Дъщерите на Джоли, които се обличат като момчета

Биологичните дъщери на Анджелина Джоли и Брад Пит са си избрали собствен стил на обличане и предпочитат да изглеждат като момчета.

Обратно в новината

Коментари - Дъщерите на Джоли, които се обличат като момчета | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кога момчетата почнат да се обличат като момичета на 100% джолито е постигнала мечтата си за ''добър и отговорен'' родител...

Нещо се пеекспонира това. Случва се в ранните детски години децата да имат малко странно поведение, понякога е обусловено от травми. Детето на моя позната например отказва да се къпе и да си сменя дрехите. Но това са си такива фази, през които децата минават и след години даже не ги помнят. Важното е родителите да не форсират нещата, щото тогава става страшно.

Хубаво. Момчетата пък ще надянат рокли и всичко ще е точно. В сбъркани времена живеем, но не това е най-важното. Важното е да станат стойностни хора. Дано. Абе Дир., в кой век живеете, та делите децата на "биологичните" и "небиологичните"? Смешни сте!

papion

Намекват, че с осиновените 3 деца всичко е наред, пообъркани са родените от Джоли.

Какво е това "особено състояние",нали уж на Запад вече това си е напълно нормално? Пък ся за едни разглезени щерки на милионери, дето се обличали с дънки и това видиш ли било мноооого странно. Алоуууууу, 21 век сме бе. Жена/момиче облечена с панталони не е новина от средата на миналия век бре.

Нищо им няма ще премине този период.

Че аз до сега си мислех, че това е синът им... Потърсих снимки в нета и намерих една единствена с момичешки дрехи.. като е била на годинка и нещо. Отдавна е трябвало да започнат да се притесняват...

А тека. Сега се замислете кой облича детето на годинка и полвина. И кой го обича и решава на 6 годинки. И после, на 12, кой го облича и решава. И ше ви светне кой е решил да им прави трансджендър трансформации. Мъ и двете ли дедо попе, а как тека, досега сички 2 пола, и изведнъШка, 36 пола разпределени равномерно по света, а най-ноо, у Холи Кур. Добре де, у Африка нема ли 36 пола, как тека у Африка саму два пола, това расово ли е. Й глей, у джоли и Пит, цели 2 дъщери, искът да ставът мумчета....тека, ангро..... Боба порасна накриво, в 36 вида семки, и сега се чудиме как да ръгаме ......

Ами, че то Шайло си звучи по-скоро като мъжко име, така че полът на детато си дошъл с името

А тека. Сега разгрелдайте и други трансджендъри кога и как са станали другия пол. И какво ги е накарало да претърпят операции и да вземат решение да държът хормонални стимулации доживот, та да наподолеват поне другия пол. И да обърнете Фнимание, че невинаги искът да наподобевът другия пол, а понекога се планира и иска и 36 пол. Хормоналните коктейли мамъта си тракъ! Как раждат, как зачевът, да чуем какво исповедвът! то ке се чуе, кое водораслко е размешало манЖъта. И си спомнете как'ви кейтката, тя е напреднала в науката :-)))))

Биологичните им деца са изключително красиви, това е факт, независимо как са облечени.Пръскайте се от яд заради доброто ДНК:)).Изглеждат ексцентрично за масовия бг чалга вкус, което обаче не значи че са бъдещи хомо или трансексуални. Тук техни връстници ходят по-епилирани и гримирани от певачиците, ма тия практики не са възмутителни по болкан ширините:))))

Брад пит е абдикирал като баща, него пиенето и наркотиците го влекат повече. А и да излезе на глава с изчадието Жоли е трудно.

ОЩЕ ЛИ НЕ СА ГИ ВЗЕЛИ ОТ ВАМПИРКАТА? ТЯ ПО ЕДНО ВРЕМЕ С БРАТ СИ СЕ КЛЕЦАШЕ, ДЕЦАТА ЩЕ СЕ ОМЕШАТ ЯКО, КОЙ МОМЧЕ, КОЙ МОМИЧЕ, КОЙ УРУКХАЙ

Реакцията на родното им дете е опит да си създаде някаква изкуствена индивидуалност, провокирана от шашавото семейство и най-вече кукувицата Анджелина.

изкелефинчени деца на богаташи

Децата ще станат наркоманчета всичко им идв на тепсия и са откъснати от реалния свят. Служат на лудата си майка като пионки

Лесбийките се задоволяват и между сестри щом няма проникване не е грях

Ангилинка я пере сачмата. Сигурна съм че децата ше си правят оргииги като станат тийнеджери. Нали мама така ги учи да бъдат каквито са

Ми да облече момчетата си в роклички и всичко ще си дойде на мястото. Самата Джоли нещо е сбъркана ,та какви да са децата и.....

Всъщност те са чаровници наистина, независимо какво са облекли; Едната е женския вариант на баща си! Както казват бабите "Одрала му е кожата"

Като гледам снимката си мисля дали този отбор момчета всъщност не е протест на децата в подкрепа на баща им и срещу похватите на майка им.

аз също се обличам в "мъжки" дрехи - широки ризи, панталони, дънки и съм с къса коса. Така се чувствам комфортно и най-хубавото е че избягваш досадните мъжки набези, погледи и коментари.

Щом са ти досадни мъжките погледи, ясна е работата :)

А знаеш ли я приказката: "Хубавият кон и под скъсан чул се познава"? Аз също съм виждал доста пъти жени облечени по твоя начин - обикновено са някакви хипарски дрехи: широки панталони, цветни и много големи и висящи ризи. Ама както и да се облече, веднага се разбира коя е с хубаво тяло, а лицето с каквато и коса да е, красиво ли е, няма никакво значение прическата

Катун!

няма що,чаровници ,та дрънка.И това не ни засяга.На кой му пука за шайло????

Принципно на никой не му пука особено за Шайло, НО утре същото това нещо, което с тотално сбъркана сексуална ориентация ще започнат да го лансират като модел на поведение, ще се използва да се внуши на бъдещите поколения колко е нормално и хубаво да избираш какъв да бъдеш - мъж, жена, транс-джендър или каквото и да е там от официално признатите в САЩ 31 различни сексуални идентичности. За това са създадени и родени тези деца като на Джоли и разни други измислени звезди за да се наложат новите им ценности, които са си чисто извращение.

Всичко би било както казваш, ако това беше избор. Истината обаче е, че така се раждаш.

Като се родиха се чудих какви ли красавици ще бъдат тези момичета, а то какво стана...

и на други известни звезди децата им с различна самоличност- гендер-пол-трансбъ-сехуал... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.