Катрин Зита-Джоунс се показа без грим

47-годишната актриса се представи в истинския си блясък.

Обратно в новината

Коментари - Катрин Зита-Джоунс се показа без грим | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голем праз! Аз всеки ден се показвам без грим ;P

Кат гледам как 'блещи' без грим горката - не бих познал че е тя, магазинерката до нас изглежда точно така

Кали ....

...ми как изглежда ?!?...като комшииката !

познати от мен жени на тази възраст изглеждат в лицето много по-добре от нея. Прекрасна актриса, но напоследък не съм гледала филми с нея.

Пък повечето жени, които аз познавам от ок. 30-те си години започват да изглеждат по невзрачно от нея без грим, някои даже с все мазилата на лицето!

Преждевремено остаряла,направо съсипана.Моного тъжен поглед,сбръчкана шия,като на 60годишна.Много рано е започнала с корекциите по лицето си Нс снимката с шапкатс все едно не е тя.Има една истинатрябва и секс,любов ,Само с пари не става.Обичта и радоста от децата и, и от Майкълчо не са достстъчни.Язък за нея.След години я виждам като още една Донатела Версачемумия

Овехтяла? Абе, хора, вие чувате ли се? Тя е на близо 50г. За възрастта си изглежда много добре. Реално на тази снимка е като 35г

какви 35?! тя не е стара, просто изглежда зле. на инстаграм е толкова нещастна че направо е ясно, че страда от депресия.

много извехтяла. жалко! би трябвало да има по-приятен вид, все едно че е на 60.

Прилича на Мис Тигрова, когато последната е с грим. Не знам кой е по-овехтял

На тази дата 5 септември е роден един велик човек,истински гений! Легенда! Поклон пред величието на КРАЛЯ СЛЪНЦЕ

Е има известни основания тази жена да се мрази толкова много.

...

а Майкъл Дъглас що го няма на възглавницата

Прилича ми тук на чалга певицата Кали. За мен е голяма грешка на жените над 35 да се снимат без грим, поне известните, дето са винаги с макиаж :)))

цингара, мангара, тактика...

Има нужда от здрав Кекс. Когато липсва,жените повяхват. А само едно опънато чело не стига,за да привличаш.

Без грим е някаква си Джоунс, реднечка от съседната ферма, дето на 3 ракии я млата яко, а на 5 я фъкам с мекия и после немам спомен за това. Катрин-Зитата я нема, не е влезнала в кадъра!

Защо така бе Кате, по-добре да не беше показвала ... без грим, но за сметка на това с 5 филтъра и 15 филъра ;)

Ma Катринчето освен би полярно разстройство се оказа, че имала и биполярна визия бе!

А не трябваше!

Това е Миглена Кунева. Защо лъжете пак?

като изиграете ролите на Катрин и се сдобиете с 1/100 от славата й, тогава се покажете и без гащи... а сега си мълчете защото сте никуму неизвестни злобни тролчета.

Много навътре поемаш коментарите. Цъкай минуси като не ти харесват и прави нещо смислено вместо да се бориш с вятърни мелници.

милата, ми тя прилича на Димитринка от Младост 4, дето живее в блок 471, вход А, дето е до технополиса? срещу бизнес парка? само дето има едни 60 милиона в повечко, от наща Димитринка... други разлики язе не вида?!?

Ако не бяхте казали коя е щях да се озоря доста докато я позная.

Само сравнете тази прекрасна жена, която е на 47г., със следващата статия за мис България... Тази жена е прекреасна и на 47 без грим, а онази след 2-3г. платени повиквания никой няма и да я помни.

не се самозаблуждавай. на тази Катя (по български), ключалката толкова ключеве е отворила... така се става звезда от световна величина, а? имаш ли си някаква идея, в бизнес, доминиран основно от мАже, за да допуснат некоя мома, до славата, какво ли ще и поискат и вземат?!? язе разлики не видя... никви. еднакви са и двете. наща мома е бая по-бедничка, само...

много одъртяла ми изглежда.Честно казано изглежда без грим на повече от 47 но въпрос на гени.Едва ли е от поддръжката която при нея ще е на високо ниво.И все пак е чаровна което е рядко срещано за англичанка.

Страхотна е и без грим, и със грим. Готина е! Само дето мъжът и е прекалено стар за нея, но пък изглеждат щастливи заедно. За любовта няма възрастови граници.

И с грим не ми харесва особено, но без грим направо плаши!

Новина щеше да е ако се беше показала без гащи! А така без грим е същото , като например да е без часовник ....

и показването без гащи и сутиени не е новина. Някой го правят редовно.