Румънеца вдигна морска сватба (снимки)

Рапърът от известното дуо Румънеца и Енчев и продуцент в Select Music Media се ожени на церемония на плажа.

Обратно в новината

Коментари - Румънеца вдигна морска сватба (снимки) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на Дракула че се оженил. Голяма новина

Тоя вече не имигрита ли в Букурещ

Колко сме злобни, само! Стари били, грозни били...Къде сте божествени съвършенства, да ви видим вас? Ето защо не ни искат никъде по света! Желая щастие на младоженците!

Този дует правеше второкачествен хип-хоп или както там му викат самите те. Сега са на тема печалбарство от кебапчета и чалга. Какво повече да кажа.

КАКВО МУ ХАРЕСА ТАЯ,НЯМА ЛИ ДА СЕ СТРЯСКА НА СЪН!

Машшшалааа!

Не, че ме учудва, но точно заглавието да не членувате правилно не е приемливо.

Simmon26

Прякорите не се членуват.

Например - Петър Моканина (от "По жицата")

Той не гони ли 50 така? Що бърза да се жени ?

Циганина и Енчев...

Как па няма една група "Австриеца и Пенчев". Или барем "Германеца и Тенчев". Не иска да се кооперира с нас Запада и това си е...

честито! горчиво! а развода на банско.

Сватбата не е за показване. Но, да са живи и здрави! Таз година булка, догодина люлка.

Енчев що го няма? Да няма междуличностна драма?

Тъжно изглежда. Някак си насила. Станали на 35+, няма накъде и... И природата плаче, заедно с тях. Времето мрачно, един лъч светлина няма... На техните години хората абитуриенти изпращат, те ще се женят. Тяхна си работа, де.

Абе и на мен ми се вижда че тоз чичак е попрезрял.

Да бе, щото като се оженят/омъжат на 20, разводът на 25 изглежда по-нетъжен..... Поживей си, виж свят, намери свястна работа и човек до себе си, пък тогава мисли за семейство. За да няма после "ама бабата не иска да гледа бебето" или още по-зле "18-годишна изостави детето си в парка, защото заживяла с нов мъж".

Морска сватба след 15-ти септември? Икономия реализираме, а? Тоя няма да е ром... Както казаха, може и да имат приятно излъчване като двойка, но това с просто око не се вижда. Гайгер-Мюлеров брояч само може да каже имат ли излъчване, нямат ли. Така или иначе и двамата са се надявали на нещо по-добро. Не се е появило. Сляпата неделя е придошла... Та... Горчиво! Желая им всичко най-хубаво, с оглед на обстоятелствата. Ако може жена му да му въздейства да ни върнат северна Добруджа. То самото име "Добруджа" подсказва, че не е българска, ама ни я върнете. Не, че знаем и какво да я правим после. Абе... Честито!

Много красива булка! Разкошна е!

Tоя, като се засмее, му се вижда синият венец?? Cигурно е, и със 28 зъба!?? Hали знаете, кои са с този цвят на венците и с толкова зъби??;))

Имат приятно излъчване като двойка. Сватбата им изглежда хубава и изискана, направена със стил, по американски тертип. Не знам поздравление подходящо за американска сватба. Затова казвам - да им е честито!

А втората част на дописката кога????

Абе, да са живи и здрави, ама младоженецът да е с риза с цвета на завесите ...

... ризата е с цвета на завесите, цвета на питиетата и на всичкия там сатен и текстил. Въобще цялостното му ансамбълче е с цветовете на сватбата - странно синьо и бяло. Само цвета на абтоМобиЪт не се връзва. Ясно кой ще кара влака в семейството и кой ще осигурява имиджа. За това си е намерил и жена. Това харесват днес жените отчаяни мухльовци, готови да плащат и да слушат.

Тоя пък с какво ще плаща точно? С мамули? Със снимки на Чаушеску, с мамалига?

Щом и това квазимодо си намер жена,егати жените.

... гимнастичка, баце... в художествената гимнастика гимнастиците до един са... румънци...