Мъжете с по-тежка следродилна депресия от жените

Учени от Южнокалифорнийския университет в Лос Анджелис потвърдиха, че следродилната депресия сред мъжете е по-остра и по-тежка, отколкото сред жените.

Обратно в новината

Коментари - Мъжете с по-тежка следродилна депресия от жените | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вуздухнах тежко, каква несправедливост! Толкова е тежко, да загубиш вниманието на жената, която те е обгрижвала дотогава! Живи да ги ожалиш, какво нещастие, бебе да ти се роди, и ти да потънеш в самосъжаление! Встрани от майтапа, че прерирах на пода от смех, но има нещо верно, щото съм виждала пред родилния дом какви лица правът. Добра идея би било и филм да се направи, то е направо гротеска. Се поеке се убеждавам, че мъж да си, не е лесно, като стъклени са, требе с внимание да им бършеш прахта и да ги лъскаш и глезиш. Ох, не мога, още се кикотим...:)))))))

Те са навикнали мама да ги дондурка,да ги обслужва.После жената да им прислугва.А ето сега се е появило бебе,което има нужда от повече грижи от и от тях.Вместо жената да се дпересира,че и стават двойни грижите с още едно бебе в къщи,те много страдат от факта,че жена им трябва да си раздвоява грижите между тях и бебето.Това много ги депресира,те са свикнали да са най-обгрижвани,нуждаещи се от внимание.Как да не ги обземе тежка депресия?Горките те.

Все се чудих каква още глупост може да пуснете за някой лев ама май няма смисъл да се чудя вече..Бавно ''славно'' към дъното на всякакви простотии и глупости

Ми тез напрао са си за жалене! Ама така е, като не си варят ракийка, та няма с к'во да се разтушват. Ъхъ!

Не мога да си представя, че следродилната депресия при мъжете била по-тежка. Абсурдно е.

Ми да ги ожалим освен... Колко им е тежко наистина - ни са се напънали да го извадят това дете, ни да го хранят, ни да го къпят, ни нищО. Най-много да не спят щото детето реве. И какво предлага статията? Да излезнат на разходка! Тежко е наистина! Но съвет да помогнат малко с гледането няма. Освен и ние така жените като ни стане тежко от гледането на бебето да излезем на разходка. Много ми е интересно обаче кой ще се погрижи за бебето тогава?

ами жената като е ангажирана 100% с бебето и мъжа не получава "ласки", много ясно.