Гери-Никол и 100 кила с почти 2 млн. гледания за 4 дни

Младата поп сензация Гери-Никол и рапърът 100 кила пуснаха дългоочакваното си съвместно парче в четвъртък и предизвикаха фурор.

Обратно в новината

Коментари - Гери-Никол и 100 кила с почти 2 млн. гледания за 4 дни | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Споко, народе! Това е реклама на Райд .

Да бе 2 милиона, Дуа Липа едвам направи един милион първия ден, да не би Гери-Никол да е по-известна от нея.

1 870 000 са им видяли простотията на тези.И какво от това???

В ютуб влизам и ми слагат на първа Азис,и подобни на тези горе в статията,а аз не искам да ги гледам,и никога не гледам подобни. Забелязвам обаче,че Азис има млн гледания,което ми звучи като фейк.

глупости на търкалета 2млн. гледания, като лъжете лъжете на едро пишете 200000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000гледания

А дали гери и 100 кила са били интимни?

Това да не са различни хора? Аз мислех, че си е прибавила още имена. Гери Николи 100 кила, даже ми се стори провокативно!

В събота минах през центъра на Банско, точно когато персоната, наричана Гери-Никол, крещеше като обезумяла нещо, за някаква яка дупара, пред събралите се сеирджии, огромната част от които невръстни деца. Мога само да кажа. Родители, внимавайте кои са идолите на децата ви. Пазете ги от този типаж, продуциран, както разбрах в последствие от Опусимите. Тези нищо добро не им мислят.

Пример за подражание! Има от кого да се учи бъдещето на България.... не е истина че буди възхищение.

Гери-Никол е станала 100 кила. 2 милиона гледания ... Че тя преди това колко тежеше?

преди само дупарата беше толкова

Тия две циганета - едното наклепаното, а другото натюр не трябва да бъдат гледани, а да им нашари с пръчка някой дупарите. Няма нищо против да си диша и преживя там някъде край браздата, обаче да пълни ефира с електронен боклук, че и особено вреден за 12-13-годишната им аудитория, това трябва да се пресече със всякакви средства. Докато продължава този натрапван начин на живот - няма нужда да учиш, няма нужда да работиш, врътни задника и си пич(ка), нещата няма да се оправят ами ще стават и по-зле. Пари без работа и жени без гащи няма как да има за всички. Има бяла и черна измет и в чужбина, обаче ние тука пак ще ги ударим чужденците в земята. Едно цяло поколение е вече с безсмисленото съществуване и бъдеще на проститутки, продавачки и сервитьорки, моделки и обикновени кифли, батки, педали, цигани и обикновени общаци. Всички те консумират парцалки, телефончета, алкохол и разнородна дрога и произвеждат единствено и само отпадъци. В огромни количества.

100 кила ракия давам само да те притежавам, Ауу, Ге- рито Никоол.

Направо ви убивъм!

Стига вече с тая сополана...с купени гледания и платени истерични ревюта нито ще стане известна, нито ще забогатее от "песните" си! 24 часа след пускането на видеото, кифлата вече знаеше колко гледания има още преди брояча да е показал въпросната цифра...Как стават тия неща не знам...

Затова аз слушам в момента Бетовен и не ме интересува кой кого пръска, с какво, как и т.н.

Дори не е смешно. Жалка работа.

Умните хора са малцинство, така че, многото гледания не са критерий за качество.

И тва ако не е платена "новина" с рекламен характер

Гери-сопол в червен латуксов костюм за Halloween в тези жеги - смрад коляма ще да е било! А ако някой говори за стил и визия, то си губи времето! Гери-сопол отдавна е показала липсата им и че не е чувала и за тях! 100 кила-в тези жеги самият сценичен псевдоним на циганина му е достатъчен коментар за самия него!

Браво, тия задминаха Оханмуратовата с луцифер и буда. Ни беши лесну!

шопарска работа ... + това и смешна :)

И долнопробна при това. Всички тези герита, тити, мити и да тичат срещу по - известните чалга певици ( галена, цеца янева) не могат да ги стигнат. Искам да уточня, че не слушам чалга , оценявам нещата от модна гледна точка- при чалгарките поне всичко е доста скъпо и работят със стилисти, а гериту работи с майка си, която е стар п..цал и от мода не " чува" нищичко. Така, че като заграчи някой срещу чалгата се сещам за тези неумити творения.

е так а се възпитава вкус и поведение! Това е показател за простотията , дебелогъзието и цинизма на семейство гери никол и парвенющината и нарцисизма на простия ром, който се гаври с българите. Но и тези, които го харесват си го заслужават - циганскйа подигравка.

нищо случайно няма в този т.нар. музикален бизне. Ако забелязвате масово в тези клипове се ползват и натрапват сатанински символи, знака на Луцифер, рогца и т.н. Такива са инструкциите на господарите явно. И явно добре плащат. Проблемът е че има идиоти да се впечатляват, че и да харесват подобни сатанински внушения.

стори ми се в първия момент, че пише . Гери Никол стана 100 кила. иначе нЕмаше да обърна внимание на публикуваното

Да обясня нещо на ДИР-ниците, 'щото са леко няколко годинки назад... Та от няколко години насам, поради очебийни причини, никъде по света, броят гледания на един клип не е от значение. Ама ние нали сме си Булгаристан... Още "плазми" си раздаваме като награди, "мобифони"... Журналята- под всякаква критика- изобщо не сте в крак.... Ама щом има кой да ви плаща..

Как ми се иска да направя един секс с нея. Само така, колкото за пробата.

Ще си останеш само с искането, а годинките напредват/ стар ерген/. Много се клатят, и то супер агресивно, ще ми се разбягат очите, а редуването на кадрите с мъже и жени си е играчка с психиката.

Кой точно е стария ерген, че не ми стана ясно?

уважавай се малко...

Това е краят на чалгата, най-сетне, чалгата се връща по кръчмите и там ще остане завинаги, по-добре това от гнусната чалга!

На фона на това гнусната чалга изглежда като "вариациите Голдберг". Там поне ориенталският ритъм не оставя място за съмнение, че изпълнителите са мангализирали се полубългари.

много сте зле, израснал съм с гадната чалга, селски мизерници, това е по-читаво 100 %!

То това е чалгата,пич. Може да няма ориенталски ритми,но има пошлост.