Щастие може да се купи с пари

Човек може да си купи щастие с пари, ако ги похарчи, за да си осигури повече време за себе си.

Обратно в новината

Коментари - Щастие може да се купи с пари | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наште гърли го знаят още от малки от майките си, а те - от техните и т.н. Леля Мерилин Монро ви поздравява с онази си песничка, как момичетата обичали диамантите - техни най-добри приятели, ха-ха.

Парите НЕ СА достатъчно условие да бъдеш щастлив...

Щастието не е в парите, но не е и в това да ги нямаш.... Някой умник го беше казал, не аз

Умният е казал,,Щастието не е в парите,а в тяхното количество,,- добавям - в тяхното ДОБРЕ ПРЕМЕРЕНО КОЛИЧЕСТВО- нито малко, нито много. Освен това е хубаво човек във всяко нещо да спазва баланс и да не залита в крайности.

Неправилен извод. Щастието не се купува. Парите са необходимо нещо, но само за съществуване. Щастието е семейно, обществено и лично себеутвърждаване.

Щастието има различни отенъци- т.е. за всеки човек, за всеки момент, за всяка ситуация и различните неща ,ТО има различни измерения. Отделянето на време за себе си е въпрос на организация и правилна употреба. Човек може да е щастлив само от това, че диша или когато гледа едно обикновено цвете . Парите могат да купят цветето, но ако то е двегодишно не могат да го накарат да бъде столетник. В днешно време , повече от всякога е нужно да внимаваме и да мислим в правотата на казаното от когото и да е. Дио го е изпял в песента,, Рай и ад,,- Блек Сабат.

Антихриста се е взел много на сериозно, но в крайна сметка ще издуха супата:)

Типично, за идиоти като този на снимката

По-добре да си здрав и богат, отколкото беден и болен :)))

и красив,вместо грозен

Добро утро, откриха топлата вода!!!!

Не всичко е пари....но, ако ги нямаш, си абсолютен аутсайдер. Преди 30тина години всички бяхме еднакво бедни и приятели бол. Сега е друго

Парите не са най-важното нещо в живота, но .... когато ги имаш: живееш много по-добре, по-качествено, по-емоционално. И имаш много повече приятели. В крайна сметка, ВСИЧКИ работим за пари.