Училищата в Белгия отлагат учебната година

Училища в Белгия отлагат началото на учебната година заради мюсюлманския празник Курбан байрам.

Обратно в новината

Коментари - Училищата в Белгия отлагат учебната година | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи и в Брюксел ще колят агне и ще варят казан с курбан-чорба на поляната пред сградата на ЕС ! Но дали ще е безплатна?

Пълни глупости!!! Първия учебен ден е в понеделник 04-09 не защото мюсулманите празнуват, а защото 01-09 е петък. Не само в Белгия, също така и в Холандия. Дъщеря ми учи в интернационално училище в Холандия, ние сме християни, има и много мюсулмани. Но те си празнуват Коледа, учат си песничките и си боядисват и Великденски яйца. Просто за религиозните празници децата се разделят на групи. Но никой по никакъв начин не пренебрегва християнските празници!

крайно време е да се спре с толерантноста. който иска да става европеец - избира си една от трите основни версии на християнството и тогава получава достъп. който реве за религия-да не идва. крайно време е на ловците да започнат да раздават безплатни патрони за главата на всяко носърче!

Белгинистан............ОТВРАТ.

В Италия в много училища и детски градини не се празнува Коледа, защото много деца са мюсюлмани. В училището, което посещават децата ми, думата Коледа не се споменаваше, нямаше коледни песени, в други училища са пускали само музиката без текста на коледните песни, за да покажат толерантност.

Като е тръгнало, скоро в Белгия всички ще са мусулмани, а тези които дръзнат да празнуват Коледа и Великден ше бъдат обезглавявани на площада, както е в някои други приятелски на Белгия страни....

тази допотопна религия, тази гадост прави нещата да станат такива, че да дойде нов хитлер, ще е страшно ...

какво се случва, не е за вярване! нямам думи! пощурявам, откачам, луд ставам, как турция успя да влезе в гъза на тази държава. как! та белгия не знам някога да е се е клатела от резаци! Какво да се прави! Хора, страшно е!

Белгия ще е първа, след нея Франция, после Швеция и цялото Скандинавие. Жалко. Хубави страни, обаче в минало време.

ако си резак и така говориш, разбирам, но ако не си, и само се подиграваш, то не предричай най-страшното!!

Ало прости и овчедушни "толерантни" западноевроГЕЙци, заради вашата слепота и потомствена тъпота утре тези отрепки, които сега дундуркате в училищата ще изнасилват Вашите сладки, белгийски момиченца и ще им надяват чаршафа на 11/12 години, а нас ще ни газят с микробуси по Вашите спретнати улички. Ей за това бъдеще бутате днес, народ от тъпи толерасти. Вместо с всенародни протести и натиск да изтикаме напастта извън границите на Европа, вие подлагате главите на нашите деца на дръвника...

жалко с това писане показваме колко сме безсилни! И виждате ли, как отиват там, как им се дава работа как отначало слушат и изпълняват и след като вече се вкоренят, почват да налагат своето, какво нещо е тъпата им религия!

Стана много интересно. Високомерието на белгйците ,срещу фанатизма на мюслитата . Пуканки и очила ,моля .