Вики Терзийска показа порасналата си дъщеря

Вики Терзийска стана майка миналата година, а сега показа порасналото си дете.

Обратно в новината

Коментари - Вики Терзийска показа порасналата си дъщеря | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е миличко и хубавичко - дори много като всяко малко дете. Но явно съм много некомпетентна - кои са родителите му - майката разбрах, че е певица, ама оперна ли, поп, чалга? а за бащата хал.хабер си нямам. За мое извинение не живея в България но гледам българска телевизия от време-навреме, повече чета в интернет.

с готино гадже на Ахтопол, отколкото със скапан чичак на Малдивите!

на всички, които се продават за пари! Детето прилича на бащата, което в случая не е комплимент.

на снимката дядото на детето ли е?

НЕ СЕ ЛИ ПРИТИСНЯВА ЧЕ УТРЕ ДЕТЕТО КАТО ГО ПОВЕДЕ БАЩАТА ДЕЦА ЩЕ ГО ПИТАТ ТОВА ДЯДО МУ ЛИ Е.

Детенцето е красиво с невероятен чар. Тези, които твърдят обратното, завиждат. Не познавам нито един от двамата, просто изразявам обективно мнение.

Много певци в тази държава,, много чудо. Всеки втори е певец. Вече на се ориентирам. А при такъв брой певци не знам по колко фена се падат средно аритметично на певец. Може би 0.05!?

Вики може и да е лелка, обаче ако ми падне в асансьора ще й обърна хастара наопаки !

Ей, злобата почивен ден няма! Вероятно коментарите са писани от Мис и Мистър Вселена за последните 25 г., та с право оценяват кой на какво е заприличал. Детето е сладкиш. Дано расте здраво и щастливо, за радост на родителите си.

Те тая вече не ми говори нищо. Честно.

Вики е замязала на треторазрядна лелка до такава степен, че се чудя как на този му става? Още по-чудно е с какъв акъл показва тези снимки на които изглежда вече много зле?

Наистина прилича на тьотя , но на какво друго да прилича, при положение, че е с мъж на видима възраст 60г? Доказано е, че жените , сключили сделка с чичи, подсъзнателно започват да приличат на него? А и тя никого не заблуждава - сама си снима подаръчетата, които и прави- беше снимала някакви обувки, или чанта. Жените без образование нямат голям избор и общо взето е - " който ги вземе" , справка мара петолевката също не подбира, стига мъжете да са богати.

Ми замязала е,тя отдавна не е на 20 вече,гони си 40-те,все пак,хвана последния влак за богатия чичко. Пък и едно е,да си с младо гадже- не можеш да си позволиш да се изпуснеш,ей я г-жа Макрон,друго е с дедко

им желая, но детенце прилича на баща си (изтеглило е късата клечка с визията), а мама се е състарила доста и разбрахме, че има и некрасиви стъпала. Благодарим им за присъствието, но нямаше нужда.

Не разбрах, трябва ли да изпаднем в кравешки възторг, или да онемеем, благоговеейки

Всъщност разликата в годините изобщо не е голяма при тях - 6-7 години, но факторът пари добре си е изиграл ролята. Красива и симпатична е Вики, но не може и една детска песничка да изпее на живо, добре че като гадже на Графа успя да се пласира като певица. Чисто служебно ми се налага доста често да летя до Виена (откъдето са повечето свързващи полети към екзотични дестинации) и тя е почти всеки път в самолета с мъжа си. С малко дете и работа... не знам как успяват да вържат графика, за бюджета няма да споменавам, то си е тяхна работа. От това, което виждам всеки път - инфантилно и превзето държание - тя виси на врата на мъжа си, млещи го, целува го непрекъснато. Двамата летят в "първа класа", което при България ЕР значи една завеска и нищо повече, но не върви да пътуват при останалите пътници, разбира се, пререждат се на опашките за паспортен контрол и бутат хората... абе, по държание не са ми много на висота, но да са живи и здрави!

Че то пътуването им е служебно, във Виена е на Петьо хеадкуотърса.

Викито симпатяга, сега се е превърнала в лелка и то преждевременно.

голяма любов....спонсорирана

Аз тази дълги години я смятах за лесбийка, а тя накрая се оказа парясница!

Забелязвам,че след всяка новина касаеща силните на деня,има прикрепени злобни тролове,които да оплюват мнения различни от "ох" и "ах". Добре се постараха другарите да прогонят хората със свободно мислене.Но пък интернета е достъпен за всички! Sorry!!!!!!!!!!!!!!

Eга ти, малоумието: детето приличало на баща си?????????????? ами на кого да прилича, на мистър бин ли???

Hе си, п.личност, но се "стараеш", Hо,... с оплюване, завист и злоба нищо не се постига!! жалко, че "чичковците- паричковци", не търсят за жени, кенефо-чистачките от лондон!! SORRY;)

Много е красиво момиченцето, от малко си личи каква красавица ще бъде

Kрасива, като майка си!! факт!!;)

Много са си готини. Страхотно дете си имат, да им е живо и здраво! П. С.Може ли един път да не злобеете, какви хора сте, бе. Ба си.

А нещо друго пораснало има ли?

Зачудих се коя беше тази певица Вики Терзийска ... ами тя била Вики от група Мастия бе!

Пожелавам им детенцето да стане като "пълничката" Искра, която завладява света на модата.

Добре бе, вчера я възхвалявахте тази Искра, която била пълничка, че била перфектна жена, а сега не искате момиченцето да стане като нея ... не ви разбирам, защо пишете минуси на човека? +1 от мен!

ти много лична ли си?? кои кенефи чистиш в лондон, в метрото или на летището??

Bики, голям сладур си!!;) A детенцето ти,.. е кукуличка!! да сте здрави и щастливи!! ;))

Сладури :) Да сте живи и здрави!

Прилича на таткото. Хубаво детенце.

Да им е жива и здрава, чудно детенце!