Даниел и Алекс никога не са се разделяли?

В медийното пространство се появиха твърдения, че Даниел Петканов и Александра Богданска не са се разделяли и всичко е било пиар за VIP Brother.

Обратно в новината

Коментари - Даниел и Алекс никога не са се разделяли? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно ми е какво ще кажете сега, когато тези двамата дори ще се женят в ефир... :)

Снимка 10 - на кой са му червени коленцата? Ха-ха-ха

Голяма новина! CNN и BBC пуснаха ли я вече?

Много ниска топка са прегърнатите люде,а това рефлектира върху авторитета ако има такъв, на предаването с много оскъден зрителски интерес.

Само за протокола, хич не ме интересува двойка ли са или тройка, нито ми пука, нито ми влиза в работата. Гледам ги на снимките и главата ми и мозъка ми, доколкото го имам - виждат едни млади, хубави хора, които излъчват щастие, така ли е, не е ли, те и старите баби знаят. За мен днес е един слънчев и прекрасен ден, много добър защото ще си го прекарам с децата и отчасти с мъжо, пия си кафето и си гледам кефа на фона на деспасито и шейп оф ю.

хора! заплатите ни са по-ниски 4-ри пъти от тези в европа, а цените са същите като в европа. А всички ние сега седим и пишем мнения, и губим време за неща които няма да ни оправят живота, да стане по-добър

възможно е, и не само сега, и не само с тях! Много неща в тези развлекателни предавания са нагласени. Малко хора от провинцията знаят как точно стоят нещата ...

Вие знаете ли за случай, в който жрица да се е разделила със сутеньора си!? Докато смъртта ги раздели, това е положението в тази професия!

тъпо е! за да е вярно

Един въпрос към екипа на Дира. Като публикувате снимки се предполага, че желаете те да бъдат видяни от читателите на сайта. Всяка трета снимка не се зарежда или един път се зарежда, два не се зарежда и така е от години. Във всички статии. От всеки компютър и от всеки интернет доставчик. Очевидно платформата е счупена. Колко струва да наемете един читав програмист да ви я оправи, за да се разглеждат нормално? Пуснете една набирателна сметка да ви пратим дарения. По темата: Биг Брабър е тъпо предаване.

+ е за последното изречение. За другото, то което сте написала, не зная.

Колкото и да се повтаря, че това озъбено нещо е плейбой, а другото едро нещо въпреки стърчащите кокали е красавица, не мога да го приема, нали имам уши и очи и все още им вярвам. Момичето е типична провинциалистка и си е лягало не с един заради пари, което не е тайна. А лудият е използван за трамплин. За каква любов се говори тук. Зъбатия има някаква тръпка, а амбициозната да стане известна го използва. Писна ми да ни налагат американска култура. Ние все пак сме европейци и имаме по-различни ценности от показване на гола кожа и разказване на пошли креватни истории.

озадачен съм! не съм предполагал, че тук идват и пишат умни хора! un homme intelligent!

А, семейството на тая? Те са сериозни хора, за разлика от лигльото. Уважавани и заможни хора са в града, в който живеят. Нали ако им направи такава постановка("аз съм урва, само за шоуто, мамо и тате) ще я лишат от наследство после. А то е по-голямо от наградата на предаването, бъдете сигурни. За постановка можеше да я снимат в някоя столична чаготека с някой наш футболист. Частен самолет и яхти в Италия? Снимки с един от най-богатите хора в Италия - танцуващият милионер също на яхта(обеднял вече, де)? Момичето си е правило каквото си е правило и още как. Сериозно ли мислите, че нашите ганьовски продуценти имат такива възможности, като им гледате нивото...

Я стига за селския номер със семейството и честта. Цяла България знае и се занимава с глупостите им. Ако семейството на тая беше свестно тя нямаше да е тук и да развява пред всички праните си гащи. Всеки може да си говори всичко и да се изказва всякак за себе си. Важни са делата.

Стига, не стига постановка няма. Момето си е вършало по Италия, льольото е разбрал и са се скарали. Той влиза за пари, тя за да си позакърпи имижда - няма какво да губи, по-лошо за нея в ПР план не може да стане. А мизерните парици от Биг Брадър не и трябват, бъди сигурен. В Италия я чакат доста повече. Продуцентите нямат капацитет и ресурс за подобни активни мероприятия продължаващи години наред. Кагото тези са пръснали гърнето не са и знаели ще има ли изобщо нов сезон.

на тъп народ, пасват тъпи кънчовщини ....

А дали Мария всъщност не е отдавна загубената дъщеря на Сашка Васева, уважаеми загубени зрители, ще научите в следващия 13043 едизод на "Голямото око на Тупар паша ефензи гледа над Източна Румелия".

играят се разни евтини постановки за балъците да пускат СМС-и :Д

Ако не са се разделили - много са сгрешили.

Не разбирам - кой лъжете с тия измислици и на кой му пука дали двама смешници са се разделили или не са се разделили? Това някакъв плосък PR ли е или идея на някой тотален неадекват. Така обиждат зрителите си, защото ги мислят за супер тъпи.

Ку...ветината си я бива, но какво я свързва с този изрод, да е пари, не е, какво друго, може да е надарен до коленете,...?

разбира се, той сутеньора и знае че е била с италианеца само за парите ..

Много ясно че всичко е театър. Толкова е измислена тяхната "раздяла" и толкова са ми смешни и двамата че направо ми се повръща от тях. Ясно е че и двамата са агенти на БГ и работят за шоуто. Даниел е очевиден агент, той си работи за НТВ, така или иначе, а Алекс се разкри като номинира Мария без причина, ей така за да става шоу. Има и още един агент на ББ там, друг работещ в НТВ - голия охлюв "журналист", който за сега се покрива още!

Бе не ги знам как са и защо са, ама Алекс е просто уникална, извънземна. Егати и тялото, егати и краката братче. Блазе му на италианеца.

този пич как може да има 6 реда зъби?

Дризльото петканов е уникален дебил със самочувствие на Аполон и Казанова. Милен Цветков го показва в шоуто си както показват изрод в цирка.

Този младеж Даниел Петканов не ви ли прилича на Петър Стоянов като по-млад хаха

По противен чукундур от този педерунгел петкан няма се роди, торба с лайна и самочуствие на Аполон, а е де факто един жалък комедиант

Чудя му се на това хубаво и интелигентно момиче какво е харесвало на този противен грозник с голямо самочувствие и отвратително просташки смях.

Петканов ми прилича на маска.

фамилиите им БогданСКА и ПетКАНОВ :Д ново еврейски измислени еврейчета :Д

Петкан на Робинзон Крузо също е евреин!!!

тази алекс има страшни крака браво мара е един пинчер - правилно ама явно за секс е много добра щом я водят до насам-натам не ги гледам няма и да ги гледам простотии

Oткога почнахте да цитирате Близ и други пеевски медии, боклуци !!!

Мария ми прилича на пинчер , ама 1:1

Много пинчер ,но и малко декоративно петле .Виж как скача на Алекс вратлето и се счупи да гледа на горе завалийката !!

Бъркаш,не на пинчер! А на пекинез!

ВИП-те - менте политиците - менте храните - менте пиячката - менте Е.ати държавата -ровим дъното и дълбаем надолу, надолу!!!

Тия кои са?

Една жена каза...в "Пръц"... И това новина ли е?

Мдааа... Един българин - четник, двама - чета, трима - чета с предател...

Кой го интересува?

NUT

тази двойка са срам за младото поколение като взаимоотношения м/у млади влюбени! и не знам защо - Брадъра акцентира старта на предаването с тези неморални и безлични индивиди!:(

Мдааа... Един българин - четник, двама - чета, трима - чета с предател...

Олигофрена Петкан е роден за шут, няма нищо мъжко в този глист, който е любовник на Милен

пинчър-отварачката, да не се "косите"за дребните си житейски проблеми ...имате право да се ядосвате само когато "камион удари Ге-класата ви".......баф баф

Те това ли е ВИП на БГ-то - олигофрен и джофра?

Ама верно ли на някой му пука?

Мария ми прилича на пинчер , ама 1:1

Колкото по-рано изчистим реалния си живот си от тия риалити глупости, толкова по-добре за всички. Може би за това мечтаят дори участниците в цялата тази чалга гротеска. Коментирането на чужди "прегрешения" не н прави по-добри, но със сигурност ни прави лицемерни. Поначесахме си крастата толкова години....явно има още хора жадни някой продуцент да им прибира парите с посредствени представления. И в Щатите гледат кеч. Явно без тези малоумия просто не може.

Не може всички да сме професори - трябва да има забалвения и за плебса. Както има вицове за хора с чувство за хумор, така има и такива за лишени от такова. Ние не сме по-различни нито от тези, които гледаме по тв-то, нито от политиците, които мразим - просто определението ВИП е нелепо и смешно.

Естествено, че всичко е нагласено, за да могат баламурниците които имат време за губене да седят пред телевизора и да следят със затаен дъх поредната дивотия и да намират в нея смисъл за живота си...

амчи то твоя смисъл на животчето ти е да пишеш тук, а хубавите парцели свършват...

Читатели на близ, пик, чик, дир, днес, сички.

местим от левия в десния крачол

местим...

И аз два пъти наляво-надясно.

Даниел и Алекс и реших, че пак е някоя голяма любовна драма между педали....

Хаха Алекс май ревнува, нагласени сценарии.... а вие се връзвате. Марчето е подписала да седи няколко дена.

Абе това предаване е такова - живее от любовни драми, секс, цунки, намеци, скандали... какво очаквате??? И какво като не са се разделили - важно е да има драма, и без това, като свърши предаването, дори най-ревностните му почитатели няма да помнят кой е бил в къщата след месец-два.

Уфф, пази се отварачката, пискливия, коврата-му и всички очакват появата на гНило. Чудо :)

Той е репортер в предаването на Милен Цветков, а тя е манекенка, но аз за пръв път чух за нея покрай този изневерителен скандал.