Който иска да отслабне, не трябва да пие кафе

Който иска да отслабне, на всяка цена трябва да спре кафето, тъй като кофеинът изостря глада за сладко, установиха американски учени.

Обратно в новината

Коментари - Който иска да отслабне, не трябва да пие кафе | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как е възможно да се пишат такива глупости. Кафето е най-добрата напитка. Пие се с финес и удоволствие. Статията ми звучи като написана от изкукал веган. Сериозни отклонения. И всеки най-добре знае какво да яде и какво да пие.

Ами по- добре вместо да спрат кафето, да спре захарта и няма да има проблеми. А карането на кола ще ви качи разхода на гориво и ще струва повече за бенз.

Не е вярно, кафето буквално убива апетита. Затова пия кафе преди да пазарувам и тогава купувам много по-малко вредни храни, защото не ме изкушават. Освен това е доказано - кафето изгаря двойно повече мазнини по време на движение, предпазва от диабет /следователно топи шкембето/, премахва излишните течности, разтопява опасните уплътнения на гърдите. Всички тези неща имат връзка с по-ниско тегло, а не наддаване. Така че, очакваме по-подробна статия за кафето :)

Да, и при мен кафето потиска апетита ми.

Просто човекът има глисти. А съветът от заглавието е страшно тъп - все едно да кажеш, че ако искате да дишате по-добре, спрете шофирането на коли и ако искате да спите, легнете си в легло с юрган и чаршафи. Да не ви чуе кафеената мафия от Коста Рика, Колумбия или Панама, тогава жална ви майка.

Съпругът ми пие по 10 кафета на ден. Яде сладко, солено, кисело и по цял хляб. Въпреки това е едва 65 кг. Всичко е до метаболизъм. Щом пълнееш лесно, естествено е да намалиш жмугането.

Ох котьо, тая пълничката ке я праа да умирга. Нямам нищо против да пием по едно кафе след това.

иди на чичо докторррр