Красимир Вълчев: Учебниците са готови за 15-и

В навечерието на първия учебен ден всички учебници са готови с изключение на два учебника по английски език.

Обратно в новината

Коментари - Красимир Вълчев: Учебниците са готови за 15-и | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ще бъдат ли пълни с правописни грешки и мнооого политически коректни като миналогодишните ?

Г-н Красимир Вълчев ако желаете станете от стола и проверете ТЪРГОВСКО БАНКОВАТА гимназия, как приемат с нисък бал, но задължително с дарения, а на умните деца с висок бал им режат крилцата от сега. ПРОБЛЕМА е че те сега сблъскват с живота на мафията?

А какви са учебниците? Цветни или черно-бели? На хартия, на папирус или на глинени плочки?

Как ви учебници- били готови, досега баламосваха хората дали са цветни или чернобели, а съдържанието е главно,особено по хуманитарните дисциплини. В сегашните сигурно пише заОсвобождението на България случайно Русия се е намесила,ботев бил хайдутин и може и терорист и нищо за публицистиката и поезията му и да живее американо-евро-българската дружба и как се строи капитализма "с човешко лице!"

Бях н родителска среща за 8кл ВЪЗМУТЕНА СЪМ И ВЕЧЕ ЗНАМ ЗАЩО ГИ НЯМА ДЕЦАТА за учебника по английски искат 170лв? ПО БЪЛГАРСКИ 40ЛВ ДО ТУК КЪДЕ Е БЕЗПЛАТНОТО У-ЩЕ

Няма безплатно. В България образованието е платено отвсякъде, нищо безплатно няма. Ако искаш безплатно - иди в Швеция, там е социализъм, там наистина всичко е безплатно. В буквалния, не в преносния смисъл. Родителят не плаща нито едно йоре за каквото и да било свързано с училището.

Те учебниците готови,но кой ще преподава?Я.Такева забрани на учителите преди време да преподават в час.Само частни уроци,каза синдикалния лидер от татово време.

Соросоидната лаборатория МОН, обслужваща геноцида над българите снесе нови яйца запъртъци.Всеки български баща и всяка българска майка трябва да обучава детето си в къщи и да неутрализира "образованието" идващо от продалите се соросоидни слуги.

Тоз е седнал в стола на дядо Вазов! Тоз дребен, дребен чиновник...

а децата къде са!!!!!!!!!!

ChatGPT

А цветни ли са? Щото друго си е шаренийката... Нищо че вътре само бълвоч