Уини Харлоу показа как изглежда гола

Супермоделът сподели в социалните мрежи гола снимка, с които илюстрира двата цвята на кожата си.

Обратно в новината

Коментари - Уини Харлоу показа как изглежда гола | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При 50% цензура защо изобщо пускате такива статии! Вие все повече и повече се гавритес малкото останали ви потребители!

По принцип жените са на шарки, една или друга Х хромозома от 2-те диминира. Интересно дали е мулатка или има повреден ген за пигментиране на едната хромозома

ако го вида на живо ще се издрайфам се едно съм прекалил с 2 галона скоч!

Как ще заспя довечера , те такива крокозъбели няма дори в Нил!

Напоследък доста се лансират разни хора като много красиви, умни, безгрешни, за пример само защото са: болни от нещо, обратни или всичките му производни, жени, черни и т.н.

Отврат. Абсолютна гадост.

Хубава, хубава, колко да е хубава, малко ми е като крава милка с тези шарки. Абе хубава, ама ясложете до нея Адриана Лима или Алесандра Амброзио...а, а ??? Тая пасти да яде! Ще залезе като падаща звиздъ!

Или, както пее Павел в новата дуетна песен - лице и устни Анджелина, тяло като Адриана Лима :))))))

ооооо, лице и устни Лима също

Имаш много кофти музикален вкус, човече. Павел...тоя с венци????лелее

Чудя се, дали да не сипусна една гола снимка и аз.

Къде е снимката? Тази сутрин сайта кърти мивки...

къв модел е тази грозотия ?

а ако имаше петна като гепард или тигрова кожа щеше да е много по-добре:)

Леопардова мацка със секси тяло и лице.

Туй нищо не е. Щорите на спалнята ни малко пропускат (малко, малко - 50 на 50), пък имаме доста силно улично осветление. Та, мойта жена кат е гола (рядко, но все още се случва) е кат същинска зебра. Таз каварми да яде.

Всеки си е красив и заслужава щастлив и спокоен живот.И клаудия шифър и ашли греъм и уини харлоу. Може ли витилигото да се сравни с това да си сляп?.Или глух?

Що? Ако си сляп иил глух няма да си красив ли?! Всеки човек инстинктивно отбягва отлоненията. Харесването идва след свикване.

шарена та чак оплескана

Strhotna si!!!

И защо? Защо някой трябва да показва голо тяло изобщо без значение с или без дефект. Какво е доказала с това? Какъв ефект е търсила? Не е виновна, че има заболяване, но ако всеки със заболяване започне да го демонстрира натрапчиво на другите хора? Съжалявам, не е красиво! Голото тяло си е нейно - за нея и нейният партньор. Няма нужда от такива демонстрации - колкото и да и се иска друго, повечето реакции ще са негативни.

Аз намирам тялото й за изключително красиво,,впреки, че съм жена. Прекрасна е

Всеки е красив по своему. Аз я харесвах за смелостта и да бъде модел. Събличането чисто гола обаче ми идва в повече и не го одобрявам нито при нея, нито при друга. Говори ми за това, колко всъщност отчаяна е.

Мен пък си ме кефят такива демонстрации! Ти си покривай очите или гледай голи мъжки тела като имаш проблем. Даже направо върви при мюсюлманите с бурките, те разсъждават досущ като теб!

Тия петна са от болест на организма.

Титан на мисълта си, Мирко! :))) А болестта може и да е на душата...

Ужас, след като я видях, ще сънувам кошмари.

а дали ще е гола и облякана ми е все едно, но по -добре да не я виждам не само гоъобще ла а и в

ОБЛЯКАНИТЕ са в дълбоката провинция при неграмотните като теб! В нормалния свят хората са ОБЛЕЧЕНИ!!!

Това не е за тъпи и примитивни мужици! Ти, пияницо ниедна, никога неще разбереш това посление, за това замълчи и водката си излочи!

Доброто е тръгнало да си проправя път в нея, когато е била на 4 години, но не е било достатъчно силно

Това да не е на анита мейзер сестра и.

Модел на фармацевтична компания за дерматологични препарати ли? Нищо против жената, но постоянно ни се налагат изкуствени модели. Витилигото ли е новата мода? То не бяха всякакви полови полуфабрикати, а сега пък някакви кожни проблеми.

Леле, страхотно екзотична и красива мацка :) Прилича ми на леопард. Аз много бих се изкефил ако ми е гадже. Всички ще ни гледат като изтребители :)))))))

Ми хвани си маймуна или още по-добре крава. Ефектът от преминаването ви по "Витошка", ще е същият, а освен това ще ти дава мляко и ако нещо те ядоса, можеш спокойно да й теглиш ножа. А?

Сори, молбата ти се отхвърля! Не всички искаме да имаме жени като твоята! А?

Ти нали беше жена ма? Под някои статии пишеш в женски род, под други в мъжки. Аааа марш в психото! Всичко друго си, но не и естет.

естет

Нещо си в голяма грешка. Претърси всички статии в "Лайф"-а където съм писал и ми дай пример къде точно съм писал от женски род и веднага получаваш 200 лева бонус :) Аз навсякъде пиша, че съм мъж на 40, зодия Близнаци, ходя по проститутки и не само, защото хобито са ми жените и само с това се занимавам, общо-взето :)))) Айде, чакам

плашило

си ти

Да е жива и здрава. Само ме дразни факта, че за М. Джексън какво ли не се изписа как искал да се избели и т.н. направиха човека на нищо, а сега се възхищават на 'красотата' на тази манвкенка, само защото да си нестандартен е модерно. Голямо лицеметие...

възхвалена от редакторката дето ни занимава с глупави заглавия

симпатична далматинка....

Готина пантерка...

зебра

Сутрин и женами има толкова бело около остата!

Браво, Манчо :D хахахаха

хахахаха

Само така, чиче....:))

Абе добре, че не е кафяво. Или викаш няма значение, важното е да има цвят.

Не знам, но на мен ми е гнусно. Все пак това е болест, макар и не заразна, и не могат да ме убедят, че има нещо красиво в нея.

Не знам, но на мен ти си ми гнусен. Това твоето хем не е заболяване, хем все пак е отвратително и гнусно. Никой не може да ме убеди, че има в теб изобщо нещо, което да става за показване пред хора.

В теб също. С тая злоба, дето изливаш. Кво, нямам право на мнение, а? И освен това не съм мъж. И айде да не ми кажеш сега пък, че й завиждам. Аман от лицемери и псевдоморалисти...

Шарката напомня искърско говедо. А иначе арна женица, особено ако не си расист.

А другата цица каква е ?