Владо Николов в конфликт с Каролев във ”Фермата”

Остри реплики започнаха да разменят две от звездите във „Фермата“ – Владо Николов и Владо Каролев в последния епизод на риалитито по bTV.

Обратно в новината

Коментари - Владо Николов в конфликт с Каролев във ”Фермата” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако мога изобщо няма да гледам телевизия. Чиста загуба на ценно време. Нито новините са истински, нито предлагат интересна и полезна информация. Вместо това ни се предлага масонски социален инженеринг възпитаващ насилие, хедонизъм, егоизъм, гордост, суета, неуважение към ближният и ниски плътски страсти. Защото плътските страсти са враждебни към Бога, а плътският човек не може да угоди на Господа. Защото временните управници на този свят, които искат да заемат мястото на Бога в живота на хората не могат да контролират светиите на Гсопода, които живеят според Божият закон и за които висшият абсолютен авторитет в техният живот е нашият Създател. Затова те искат да поематъ възпитанието на човека от ранни детски години за да го възпитат "правилно" във вавилонските им "ценности". В това предаване ни призовават да се върнем към изконните български традиции за да се "възродим" като народ. Но това е хитра уловка, защото тези традиции са пълни с езичество и угаждане на плътските страсти. В действителност ние трябва да се върнем към Господа и да живеем според Неговата свята воля с любов към Бога и ближният, до идването на нашият единствен Спасител Исус Христос, Който е пътят истината и животът.

Гого, само не каза коя извънземна сила те кара да гледаш телевизия?

Не живея сам и затова ми се случва да виждам какво дават по телевизията докато другите гледат.

този Каролев - готов кадър за учендолецът - дано си е спомнил за него. А пропо - да ли не е бил и при Бареков - почти съм сигурен. Те много бяха - и Нешка - ха-ха.

че Каролев дойде от Лондон уж за малко да ни оправят за 800 дни. А остана и до днес - няма такава "мандра" в Лондон. Нали тук лошо, или вече благодарение на тях - цъфтим? Нали ги беше "срам от нас" - този си е за затвора.

Не дойде от Лондон, а ходи у да специализира за Океана! И тук му помогнаха да си стъпи на краката бившите му опекуни от ДС! Че иначе я беше закършил яко с продажбата на едни фотоапаратчета, като се прибра в БГ ...

трябва да си много прост за да гледаш такива глупости и малоумниците там

ти па кат си умен ми е любопитно ко праиш??? :)))) хехехехе

ама моля ви се без квалификации ад хоминем

Одрал е кожата на Луи дьо Фюнес тоз икономист. А иначе толкова ли е загазил, че дири малко парици да изкара не по специалността?

папанчооо!!! тоя Каролев толко пара е нагушил че немоиш го догони още един живот колкото и да се фукаш :))) моите впечатления са че обича да се показва да разтяга локуми да е чуван слушан харесван абе въобще да е в киреча :) а едно съм убеден тоя Каролев си има чудесен нюх за далаверки и парички и сметката му е пълна повече от твоята и моята заедно , което не етрудно като знам мене си :)))) хахахаххахаха

Е ЯСНО ЧЕ Е ОТКАЧЕН,АМА ДВУМЕТРОВИЯ ЛУНГУР ТОЛКОВА ЛИ Е ЗАКЪСАЛ ЗА ПАРИ ДА СЕ ИЗЛАГА В ТОВА НАЙ-ТЪПО ПРЕДАВАНЕ.

papion

Ами човекът е с 4 деца, нова къща и строи частна школа за волейбол за деца. Опита се да наеме от някоя община физк.салон, но не му разрешиха, така че той има оправдание да е там и парите ще идат за добро дело. Каролев обаче защо е там не знам, дали пък финансовата му къща "Карол" не е фалирала? Много ми е интересно за какъв хонорар се е договорил с опосумите? Не гледам "Фермата", но едва ли там ще споменат.

... финансова къща "карол" не е на... каролев... за разлика от "каприкорнус"... която също не е... негова...

Оказа се излишно да пиша тука. Само ще повторя на 100% всички преди мен за глиста Каролев.

Тази гад Каролев ме отблъсква да гледам това предаване.Може би след като излезе ще хвърля един поглед.

Кой набеди това озлобено и невежо човече Сополев за специалист по икономика!? Та той е тъп и нагъл като работодатела си Буда!

брей, не знаех какви интересни хора са поканили във фермата. ще взема да го гледам някой път това предаване да видя какво представлява

Евала на Владо Николов, аз ако съм в една стая с Каролев на петата минута да съм го приключил. Предполагам 95% от българите са на моето мнение.

Представяте ли си, ако е вярно че този Каролев бил "икономически съветник" на г-н Борисов, то както казваше един бивш министър "егати държавата след като този е съветник"!!!

Реалити? - Зрелище за първосигнални!

този конфликт е по сценарий, какво им се връзвате

Този номер със сценария ги знам.Ти луд ли си бе.Каролев и сценарий.Този само със шутове вн задника си може да води смислен разговор.Такова гнусно парче рядко се среща.Не знам само как волейболиста не го е дялнал вече.Мотиката си е гнусен и нагъл тип от всякъде.

Заради Каролев тая година не гледам "Фермата". Тоя не го понасям от момента, в който го видях по телевизията как върви из циганската махала след Кобурготски и раздава от една пачка по 10 лв. на всичките цигани. На въпроса на една журналистка не го ли е срам, че това е купуване на гласове, той най-нагло отговори, че парите са негови и ще прави с тях каквото иска. После видяхме какво стана и сега тоя да го гледам-мерси.

На този простак (Каролев), мястото му не е във ферма а в свинеферма!

от такива "икономисти" бивши комсомолски секретари днешни евроатлантици.Абе с една дума палячовци.

Каролев винаги ми е бил противно човече и сега не прави изключение. Прекалено много ни го натрапват последните години, без да има чак такива качества ... и с това гласче, ми иде да отида до тоалетната.

Фалцет се казва на такъв педалски и скърцащ гласец!

Този простак бил в Атлантическият клуб. Представяте ли си!? Абе, там да не са всичките от тази "категория"?

Направи ми впечатление, че Каролев не е толкова умен за какъвто се представя извън Фермата.... напротив показа си истинското лице в тази игра, той е едно дребнаво и заядливо л......о!

От хората на Крадлив Дедо Мадридски е. Какво очакваш ? Алчни, но тъпи.

Каролев не само че не е " умен", ами е малоумен!

Да не забравяме, че е зъл и продажен.

е как па изкара толко пара кат' е прост тос' Каролев ...айде молим не се халосвайте толко години е навсякъде дето има мед да оближе около кацата на всички хубави сделки е консултант вече сума години време та дори след царя да си замина Каролка гушва комислионни за акъли тук и там

Каролев и адвокатката са едни и същи лайна...

Моля без обиди квалификации !!! "Във всяко стадо си има мърша !"