдоизвестни новоизлюпени майки, дали изобщо осъзнават, че на всяка майка И се е случвало да изпадне в ужас, защото хлапето И е паднало и се е ударило?

Лигла и смотла!

Алкохолът ги създаде като двойка, но той ще ги раздели.

Събрали се садист и мазохистка, да се оправят.

Защо ни съобщава тези неща?Кой ли се интересува?

Този който коментира живо се интересува.

Новата рубрика , ''ЗВЕЗДИ-РЕВЛИ''. Какво става с Нели от ''ИЗТЪРСИ СЕ''? МноО се измъчвам , вече 26 дни без никакви новини за НелитУ.

Имат голяма разлика. Радина тепърва ще го усети. Той вече няма да издържа на толкова алкохол, ще го избива на неконтролируемо поведение и здравословни проблеми.

Тези двамата и преди раждането на детето се превземаха за всяко нещо. Случват се такива неща, нормално е да се стреснеш, че белята може да стане, ама чак ужаси, неадекватности като в статията той я хранел и т.н. си плаче за консултация с психолог.

Е те другите хора не раждат, нямат деца, не падат вбанята и пр. Аман от тия.

Не е смешно, но принципно от мой познат актьор знам, че Радина е имала доста пиянски изпълнения.

Е те с Деянчо са приятели по чашка! Бебето е заченато я в абстиненция, я в делириум!

кой човек не е имал "пиянски изпълнения"? Вие някакви светии се изкарвате.

Радина е осъзнала какво е можело да се случи и е благодарила че не се е случило. При падане в банята, където има много изпъкнали твърди повърхностий може да последва: Травми на главата, Травми на гръбнака, Смърт. Потърсете Интернет за пияници паднали в банята.

Интересно с какво я е хранил Деян?!

Ебати драмата...Помислих, че детето има здравословен проблем, което е най-големият кошмар, а тя се пльоснала в банята...

То това и на мен ми се е случвало. За щастие не се контузихме. Обаче никой не се завтече да помага. :((

Тия двамата се взимат много на сериозно...

да, така е, всички т.нар. актьорчета са така, мислят се за много специални, различни, богоизбрани едва ли не...от личен опит го знам, а са всъщност едни шутове и нищо повече; просто е смешно, као се има предвид, че едни от най-големите актьори в света като роб.де ниро, джордж клуни, брад пит и т.н. са доста земни хора. така,че знайни и незнайни актьорчета не се вземайте за нещо специално, защото не сте!!

А вие как решихте, че те не са? Познавате ли ги?

На литературен български се казва КРЪЩЕНИЕ, а на село му казват кръщене, щерка и т.н. На автора: слаб 2! Седни си.

Още един недоучил Учен... Няма такова нещо! КръщенИе е на църковнославянски език. В книжовния може да се използва същата дума, наред с кръщаване, кръщене и кръщенка.

Радинче, какво е това скоротечно сбабичосване, мила?! Можеш да минеш за майка на гимназист!

Нема се плашиш булка. След 15-на години ще имаш още по-ужасни преживявания. Като са малки няма проблеми, но като пораснат стават изроди.

А като е паднала, била ли е под влияние или напълно трезва? Просто питам, защото и аз имах едно такова преживяване, обаче се бях нашмъркала много и беше адски трагично. И на репетиция трябваше да ходя, но ако не се нашмъркам немога да вляза в образ, ве ...трагедия!

Тая май ще се развежда скоро!

Споко, дир ще ни информира за всичко:)