3/4 от жените смятат, че мъжете им са скръндзи

Според сайта за извънбрачни връзки Gleeden 74% от задомените дами са на мнение, че съпрузите им са доста стиснати.

Обратно в новината

Коментари - 3/4 от жените смятат, че мъжете им са скръндзи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голяма част от бълХарките, които взеха тлъсти, кривокраки гърци, запленени от "щедростта им" сега си хапят задника, защото Гърция потъва и няма да изплува, а с маймунчетата дето са направени никой няма да ги вземе. И най-страшното, о ужасТ, ще трябва да работят....На дебелия мързелив гЪрк не му стигат драхмите вече... Няма сиртаки, няма опа... Скоро това чака и италианските "съпруги"

На мене не ми бери грижа - ние сме ИТ-та (аз и мъжа ми). От която и страна да избегаме, ако стане лошо, пак ше намериме друга страна, в която да ни искат и пак ке пичелиме топ заплати. Койт е зимал мързелив грък или италянец, да му мисли. Моя е работен британец. Токущо подписа контракт за 6 месеца и вероятно ще преподпише, с голема американска компания, от Силикон вали, за първоначално заплащане от 98К британски паунда. Вие да му мислите, мишиците на минимални заплати, дето ви мързи да учите и работите.

Със 100к паунда в силикон вали е бедняк. Средната заплата там за мид левъл ит е 130-150к. Съжалявам че си взела лузер, но ще поработиш и ти, ще го подкрепиш...

Прекалено си неграмотна за да си каквото и да е ИТ. Като ти гледам и времената на коментарите най-вероятно си някоя недоволна домакиня, която нито я бива езици да учи, нито за нещо повече от чистене на къщата. Имам приятели българи в чужбина - тези, които работят не можеш да ги видиш през деня по форумите. Виж, смотаняците, които са си довлекли сателитните чинии да гледат българска телевизия и шоуто на Слави са първа писта да обясняват колко са "преуспели".

Това, което тея кату тебе отказват да разберът! Е че работлив човек дето и да го пуснеш нема да е изгубен! Аз съм си търсила работливи съпрузи. Факт, и го признавам, екса ми е работлив. Той затова и просперира с мен. тека съм го избирала, да е работлив. Оженихме се бедни като църковни мишки. Студенти. Събирахме пари по джобовете за леП и олио за циганска баница, по цела седмица живеехме тека, да вземем некой леф, от първа заплата. Никога не съм търсила богат мъж. НИКОГА! ПАРИ МИНАВАТ И ЗАМИНАВАТ! АКО НЕ Е РАБОТЛИВ И УМЕН, АКО НЕ Е СПОСОБЕН, ТОЙ НЕМА И ДА ЗНАЕ ДА ЗАДЪРЖИ ПАРИ! МИЛИОНИ ДА НАМЕРИ НА ПЪТЯ - МЪРЗЕЛИВ И ГЛУПАВ МЪЖ НЕМА ДА ЗНАЕ КАКВО ДА ГИ ПРАВИ И КАК ДА ГИ ЗАДЪРЖИ! Разберете го, че имате съзнание на бдняци, затова парите не идват при вас! Пари отиват при рабнотливи и умни, съзнателни хора, с идеи и хъз да създават и откриват, да работът и да правът нещата да се случват! като сте мишоци, само това ви остава - да броите стотинки и да се ожалвате от лоша съдба! Съдбата си я правиш сам! седиш настотинките си отгоре и се оплакваш - и живееш бедно, защото немаш хъЗ да тръгнеш да работиш и пичелиш! Не е до това да имаш пари - до съзнание е! парите отиват при съзнанието на човек от класа! Мизерно мислиш, мизерно и живееш! Нема нищо оПщо с пари!

За направените подаръци жените се отплащат със секс и мили приказки тип "много си велик". Ако е много доволна може и нещ да сготви. Със същото се отплащат и проститутките, саво че предпочитат сухото, вместо разни дрънкулки. Голяма част от съпругите също предпочитат кешовица. Така че голямата разлика между двата типа жени идва от тове дали е склонна да гледа деца или ще се прави на "съвременна бизнес дама". Ако се прави на "бизнес дама", значи сте взели обикновена проститутка, която за пери (кариера, положение) ще направи всичко

Това са абсолютни глупости. Чалдисали сте се целото по-ново покуление. Бедността ви е изпила акъла. И аз съм живела бедно, но толко тъпо не съм разсъждавала. Пари минават и заминават. Аз лично пари не съм търсила и отказвам да осведомявам хората за моите пари и имоти, та да се фане некой балък за имотите ми. Два пъти съм се женила, и двата пъти гола и боса, и двата пъти мъжа ми също гол и бос, никой не е гледал парите. Аз гледам да е работен, умен и способен. И в двата ми брака, започваме от нулата и градиме, и печелиме и пари, и имоти. Аз съм абсолютния пример, че далеч не всеки живее и мисли в пари. И парите не са спрели да идват при мене, точно щото не ги гоня. И наистина харча много, и двата ми супруга са стъписани как харча и как печеля. И после и двата ми се извиневат за съмненията си, защото накрая сички имаме пари, защото аз мислим не само за себе си и защото планирам и действам със замах. Оставих първия си съпруг драстично по-богат, оставих му работещ бизнес, оставих му абсолютно всичко (донекаде и немах избор, щото той отказа да връща каквото и да било). Но остаих, и то аз оставих. И започнах да градя второ семейство на нова сметка, от самата нула. Пак същата история, защото съм жена, която събира и се грижи, просперитета е пак в къщи. Като гледам и слушам какви глупости приказвате, и ми става лошо. Тия приказки как сека жена само крадяла и била се женила за пари и облаги, просто не са верни.

Лично познавам много жени да влачат хомота като мен. Семействата им се държат и издържат на женската им работа, а мъШленцата им само се чудат как да пият и пропиват, играят комар, и безделничат. Познавам мног оемигрантки, които ходят да работят тежка работа по чужбините, и пращат пари в къщи на мъжа си да 'живеел нормално'. Аз на тия им викам доброволните робини. Колко трее да си откачена, да се изтрепваш по чужбините, а мъжа ти да дреме в къщи и да мързелува. Тия приказки не на мене. Ако жените ви измрът, вие ше измрете от глад и немане. Тая страна се крепи на жените. МъШете в тая страна нищо не струват. МухлюФци. Мърши. Ако бехте толко способни, щехте да започнете от себе си и вие да работите и печелите. Но не, бедни сте като мишки, ама знаете да лалате и да мрънкяте. От бедна мишка пари никога не видела, акъл не ща! Спечели, стани богат, и тогава ела да ми приказваш как некой ти искал парите. Сега какво да ти искам, минималната работна заплата ли? Буклуци!

Казвам ви как са 90% от случаите. Това че има 10% изключения, само потвърждава правилото. Освен това жените са патологични лъжкини и манипулаторки. Такава им е природата и начина да оцеляват. Тъй че ако чуем версиите на вашите съпрузи, те може да се различават съществено от лакардийте, които вие разтягате тука. От хубаво никой не бяга, Роксана...

Bеднъж си направих труда и сметнах: Aко, всеки месец правя подаръци на жена си за 5000 евро и получавах отговор,.. Mалко е, Oще искам!!?? Kолко, различни проститутки щях да чукам срещу тези пари!!?? Pезултата беше, Xиляди!! факт!!;))

Аз получавам подаръци за хилядарки, и не съм отишла да изневеря. Сверете си часовника. Който знае да печели, и знае каква жена му отива, знае и как да я задържи, и как да й прави подаръци. От подаръци не съм лишена, къщата прелива, даже минах на по-скъпи бижута и не искам вече обени неща, че божутата не заемат место. И пак не е спрел мъжа ми да ми купува. Даже настоява като ми омръзне нещо, да го подаря или да го дам за благотворителност, и да си купя нещо друго, което ще ме зарадва. Съзнанието ви е бедно. Затова сте и бедни. Бог дава и дава в изобилие. Пари не съм искала и търсила, и ми е дадено в изобилие. Оубаче съм търсила и намерила работен, интелигентен и свестен мъЖ. Не съм търсила парите му, а качествата му. Свестен и качествен мъж знае да печели. Там е връзката, която на вас ви убегва. Освестете се, тая вера е вера на бедността. Бедни и ше си останете, защото броите стотинки и вервате, че коя да е жена ше ви поиска стотинките. ПС: мъжа ми започва нов контракт, обикновено годишния му доход е над 80К британски паунда. Обикновено. Това е абсолютния минимум. Научете се да печелите и да сте хора, а не банкомати. Докато искате да сте банкомати, се ше има нужда некой отзад (хаха...) да ви зарежда кеш.

Не скръндзи а мислещи

Не мога да разбера защо жените все очакват от мъжете все да им купуват нещо. Ами и ако мъжете очакват същото докъде ще стигнат нещата ?

Ми защо не? Аз неска купих на мъжа ми платен пръстен за 500 паунда. Ей тека, по повод годишнина. Пък на мен скоро ми е рождения ден, и си заплюх едни разкошни диамантени обеци, за 2500 паунда. Той ке ми ги купи :)))) Между другото, не сметаме тея пръстени и обеци за лична собственост, нищо че са подараци. Сметаме ги за обща инвестиция. Тука не е като в балХар. И споделяме доходи и разходи, и всичко купено е общо. И завещания имаме. По закон, преживелия наслдява. Още не сме се избили кой ше преживее. Това нема как да го живеем с балХар маШленце. Не ви стига дарман за вършеене на текиви обороти. Не е да не познавам богати балХар. Натискат се в тинята и не смеат да излезнат оттам. Живеат като свини, в калта. Не смеат да мръднат от стереотипа на балканскио бай ганю, това знаят и това баят. Жалко. А може да се живее иначе, по-хубаво. jedem das seine und arbeit macht frei :)))))) Докато не си отворите менталните порти, от мизерията нема и да излезнете......

МИналата година му купих платинена верига за врат. Той нема и да я носи, за какво, да не е лут. Но инвестиция в благородни метали изплаща инфлация и даже дава хубава печалба. Дава ясна идея колко е реалната инфлация и с колко са обезценени печатаните пари. В момента е по-изгодно да купуваш благородни метали отколкото да си държиш хартиените пари в банка. За 6 месеца, купеното злато си пкачи цената на грам доста. Сега сме на печалба с около 20%, и това ясно показва реалната инфлация. В банката, нема да получиш и 2% върху депозита си. Между другото, в Британия се секът златни и сребърни монети от т.нар. 'mint' оторитиз - аааа.....институции с лиценз да секът монети под контрола на властите. Които са си законно платежно средство и всички агенти на държавата търгуват с тех. В балХар това е практически непознато, макар да съм проверевала, че БНБ сече златни моменти, но населението нема тоя навик да търгува с тех. В случай, че напечатаните пари изгорът, и имаш златни и сребърни монети сечени по държавен стандарт, то монетарната система продължава да те обслужва. Секи, който разчита на напечатани тапети, ке умре от глат.

балХар бай ганю третира жената като роб и смета, че жена му е длъжна. Нема ни един нормален чувек да се остави да го третират тека без да реагира. Моя мъЖ ме третира като равностойна и делим сичко поравно. Веднага. И справедливо. Нема аз съм по-тека, а ти ше стоиш в кухнята и ше ми носиш студената бира. Има искрена грижа и либоФ. Секи божи ден се доказва на нова сметка. Това заключва сърцето ти и не моеш да мислиш за никой друк. Защото кой друк може да те направи толкова специална и шеслива, толкова обгрижена и осигурена, толкова да е хубаво и наше. Вие третирате жените си като буклук, и те ви връщат същото. Моя мъЖ ме третира като принцеса, и аз мъ връщам същото. А съм мнителна и гадна и идвам от балХар. Но сърцето се топи, когато виждаш, че си обичана и обгрижена, и че всичко е направено за да си щастлива, а не защото ганю иска да си качи калните меризливи крака пред телавизора и да му се сервира студената бира за да оскотее и накрая и да ти тегли един пердах. Трее да си изтривалката на подметките, та да не направиш разликата кой те обиче и го е грижа за тебе, и кой не. ПС: мъЖо ми би умрел за мен, и аз бих. И сме го правили един за друг, и продължаваме. Чекай от бай ганю диамантени обеци...... пък било и наполовина.....

3/4 от жените изневеряват защото мъжете им не им дават достатъчно пари или не им правят подаръци.1/4 от жените изневеряват поради някаква неудовлетвореност или поради депресивни състояния.В резюме излиза ,че 3/4 + 1/4 = 4/4 или 100 % от жените изневеряват поради някаква причина или просто - без причина.Шегувам се-нека ме прощават почтените жени.Знам че има такива.

Има, разбира се! Но само теоритически, а практически няма!

Какво съвпадение - същият процент от мъжете смятат, че жените им са курви.

А останалата 1/4 също.

Ами нормално,жените искат да са уважавани и обичани.

Ами то е нормално и мъжете да искат да са уважавани и обичани. И ко прайм сега?

Ми още от самото начало започваш да го правиш - държиш се уважително, и с любов. И гарантирам, отсреща ше ти отвърнат със същото. Ако пък не ти отвърнат със същото, дигаш си сармите и се благодариш, че рано си се усетил и не си се хабил за некоя мърда. Ти си има логика морала и си има плодове. Държиш се като свиня, нема на кого да се сърдиш, и с тебе тека ше се държат.

Мога да кажа с абсолютна сигурност, че 100% от всички жени са Алчни, Комерсиални Сметкаджийки-златотърсачки. Просто Природата ги е създала с този инстинкт за да си осигуряват комфорт, за себе си и за потомството си.

А жена ти повеке или по-малко пичели от теби? Щото тея кату теби си избират нарочно мръхли, та да имат основание да ги бухат за щело и нещело, и като попаднат на жена, която си знае цената и пичели повеке, и свиват тея криле проскубани! Басирам се, че си малко над минималната заплата за страната, и това те прави горд и шеслиФ мъШ над сички жени, които пичелът по-малко от теби!

Чак пък 100 не са.

Масовия случай е тека, и аз съм го живела. Мъ какъФ мъЖ си намерих, фърчим! Всичко е оПщо, но приходите да са винаги повеке от разходите, и двамата се изтрепваме, и се глезиме, и се гледаме, и се обичеме! И двамата работохолици, пари има, но и либоВ има, та и двамата се цениме и се грижиме един за друк! Ох, колко съм шестлива, че намерих изключението! ПС: и аз съм ревала от стислюфци! прекъсвала съм връзки, защото маШленцето иска аз да плащам сичко! е нема да стане! трее да има баланс! Знам, че днеска може да си на върха а утре доле - но когато споделяш ВСИЧКО каквото имаш - това е истинската щедрост!

В масовата женска глава отколе пари = любов.

"Липсата на щедрост при 39 на сто от респондентките им говорела за това, че са недооценени като личности." Това не е ли всъщност, тежка форма на комплексираност, напълно противоречаща с така широко и яростно афишираната еманципация?

жената е противоречиво създание, има много вицове-Истини на тази тема. Един мъж, ако почне да се държи по техния тертип, всеки би заключил, че е психясал!

Долната алчност един ден ще им строши главите.... Да се женят за богатите араби шейхове мюсюлмани тогава, нали те "са щедри". Но тези мъже ще дойдат и с другите си "екстри". Да са им наслука...

алчни, псевдоеманципирани материалистки.