Ангела Меркел посрещна Уилям и Катрин в Берлин

Херцогът и херцогинята на Кембридж, придружени от децата си, пристигнаха вчера в Берлин.

Обратно в новината

Коментари - Ангела Меркел посрещна Уилям и Катрин в Берлин | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много важно-ще спя спокойно.Много ме интересуват тези глезотии и превземки на богатите мислещи се за богоизбрани.Това ли е най-важното ?

само момиченцето по снимките момчето някак смутено детето

Яко сборище на шломски влечуги . Гарнирани в разни нюанси на синьото..... Успешните , поне засега , унищожители на европейската цивилизация . Гнусно и вече доста досадно !

адмирации за фрау меркел не знаех че е професорка. има нужда от друг дизайнер при избора на тоалети.липсва елегантност и женственост.в германия жените са с повече тестостерон.

Да малко е странно тия какво взеха да обикалят Европа. Англия нещо тясна им се видя. Защо някой не им ливне чаша в лицето и да каже 'на ви брексит'. С кейт няма нищо общо с Даяна, ако ще нейните гащи да носи. Просто е съвсем различен тип. Да се усмихва там и толкова. А Даяна беше харизматична.

тия са вече отвъд морски индианци ..

грачеха като ненормални, че с Трансантлантическото Споразумение Щатите щели да съсипят Европа, а то оранжевият зе че го отмени, значи се е загрижил за просперитета на Европа е действа срещу интересите на Щатите ???

Какво си пил пак?

изливат непреодолимите си комплекси върху Проф. дхн Фрау Меркел, лидер на една от най-мощните икономики на Света ?

Тези Британци много са го закъсали, щом са помъкнали и децата и обикалят европа за безплатни обяди и вечери.Да вземат да минат и през нас, я тараторче я мусакичка, а за малчуганите може и кюфтенца да предложим.

абе въобще целият Запад яко го е закъсал, само азиатски путлеристан просперира с 115 евро МРЗ ???

Разкош , харчове, смях, .....а ЕС тъне в разпад .... ЖАЛКО ! ЕС се прости с НАЙ-СИЛНАТА ИКОНОМИКА , НАЙ-СИЛНА ВОЕННО , НАЙ-ГОЛЯМ АВТОРИТЕТ ... САЩ сложи на колене ЕС без война , закупи си евродепутати които гласуват това , което им заповядат от САЩ .

Тази баба ,има мозък колкото една наша мутра.Кой я избира . Май само от ГДР.Да им изравни стандарта,но тя май ще им го понежи.

Урода на Европа който прие терористите сега се лензи с някакви парвенюта дето нямат никаква власт в Англия! Меркел гоу бек ту Сирия!

Много нюанси на синьо в тоалетите, истина е че синьото придава стил...само баба Меркел нещо се е поизмачкала..."отзад":) А децата са си деца, дали моето или на Уилям...всяко си е обичано и красиво за родителите си...

Тоя Уилям все по-голям бастун става...

Гледай баща му, за него не питай.

Странно, странно манто! До коляното и надолу! " се разкроява?" с две плохи? Бре каква кройка. Манто тип Русалка - невиждано досега. И плод на редакторката на статията.

Въобще не е странно, а й стои като излято, перфектно е.

Странно е описанието в статията. вземи та се опитй и да четеш

Баба Меркел показва на чистата кръв къде беше Германия. Голяма веселба! Те са дошли от там преди няколко години, но очевадно имат нужда от преводач за новото местно население. Късмет че бабата е свободна, тя работа си няма и планира още 4г да е безработна поне. Разбира азиатски и африкански езици и питони. Идеал на живо!

Мути какво е зинала , да не вика още нахлуващи чернилки?

Защо трябва да влачат и децата си на официални посещения?

хора има на тоя свят! Все ще намерят за какво да плюят. На няколко пъти Катрин беше без Уилям по снимките - айде, веднага решихте, че любовта свърши и ще стане като с Даяна. Като не се усмихва - незадоволена била. Като се усмихва - що се усмихва. Като са двамата видимо щастливи - унищожителите на света, търтеи, паразити и пр. На детето му се спи, уморено е, щото е дете - не, липсвала му обич. Толкова ли не можете да се порадвате на двама хубави, млади хора с двете им хубави дечица? Какво значение има дали са принцове или друго? И в крайна сметка защо четете такива новини - само за да има къде да изплюете отровата ли?

Нидей тъй, ние веке не сме монархия.

Ние какво можем си е наша работа. Но че ти никога няма да имаш мозък - също си е твоя работа , но не съвсем, защото ни дразниш с глупостта си.

Толкова е отегчен,милият...

липсва му обич

Чудя се защо това трябва да бъде новина. Кейт е обикновена, разбира се, умна жена, успяла с много еквилибристики да се добере до принца и титлата херцогиня. Съпругът досега с нищо не е показал своята необикновеност. Децата са като всички други по света, имали късмет да се родят в богато семейство. С какво тази разходка ще промени ефекта от Брекзит за ЕС, изобщо не разбирам.

Унищожителите на Европа се събират да се посмеят малко

Посреща си началниците. Бъдещият Крал с който ще се съобразява/подчинява.

Богати безделници и търтеи!