Светлана: Готова съм за сватба и деца с Гущеров

Светлана Василева има много сериозни намерения към новия си любим – Християн Гущеров.

Обратно в новината

Коментари - Светлана: Готова съм за сватба и деца с Гущеров | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, явно хич не е гнуслив!

Ха-ха-ха! Е, ако това е интелигентен мъж...Ама пък е финансово красив!

"Той е интелигентен, възпитан и грижовен."- а ти си тъпа, невъзпитана използвачка, която знае само да си разтваря краката. Нито си умна , нито дори СИ КРАСИВА! Но на този свинчо толкова му е акъ.ла

Язък ти гущере стари за претенциите и философските размисли за пряка демокрация.... Синът ти за нищо не става...а не, пардон/ Да келешее и пие. Тъп и зъл като майка си и хубав като татя си !!! Със здраве харчи парите от Орел....за силиконки и фолкаджийки да ти идат всичките!

120 кила шопар - простак. 120 кила шопар с пари - Мечо. Светлето е надушила мангизите и държи здраво брадата. Чудя се коя е по-голям отпадък - тая или Мара Отварачката. Да не се окаже ялова само, че язък за старанието.

Да си призная, никак не го харесвам. Обаче ми е финансово симпатичен.А пък аз няма да излагам съсловието, нали съмси златотърсачка...няма какво да си кривя душата. Паричките му ме интересуват. И нищо друго. Пък като не ме привлича има мноооого други мъже. Там ще се разтуша. Няма да издребняваме сега.

Светланке, не си играй с другите мъже. тя и Мара не издържа и опита - виж какво я сполетя.

ЗАБОГАТЯЛАТА ИЗМЕТ НА БЪЛГАРИЯ

Сега: Завистници проклети!Много знаете вие...Ще ви се да сте на мое место,ама на-нъц,нъц,нъц. То любов,то интелект,то чудо.Вие ще видите като се оженим и си имаме и дечица! След някой и друг месец: А,то какво стана??!????!! Здраве да е. Продължаваме напред!

Така като ги гледам и от двамата лъха интелект :) Само се чудя ако тоя Гущеров не беше "бизнесмен" как ли щеше да изглежда приятелката му :)

Мчи те цялото съсловие плеймейтки и чалгаджийки са готови...Тоз 'умник' може да си купи по-красива кандидат майка.

Да вземе пример от сина на най-богатия българин . Него го оплете Цеци Красиирова - във всяко отношение по-класна к... ифла

За Мечо толкоз... от с пари акъл не може си присадиш.

Не занимавайте хората с тия у.айки!

Какво ли е да имаш тези пари и Азис и Компания да си ти приятели,а жени Мара отварачката и Светла кренвирша. Да се чуди баща му защо краде толкоз. Ако момчето си беше останало прост каруцар,хем нямаше да е така дебел и дори пак такива като Азис да му бяха дружки,с жените като качество сигурно щеше повече да му върви. хората какво не правят за пари. Внимавай какво си пожелаваш,че може и да ти се сбъдне. Ей го дъртия гущер ,колко окраде ,а сина му .......

Явно е готова на всичко.

Съдба. Откраднатите милиони на България, се изливат т в силикона на жукести чалгаджийки и к-рви. И изкуствени бизнесмени го раздават аристократско...

спасов ден..Ми то така от години наред..Докато не се затрием - все така ще е.

Виц: "Жена търси мъж, красив, млад, строен, умен, обичащ децата, романтичен, помагащ в къщи и др. За милионери - 100% отстъпка" :):):)

Тате, тате, искам кРемвРиш! Аааа, не татковото, кРемвРиши след 18! И майка ти искаше, и виж докъде я докарахме!

и аз съм готова да му родя.

Леле детето ще е огън: умно като майка си, и красиво като баща си!

гущеров да разгледа снимките и да види на колко от тях тая, дето го "обичала" се е разстворила за азис и то в негово (на гущеров) присъствие...по-скоро за азис иска да се жени, ама той пари не раздава, а и чсто си сменя пола.

Търкулнало се гърнето и си намерило похлупака. Плюем по Златки-те и често забравяме, че мъжете са тези, които ги възвеличават и ги карат да си повярват, че са фатални жени, а не обикновени, при това меркантилни шантонерки.

ДИР-а даже са си пуснали виц по темата: - Скъпа, ако някой ден се разоря ти ще продължиш ли да ме обичаш? - Разбира се. Но страшно много ще ми липсваш...

Мутри и к-ви - очаквано добра комбинация ;)

Разгеле са на масата, напрао да почват сватбето и другото връз нея.

не е ли по добре невежата жена която е написала тази статя да си пренастрои акъла , какво я интересува какво ставе с тези двамата ??? а нас какво ни интересува , от къде на къде им давате безплатна реклама ??? смръдла . не няма да получиш въпросня оргазъм от цялата работа кояти си написала . срамота. пишете нещо читаво .

тея прекалиха с материала...

доколкото си спомням-пишеше преди-че гущеров-изгонил маря,защото се показвала по клиповете си разголена,поведението и било непристоино за женена жена и т.н.пък се захвана с друга подобна....питам къде е логиката при него?

За съжаление най-лесно се размножават хората които не би трябвало да се размножават въобще.

да не би това да са заглавията от Тогедър, всичко за пари. Сатанисти!

Това е Гонзовица, любимката на Е. Шинова и Ритонците! Светлана ТЪПОТО-креНвирша. Тези несретници нали щяхя дя я образоват?????

Тоя чичо Гонзо вече потъва от срам с тая звезда от кренвриш !! Дано Гущеров и издигне паметник на Кренвриша си !!

Ей , тази как драпа за парите на стария Гущер!

пари, пари, ама накрая бягат от меката патка....

Преди да побегнат я лапат, за да вземат колкото може повече от тях....

те били тъпи, а той нобелов лауреат, еднакви бг боклуци от ДС

Като го знам колко е богат, и аз съм готов за сватба с него!

А ще можеш ли да родиш от този богат тюлен бре Митак?

Аз от него няма да родя, но той от мен сигурно ще може ... ако не е ялов.

Е колко да е богато пък това телетъби?

Този комплексар, богаташ с малка и мека пиш.а, да си намери едно нормално момиче, а не само неначесани мин...ли.

ОТВРАТ...

На този "Убавец" няма ли кой да му каже, че надутите със силикон и ботокс празноглави хубавици в него не виждат нищо друго освен пари?

Мислиш ли, че не се е сетил ? Просто го приема, като по-дълготрайна сделка с проститутка. Като му писне на сланината и бие шута и взима следващата чалгаджийка.А тая отива да се жалва по медиите... и тва е схемата.

тя, била "готова",.....да му роди не едно, а две деца??????????хахахаха.... на този парцал, по добре някой да и се изсере в устата, отколкото да и прави деца!! хахахаха.... искала деца?????;)

Тя не може да говори тръгнала да ,,МИСЛИ,,и то за деца !!! Ужас и абсурд .Тая празноглава кифла не може да чете и пише в едно реалити беше написала ,че обича да яде КРЕНВРИШИ!! Падение за Гущеров и то голямо след Мара

Между Светлана и Мара Отварачката е много трудно да се определи кой е по-глупав. И двете са безкрайно тъпи.

Тук вече сериозно отивам да драйфам.

Еми тя твоята работа е на 50% готова,бе Светланке-ти си съгласна.Сега остава и другите 50% да се съгласят...

пак куца на Дир-ника. МъжЪТ - защо така бе, Дир? Трябва да е Мъжа. Айде, ограмотете се малко.