Владо Николов влиза във ”Фермата”

Волейболната звезда Владимир Николов е първият известен участник в новия сезон на „Фермата”.

Обратно в новината

Коментари - Владо Николов влиза във ”Фермата” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голяма злоба сте! И какво като един достоен бъларин влиза във Фермата? Който е гледал предаването миналият сезон, нямаше да пише толкова елементарни коментари. Или просто си нямате работа ...

Жалко, харесвах го!

Имам предвид крава или овца, разбира се, какво друго.

Така съвсем ще отпадне нуждата да се къпе. И без това винаги е с мазна коса.

Това, че е известен спортист , не означава автоматично, че е много умен или възпитан или образован> На спортистите масово им харесва чалгата и така се забавляват. А пък и като известен човек сигурно са му обещали ДОБРИ ПАРИ. Знаете, паАРИТЕ НИКОГА НЕ СА В ПОВЕЧЕ, ОСОБЕНО ЗА ХОРА, КОИТО СА СВИКНАЛИ ДА ГИ ИМАТ В ПО-ГОЛЯМО КОЛИЧЕСТВО.

Николов, не се излагай с тези формати.Разбирам те, че мислиш, че това е спортсменска игра. Ще се разочароваш от българите както царя, като се върна. "Матриалът" ни е прост-дано децата ти не гледат през цялото време. Ако можеш - съветвам те да се откажеш.

Уау !

Що не си стоиш у дома при 4 те деца, а ще се свреш да се криеш във Фермата,н е разбирам? Ще забавляваш отегчения и беден българин вечер, да те гледат кален и мръсен, гладен, че поне малко да си като българина. И това за пари, че ти пари си имаш? Имаш и достойнство? За какво ти е тоя цирк на Очилатия и Чехльото?

За втора поредна година т.нар. "Фермата" руши екоравновесието от другата страна на Витоша. В края на село Боснек, в посока местността "Живата вода" и екопътеката към Черни връх едни самозабравили се отрепки рушат природата и заграждат незаконно няколко декара красиви поляни и пасища. Дивият животински свят се изнесе нависоко в гората и едва ли ще се върне ... По единствената улица денонощно "летят" камиони и бусове, анонимна въоръжена охрана отпраща хората далеч от гората с "тука вече не се минава...". А поляните и гората са за всички. Да ходят в Киноцентъра в Бояна, там да снимат "мутробарока" си ... Ние, местните ще ги потърпим, пък ако пак започнат простотиите, пиянствата и чалгата - ще нарамим по една сопа ...

Ми той си е аграр, точно за там си е!

Т.н. ферма е страхотна тъпотия, копирана от запад от двамата нещастници иван и андрей! Простотията в България няма край - чалги, фермата, биг брадър .....! После се чудим защо има агресия и катастрофи! Какво полезно има в тези идиотщини? Полезното е едно - ставаш на маймуна зара пустите пари! От статията не става ясно какъв ще бъде във фермата владо - вероятно теле! ПОВРЪЩА МИ СЕ!!!

Не гледам такива простотии като брадари и ферми,но тази "ферма" не е ли предаване на опусумите?Само поради тази причина всеки уважаващ себе си не би участвал в тази ферма,дори и заради примамката с тлъстата награда.

Жалко за Владо :( Той поне изглеждаше свестен и имаше авторитет. В тези тъпи риалити формати е най-лесния начин да станеш за резил - без изключение. Не мисля че е взел правилно решение, за каквито и пари да са му обещали пигмеите Иван и Андрей.

Какъв авторитет? На ПЕданчо Лазаровец? Имаше авторитет преди да се продаде на ПЕДАНЧО, сега има, но отрицателен. Заради него много хора нямад а гледат предаването поне докато не го изхвърлят от там. За съжаление е бивш спортист, а това е проблем ...

цирка ще е пълен. този е голяма капия. вървя си из мола и гледам двама дългучи с трите им момчета на ражодка в мола. и владо николов учи наи-голямото 12-1з годишно за жените: забрави я тази, ти страдаш за нея а тя ходи да си върти задника там при батковците- я питаи маика си дали така прави когато ме няма. маиката деликатно пропуска да се намеси.

Дано след това "шоу" да се научиш, че като се търкаляш с прасетата, ще се окаляш.

Предаване за интелектуалци "Сперм*та"

Произходът на живота на Земята може и да е панспермия, не се знае, но в България със сигурност е пЪнспермия.

Пън - серсемия.

За пари ли...за много ли...

Този го мислих за сериозен човек ...

И този стана риалити звезда - черешки, ферми и т.н. Жалко.