Джъстин Бийбър блъсна фотограф с пикапа си

Джъстин Бийбър е ударил случайно човек с колата си пред църква в Холивуд.

Обратно в новината

Коментари - Джъстин Бийбър блъсна фотограф с пикапа си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всеки се спасява като натресе някого на пътя. "Звездите" ни просто се покриват или ги прикриват. Много от тях причиниха смърт, но после си изнасяха концерти, спортуваха или си играеха на сцената все едно ни лук яли, ни лук мирисали. Но за Бийлър си беше пропуснат шанс най-после да се отървем от този набеден сладур-навлек. Нищо, друг път.

Тоя недоносляк е рептил шейпшифтър!

И аз като Китайската компартия не го харесвам, но тоз се превива като български национал за дузпа и стиска крака да не се види, че нищо му няма.

Гледах видео - компилация с различни "звезди" на които буквално в гумите и ръцете им се завират фотоапаратите и камерите. Ако някой поиска дистанция или каже нещо, дори инсценират (папараците и фотографите) че са нападнати, викат за помощ, викат че са нападнати и прочие... някакви психотактики използват. Тук може и да е инцидент, а може и някак по-непредпазливо да се е бутнал към колата на човека.

Не е изключено да е бил и истински фотограф, но ако трябва да заложа пари на това ще бъда доста пестелив. Най-вероятно е папатак или папапрак или както там се нарича тази досадна сган. Сега следва заплаха за съд, едно мъничко извънсъдебно споразумение за няколко десетки хиляди долара и всички ще се върнат към нормалната им игра за пред хората.

Нарича се папарак и мнооого досадна порода.