Най-отблъскващите хигиенни навици през лятото

Летният сезон нажежава не само температурите, но и страстите. Мнозина ще пробват късмета си на любовното поприще.

Обратно в новината

Коментари - Най-отблъскващите хигиенни навици през лятото | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

близо да местоработата ми има училище и пътувам сутрин в автобус пълен с момчета. Уж са млади а миришат на немито, некъпано.повечето ходят с анцузи и най-страшното е , когато дъното на сивия им анцуг жълтее!!! Къде са майките им/ Или може би в училише трябва да се въведе някаква проверка и пилльовците да се пращат да си сменят гащите.

Много е неприятна миризмата на ефтин парфюм Особено в последно време, много разпространен между жените е някакъв одеколон с миризма на ванилия ли, на канела ли, - изобщо на някакви кухненски миризми, с които заливат баклави и реванета. Явно миризмата е синтеична, защото е много силна и устойчива. Достатъчно е една такава " смръдла " в трамвая - и не може да се диша.

Хубавите парфюми са от 160 нагоре. Моите фаворити са - Issey Miyake, Gucci, Bulgari, но наистина любимите ми са Versus на Versace (който за жалост вече не се произвежда) и затова го замених с Eros :)))) Ако си падаш по добрите миризми, ти ги препоръчвам

Изброените са ПРОИЗВОДИТЕЛИ на парфюми. Всеки от тях е създал много и различни парфюма през годините. Парфюми се продават рядко- продават сe EDP- парфюмна вода, EDT- тоалетна вода,EDC- одеколон и някои други ароматни течности и не само течности. Иначе имаш добър вкус за тези неща- поздрави .

Въпрос на вкус, но всяка миризма на какъвто парфюм да е е по- приятна от миризмата на запръжка и два дена без кожата да ти е видела вОда.

Поне не е миризма на некъпано и непрано.Много мъже миришат така. Не си сменят дрехите, не се къпят поне 3 пъти в седмицата. Българските мъже са миреизливци/ не че познавам други, де. Това може да си е мъжка черта.

Апропо, какво означава " миризма на изкуствен тен", досега се чудех на какво мирише един тен, тенът всъщност е цвят, доколкото зном нито бялото, нито червеното , нито оранжевото миришат.....но изкуственият тен явно мирише на нещо отвратително-вероятно на лна?

Предполагам, че при "обработката " на кожата за получаване на изкуствен тен използват някакви масла - изкуствени, неизчистени, които миришат така неприятно.

Изкуственият тен мирише ужасно. За да прикрият миризмата на химикали, обикновено добавят и някакъв по-приятен, но силен сладък аромат. И той много не помага, особено когато кожата се намокри.

Изкуствен тен от солариум или тубичка? Питам, защото толкова много момичета има с изкуствен тен за първи път чувам, че има миризма. Представям си някоя препечена кифла като НиЛо какви ароматни следи оставя.

голяма смрад цари в милата ни родина .всекидневното къпане е проблем и за двата пола. към най-лошите нещица бих добавила напукани пети и лош педикюр за дамите и стърчащи косми от носа на мъжете.

Ежедневие в автобусите ,особено миризливи са мъжете. Рядко жена ми е замирисала на некъпано и непрано, но ми е странно едно - тези мъже жените им не ги ли карат да се къпят ?

Имам напукани пети и за разлика от твоето презрително отношение, аз се срамувам от това. Но всеки опит да се почисти тази кожа води до цепнатини в петите ми, които са много болезнени. Не могат да се мажат с мазила, защото лете, на бос крак, замърсяването е голямо. Хайде кажи как да се справя в този случай. Да си седя в къщи, за да не дразня "естетическия ти вкус" на жалка българска Мария-Антоанета?

Идете на дерматолог, козметик, подолог или каквото и да е медицинско лице. Със сигурност ще ви кажат как да се справите с проблема. А ако цялата история е за едни чорапи, толкова по-зле за вас. Със сигурност е неприятно за вас самия това състояние, може би дори болезнено, по-добре ли ви е да търпите?

Дано повече мъже проетат тази статия, че просто не се траЕ. По-неподържани мъже от българските няма. Гледаш го младо момче пък скаран с елементарната хигиена. По-скоро ще су оскубе веждите, отколкото да си направи нормална прическа (не тип превенция срещу въшки). За неща пък като стил на обличане, походка и т.н. по-добре да не говоря, това вече си е висш пилотаж. Най-мразя лятото ордите от БГ мъже с шорти тип анцуг и джапанки. Джапанки се носят на плажа или басейна, не в градски условия или на бар. Особено пък в комплект с космати пръсти на краката и разкрачена походка тип изтръскване на крака на всяка крачка. Толкова ли не може да координират съдържанието на бельото си в кой крачол да влезе. Питам, щото ние жените ако си ги местихме през 5мин отляво-надясно, щеше да има вой до небесата.

Не съм съгласна, с "поставянето под общ знаменател" всички български мъже! Всичко зависи от това в каква среда Вие самата/самия се движите, от работата, която работите и с кого я работите, от фитнеса който посещавате, и това дали ползвате обществен или личен транспорт. Дори зависи и от магазините от които пазарувате, мястото на което си заплащате битовите сметки, заведенията които посещавате, местата навън по които се разхождате! За всяко място си има хора, не ме разбирайте погрешно! Приятен и ароматен (надявам се приятно ден :)

Права сте и аз наистина избягвам подобни места, но живея в България. Докога мога да се крия? Докато ида до най-близкия супермаркет? Докато си повикам такси? Или влезна в някое учреждение, не дай си Боже да чакам на опашка? И докато аз мога да се скрия, то другите като мен къде да идат? То това е малко "силата" на миризмите, намират те навсякъде.

Здравейте млади дами. Напълно съм съгласен с вас двете. По-долу съм написал един пост, добре е да го прочетете. Аз имам само едно мерило, което за мен е най-точно поради спецификата на професията - проститутките. Тези жени имат всекидневен контакт с поне 4-5 мъже, така че имат най-голям опит върху тях. Колкото и невероятно да ви звучи, но това са най-чистите жени като цяло (не говоря за онези магистралките, а за ескорт момичетата). Та като ходя при тях аз лично държа да съм безупречен, максимум да съм се изкъпал, обръснал и обезкосмил час преди срещата, маниак съм на маркови дрехи и парфюми, така че тази част няма да я споменавам. Но съм се сащисвал какво ми разправят те - че 95% от българските мъже са изключително нечистоплътни. Ходят при тях миришещи, некъпани, гениталите им ад, даже са ми казвали, че са връщали пари и са гонили мъже от отвращение. Така че съм съгласен, така е, прави сте. Българският мъж няма нужните хигиенни навици

клиентите на българските проститутки, с които дружиш, не са мерило за нормалният български мъж. а на останалите 'чистоплътни'. смрадта в обществения транспорт е от циганите. без майтап.

всичко това, за кого се рекламират дезодоранти, пасти за зъби и т.н. по ТВ, след като:Шофьорите на такси смърдят на пот, в градския транспорт-същата миризма, продавачките в магазините-тоже, за лош дъх не споменавам, той си е задължителен...Очевидно се налага в училище да отделят по 15 мин.седмично за урок по хигиена...И все пак всичко идва от домашното възпитание- и в тази насока...Ами на много ниско ниво сме и това си е...

Дезодорантите са за предпазване от поява на миризма на пот- не да я маскират . Те се използват след къпане, а не вместо къпане. Миризмата на нечистоплътност е противна- не миризмата на пот. Или ти не се пОтиш и твоята пот мирише на люляци... Пастата за зъби не може да прикрие миризмата на някои храни и напитки. Още по- малко от развалени зъби или заболявания. Това за нивото ни въобще не е вярно.

Ти вече задълба в нови нива на мръсотията. Какво значи миризмата на невистоплътност е гадна, не на пот. Миризмата на пот е ОТВРАТИТЕЛНА. Всеки е длъжен да не безпокои другите с миризмите си. Като се изпотиш, измий се и си сложи дезодорант. В днешно време и един таксиметров шофьор може да се погрижи за това, ако ИСКА. толкова много видове дезодоранти, анти-перспиранти и натурални дезодоранти съществуват, че просто никой няма извинение за лоша хигиена. И коментарът по-горе е прав. В България нивото е отчайващо ниско.

Това нито са навици, нито са хигиенни. Нито са летни. Авторът да си смени професията.

Такива глупости може да напише само мърляч. Първо това не са хигиенни навици, второ- това, което е отблъскващо е отблъскващо винаги- независимо от сезона. Трето- претендиращите за ,, кристална,, чистота или са мръсни като хора или оставят след себе си доста мръсотия, защото е нужно човек да бъде чист във всякакъв аспект, на всяко място, по всяко време и т.н. Какво като си чист, а си оставил цялата си мръсотия навсякъде , където си се докоснал- било като място или контакт с хората. Написалият този материал също е мърляч- не си е дал труд да помисли преди да пише , а е нашляпал миризми и неща, които нямат нищо общо с хигиенните навици като пушенето. Ще запаля една...Хубаво е човек да е чист не само външно. А най- важното е това у главата му да е чисто... Ако въобще там има нещо и не е хванало паяжина...

Важна е вътрешната красота, не външната. Както сте ченълнали максимата на Албена Вулева "Нека да поддържаме хигиена на отношенията". Адиос, сапун!

Темата е за хигиената- не за красотата, но ако един велик писател е казал, че у човек всичко трябва да е красиво- и душата, и облеклото, и делата, то според мен същото важи и за чистотата. Твоя си работа защо споменаваш изобщо това недоразумение и си ми тракнал минус... Никнеймът ти също говори много...:)

Няма нищо по-отвратително от жена миришеща на цигари, вони на бабичка и на умряло от 100км. Всичко и смърди, дрехи, коса, кожа, а в устата й е мор.

Ъхъ! Абе Men, има и други ухания- кога прост човек му се иска да не е, а не може да го докара до чистота. Колкото и да го пудри, колкото и да го парфюмира го превръща в простащина. Предпочитам миризма на тютюн, а не някой простак да се намаа с чесън и ли да смърди на джибре и да ми нарушава личното пространство от метър разстояние...

Всички тези не са НАВИЦИ, а СЪСТОЯНИЯ, в които се намира някой по една или друга причина. Навик е нещо, което се ПРАВИ, в повечето случаи механично.

Не е врат, а е шия. Липсата на хигиенни навици, води до всички тези състояния.

За врата и шията тук е абсолютно неуместно. Дори го казвате - че едното води до другото. Значи другото си е друго.

ПРОБЛЕМ КОЙТО СЕ ПОДМИНАВА В БЪЛГАРИЯ Е Човешки папиломен вирус Уикипедия 99.99 % ОТ НАСЕЛЕНИЕТО ГО ИМАТ .. И СЕТНЕ ПЪЛНЯТ РАКОВИТЕ БОЛНИЦИ ... ДАЖЕ МАЙКЪЛ ДЪГЛАС ТАКА ХВАНА РАК НА ГЪРЛОТО .... ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА РАКА НАЯЙЧНИЦИТЕ И Т.Н ... ... А ЗА МИРИЗМАТА ... НАЙ-ОТВРАТИТЕЛНА Е МИРИЗМАТА НА ПОДПИЙНАЛА КИФЛА :))

Пълни глупости. Само някой/някоя които веднъж годишно спи с жена/мъж може да постави такива условия. Ако не са изпълнени ще има разминаване.

Хигиенни НАВИЦИ?????????????? :OOO Имаш за хигиенен навик лош дъх???????? АБЕ, Я СЕ ГРЪМНИ, ТЪПАК.

"Миризма на изкуствен тен" това как мирише?

Не си патил и не знаеш!!!! Е, не чак като лош дъх от г.за, ама кофти.

Мани, смрад та се не трае.Смърди на чорайбе.....

Ахаха - забележете - мъжете им вони на второ място дупката - смятай за каква воня иде реч :)

Както забелязваш лошият дъх от гениталиите втрещява мъжете повече от лош дъх от устата. Което показва къде си бутат муцуните по-често.

естет

Разбира се, че е така. Аз ако не мога да направя кунилингус на една жена с която съм, все едно не съм правил секс с нея :))) А ми се е случвало и да правя секс с жена, без да се целувам с нея. Така че да, по-важно е миризмата на гениталите пред лошия дъх за нас мъжете. Макар аз пък и да не обичам съвсем стерилните вагини, трябва малко и на жена да си мирише, не на сапун или мокри кърпички :))) Да мирише на здрава жена, не на течение или някакво заболяване, тогава е много лошо

Най мразим небръснат език!

Гениталии и сирене не се мият, че им се губи вкуса.

Нямах представа, че телесната миризма, например, е хигиенен навик. Досега мислех, че е резултат на биохимични процеси, или в най-лошия случай - ЛИПСА на хигиенен навик :)

Интересно защо задните части не са включени - може би вече ги броят към гениталите ! Опитите продължават , както се казваше в един стар виц! Най-отблъскваща миризма излъчва простата празна глава и не може да се скрие с нищо!

Простатата има отблъскваща миризма, когато алармира, ахахаха

Пичове, дайте още някой +, че с жената се хванахме на бас - ако стигна 100 плюса - ще си обръсне най-после ушите! Помогнете - това ми е шанса!

Благодаря за подкрепата - тази вечер ще играе длетото и после лека шкурка - това е масовото разбиране! И се надявам да съм провокирал поне малко мисълта и за вътрешната красота! Иначе в банята наблягайте на трЪканЬето на КИРТА и после четене на книги!

Съгласен съм напълно с всичко изброено. Всеки ден къпане, даже сутрин и вечер. Миене 2 пъти на зъбите с къпането, обезкосмяване на тялото, защото космите най-лесно задържат миризмите, на пот и всичко останало. Миене на ръцете задължително...абе това всяка проститутка ще ви го каже, но си е така де. Аз понеже не пуша, скоро целунах една пушачка и щях да повърна, все едно пепелник съм лапнал. Така че е добре жените да не са пушачки. А за фалшивите коси и мигли тотално не съм съгласен - копринените мигли и тези от норка винаги седят добре на една красива жена, подчертават и очите :))))

Най-хубави мигли стават от гениталното окосмяване на млад бобър.

Брат, няма как да намерим жени непушачки в България. Бъдещето също е мрачно пушат още от училищата.

Защо само жените да не пушат, за жена непушачка е точно толкова отвратително да целуне мъж пушач, колкото е и обратното.

f466894@mvrht.net

Ми целувайте се непушачи бре. :)

Никакво целуване, като знам какво ти е било в устата все едно неговия да целувам. Какво общо има пушенето?