Гери Малкоданска се сгоди?

Гери Малкоданска - водеща на рубриката за времето по "Нова" и успешна манекенка, се е сгодила, твърдят от в. "Галерия".

Обратно в новината

Коментари - Гери Малкоданска се сгоди? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Демир Доган от рекламите решил че кобилкинитети жени а убави. Взел Герито. Но понеже татко Доган е поживял и поебал повечко,му е обяснил,че е би сине мъ тая не е за нас. Понеже е грозновата,селянка. Та сега изгонена от Демирчу,Герито хвана първия балък. Даже не е подбирала ,че е женен. Та така. И платена статия,че била в Мароко и Тата Токо. Туй показва,че Гери е селянка. Тез дестинации може да впечатлят селските баба и някой от Люлин 6. Много нормални хора са ги посетили. А татко Доган само то Цанков камък направи 250 милиона. Та значи ходенето до тити мики много го е впечатлило. Та никой не може да надскочи себе си,независимо колко прилича на дръглива кранта. Тате Доган е бил прав. То обикновено родителите винаги са прави. Нещо кат Малкия Гющер и Отварачката,Сина на онзи Динко и Емануела и т.н и т.н И моля не крийте коментари,щот тате по важи от Герито.

Сериозно ли? Отдъхнах си, че бях се загрижил последните години.

На жена ми предложих брак,докато копаехме заедно царевицата. Прие ,разбира се....

Ми де ша оди ... кат я кандърдисваш с тая мотика ...

Тя е не малко, а много данска....

Малко телце голяма кратуна.

lu4ka

Ма то много грозничко това дете, пък и късокрако. Каква манекенка е?

ти пък си дългокрака.... кой знае какъв крокозабъл си ама плюеш..... това ти остава

Много е слаба Гери , няма какво да покаже освен щракащи кокали. Хубаво е да се навлече с повече дрехи за да не й личат.

слаби......дебели..... все нещо не ви харесва.... важното е гоньовеца да храчи .....тлъсто

Значи, ако това е стандарт за "манекенка"- това е най-антисмитерично тяло, което моя милост е виджало не само в ефир, ами и извън него: трупа по-дълъг от краката, бричове ужасни, мутра-издадена челюст , все едно е сукала до 8 годишна възраст...абе мога да изреждам още хиляда неща...ама от Нова тв като ги назначват по приятелски начала.....

Все пак много е кофти да знаеш ,че жена ти е креватна гимнастичка, та ако ще и най красивата да е!

Тая селска мома с рижавите къдрици нарочно поръчва да се пише за нея за да се спре коментара за нея и резака малък Доган иска да изчисти името си на Гери МалкоДоганска

Синоптичката на Нова телевизия и бившо гадже на Демир Доган Гери Малкоданска разби семейство. Скандалът е начуван, въпреки че самата тя грее от щастие в обятията на новия си любим. И това е дизайнерът Алекс Ковачев.

Ашколсун... машала, сигурно разбира от турски маанета!!

От къде е това селянче Малкоданска...много селска фасада има?!

От твойто село е, ама поне е хубава.

Не ми харесват такива хубавици, които са минали през много кревати и накрая да са в моя....стават много широчки отдолуи ще трябва да викам баджанаци!

Не му завиждам на човека. Тая дава малко.

Хахахахха Хехехехехех В една песен на Каналето преди време се пееше .... "Вкъщи напразно очакват Доган " Хехехеххе

Еее, за 6м е крайно време да се сгодят. В Италия разбира се. Със 101 рози, разбира се. Някой пост У инстаграм и оркестърът да свири. Нито един от двамата няма с какво да се похвали и прочуе в живота си освен с евтина рекламка и креватни завоевания.

Стига с тези прехвалени "хубавици". Да, изглежда лъчезарна и готина, но красавица не е . В лицето малко прилича на кон и макар че е още млада вече се е състарила. Кожата на лицето й е сякаш леко увиснала , което е характерно за друга възраст. Може да е от слабост, но в лице не изглежда добре - да вземе мерки. По улицата има наистина красиви момичета, нищо че не ги дават по тв-то.

И тая мома хвърчи от цвят на цвят. От доган на порно режисьор.

коя е тая гери,бе ,толкова важна,та не преставате да пишете за нея.С какво е известна,че не ми е ясно.И да ви кажа,не е хубава,като хеликоптер е в челото,някак си много неправилно лице.Писна ми от непознати случайички.

АБЕ,ТАЗИ НЕ БЕШЕ ЛИ ПРИЯТЕЛКА НА АХМЕД ДОГАН?

Ей, слава богу, излезе и късмета на момичето, . .бях се закъхарил . . . дано да издържат поне 3 - 4 години . . .Ми коши праим с Никол Станкулова? Ще остане стара мома . . . . . а такова убаво момиче, поне едно дете да роди, стига е гледала домашни любимци . . . къде ли не се кипре момичето . .та Биг Брадър и цък . . .няма кой . .или само за една вечер . . .

Таман това щях да попитам и аз. Кво стана с "мама ми каза да се чукам само с богати Станкулова"!

Нали тя е сгодена за сина на милиардера Минев - Теодор Минев. Не й берете грижа, и двете са златотърсачки и са намерили това, което търсят.

Този Алекс Ковачев не беше ли порно режисьор?

понатопорчил се момъка взел, че купил пръстенче!?Кой знае каква новина, не е!?Добре!?А, фамилията на Герито, какво означава!?Малкоданска!?По, по-малко ли дава или как!?Годеника да не вземе да остава на сухо, честичко!?

може да е кльощава като за манекенка, но е ултра безлична женица.

.......Той й подарил огромен букет с червени рози, в една от които се криел и годежният пръстен. ???? Оригинално е някакси...да го съобщи медия..!! Двойката е заедно повече от половин година..??( сигурно това се брой за неземен успех?!?!?) Веднага след като влюбените се върнали от Италия, Малкоданска запознала родителите си с Алекс, който официално поискал ръката й..??? (аз пък си мислех, че родителите трябваше да искат ръка официално, но какво разбирам...??) После три дни яли, пили (да не забравите да постнете снимки Дирчета) и всички дружно се н.с.р.ли !!! (последното действие е най-важното)

Голям праз!!!!!!

Ако искате мизерният ви сайт да се взема поне малко на сериозно е хубаво да ограничите значително коментарите под новините. Вземете пример от някои по-сериозн ииздания където има стриктен контрол над троловете. Абсурдно е да допускате тази маса от нищожества да излива гнусните си бъртвежи ежедневно. Не говори добре за вас като медия.

аз пък не мисля, че сме длъжни като овци да превъзнасяме всяка патка, която си е платила за ПР статия, а тук повечето са такива, ако не и всички.

Отвратителна е.

Чекай бе, тая закачалка не беше ли държанка на Доганчо Jr.?

Симпатично момиче е и много лъчезарно. Изглежда добро момиче. Сега може и да си е направила сметката, но в техните среди е така. Всеки иска да живее добре, а това става с пари. А може и да го обича, а не е само заради парите с него. Нека са щастливи!

А какво стана с дръндарския наследник? Нещо се е разсъхнала работата май?

Злобарите са във вихъра на танца ! Но Гери е лъчезарна,прекрасна,умна млада жена.А вие сте позеленели от злоба застаряващи/престаряващи неузрели цял живот киселици.

Хейтърите пишат злобни коментари, защото завиждат на Гери!

Хората си пишат каквото чувстват,това,че ти имаш проблем с това си е твоя работа.

В рубриката Лайф, отдел ' Разврат и нищоправене' на медията веднага реагират на коментари водещи до размисли и откриване на неудобни истини. Интересно дебнене, Иначе добре и юзърфрендли инфо сайт

Ами правилно, с онова джудже не си подхождаха. Не го знам тоя Алекс Ковачев, ама дано е по - височък. Те ще му направят някой друг номер да се откаже, ама нейсе. Смелчага.

БОГАТ Е

Ей, от злоба ще се затрием като народ!!! Момичето е наистина много сдържано, интеригентно и е най-слънчевата в Нова Тв. Да е жива и здрава и много щатлива! Радва ми окото ,когато тя е в ефир!

Много е убаво, ама най- важното за една жена вече ѝ липсва. Цял живот като си отвори устата ще има дъх на турска лимонада :-) Е може и айрян. М дааа. Аре със здраве. Но законите на природата не прощават

т.е. движеше с копелдака на Доганя!

Аман от Бг-''новини'', всички са ''звезди'' !

Сега бие тупана, после ще бие контратупана

Много хубаво и лъчезарно момиче.

Не ми харесва девойката. Да, добра е, културна е, възпитана, с нормално тяло, но не ми харесва....няма я тръпката.

Никой не те е питал!

Някой да ни е питал за тази новина? НЕ! Навират ни я под носа. На главната страница на дир-а. Без да ни питат. Значи и ние може да коментираме без да ни питат!

нямала я била трътката....:)

Напротив, в тяло е кофти - къси крака и дълъг труп на дългучестия и ръст, като "кара-кольо" е... като селска мома.

А прави ли ви впечатление колко изцухлен и изглежда з..ника , като застане в профил...Слаба, елегантна, но там нещо има сбъркано в матрицата...