Мегз нападна Мария: Парите ти не са от песни

Дарението на Мария от 3000 лв. с цел неизпълнение на мисия, поставена й от Биг Брадър, стана повод за остри дискусии в къщата.

Обратно в новината

Коментари - Мегз нападна Мария: Парите ти не са от песни | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам дали Доган си падат по лудички или те са побъркали това нещо Мегз, ама работата не е наред. Махнете това момиче от предаването и някои да й окаже помощ, защото имам чувството, че гледам издевателство над болен психически човек. Тя не знае какво говори, какво върши и е загубила връзка с действителността. Сериозно.

Абе защо като видя това нещо дето му викате мегз, после цяла седмица не ми става???????????????? То да не е щерка баба ви Яга? Моля ви се не го показвайте никога!!!!!!!!!!!!!!!!! Ще ви платя колкото искте за дребната услуга!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Може да се издаде специален фразеологичен речник на езика на певачките. Като искат да кажат, че са си намерили някой, който да ги издаржа, те казват, че са намерили опора!

"издържа" исках да кажа

И двете са "хвани едната, удари другата". Опитват се да си направят евтин PR и хората да ги обсъждат за някакви евтини обиди, които си сипят една към друга, щото няма акъл и талант за 5 стотинки да блеснат с нещо друго. Хубавото на такива статии са коментарите под тях. Там се изявяват истинските творчески гении. :)

разбира се, че златотърсачката отварачката си "отваря" само ...каквото трябва за пари - нито може да пее , нито и пее

Maра да не се жалва, че сама заяви колко стотин песни има и 20 албума,а и знаем всяко чалгаджийско участие колко се плаща. Да ги разправя на старата ми шапка тия, колко е бедна. А като караше Бентли забрави ли? Нагли лъжи...

До Дядото_нали си дядо живял си много,пое бал си яко.От всяко качествоА сега кво правиш?Ама си прав за тия

Няма пари Мария?Голяма работа,нали има други гущерчета,хем да те ,,налазват,хем да ти помагат.Не се кахъри,ще погрознееш

има сигурно има обаче са гнусни помияри това са .то бива циганене да допреш до джип а и бижутат си е гнусно .До толкова допреха ще се задавят от тая свинщина.

тая защо се е самонарекла мекс , не може да се произнесе , трябва да кажеш меГъЗъ

Аз пък адмирирам Мегз.Тя е свеж полъх на новото поколение българи-амбициозна, секси, не е простакеса като вече изтърканите фолкаджийки.Стига сме гледали все едни и същи от 20 години втръснали випове-поп фолк певачки, плеймейтки гаджетата им мутри, няколко геюве и един файтон известни с това че са известни.Хем е по-цветна от изброените хем е и по-свежа.

Те тези от бг ВИПа са го направили като служба в БНТ- с доживотна мандатност и се предава от поколение на поколение.Едни и същи муцуни са вечен ВИП е време е за свежа вълна и нещо ново като Мегз.

Кой ще ми каже от какво са парите на Мария? Не са от песни - ясно. А от какво са?

кавали баце , що се прайш , че не вдяваш ?

Да даряваш пари никога не е грозно.На нея и ги даряват, а тя Мария ги дарява на по бедните.Тези стиснатите плюят, били интелектуалци, било грозно да даряваш пари, н е не е грозно.Грозно е да се правиш на утрепан и да се криеш зад някакъв измислен морал.Така мисля

От къде се пръкна тая МЕГЗ /супер противно име и същество/?!? Че и се провъзгласи за българската Кардашиан.

Риалити дзвизда е МЕГЗ. Участие в Къртицата, после се провъзгласи за супер дизайнерка, сигурно и секс клипче вече има изтекло в нета (част от ПР-а), твърди че много й е оборотен бизнеса, но ние не сме видели справката от НАП. Сега в Биг Брадър, после Черешки, Мерешки, риалити извън нашето риалити, к'во да пра'иш, дори ние на Марс такива интересни същества нямаме.

Присмял се хърбел на щърбел... Тия всичките са уайт траш. Няма вариант, при който някой от великият БГ шоубизнес да се издържа сам от това, с което официално се занимава. Е, има 2-3 изключения. Певачките проституират и това се знае от всички. Модните агенции са прикритие за публични домове. И родителите на 14-15 годишните девойчета-манекенки го знаят. Конкурсите "Мис на-кого-да-направя-свирка" са за леко богатите чичаци за да си избират. Тия в поредното риалити са неудачници без доходи и за това са там. Да изкарат едни лесни пари.

То и на Мегз парите й не са от дрехи. Една проста сметка показва, че няма как да спечели от магазина си - нонстоп е празен, после трбява да плаща на персонал, да плаща наем и прочие такси нонстоп свързани с една фирма. Не виждам как ще се получи печалба с тоя празен магазин. От другаде са й.

Абе завистнико.Ти да не си цял ден пред магазина на Мегз че знаеш дали е празен.Но понеже си невеж ти казвам че парите и са предимно от онлайн поръчки включително и основно извън България.

айде бе, ти да видиш, ти да не си някой гейтак от нейната свита? или си чичкото с кинтите....пропаднал овчар такъв.

Всеки така казва - онлайн продажби, ха-ха, ще взема да се включа в таз фешън индустрия, дано да направя някой лев и аз като МегЗ, за да имам за повече посещения при д-р Енчев.

Мегз ми е противна. Без значение каква е истината, начина, по който си изказва подозренията е отвратителен. Нищо женствено и нежно няма в нея. Не харесвам такива нападателни и прости жени, които говорят като ярмомелки до безкрай. Че и без да мислят.

Ми то има и държавни училища, ма, Маро. Всички почтени хора, които се трудят от сутрин до вечер и възпитават децата си на ценности и да станат хора, си записват децата в такива училища. Повярвай ми, там стават повече човеци, отколкото в частните. И ще ти остават пари да си издържаш детето и да не ревеш по телевизиите колко си бедна.И ще живееш нормален живот. Ама като искаш да постваш снимки от хотел Риц в Париж, ще "обслужваш" приятели. Въпрос на избор, както се казва.Друга тема е, с твоето интелектуално ниво, ако ми прочетеш стойностния коментар, ще го разбереш ли.

простак до простака, абе с една дума VIP измет.

Присмяла се една цурва на друга цурва. Нали знаете как е в зеленчуковия магазин - 1-во качество, 2-ро качество, 3-то качество и един кашон с гнилоч за клошарите. Е, тези и двете са за кашона.

Тя щото Мегз си изкарва парите от дизайн...

Да профука луди пари за скъпи дрехи, обувки и чанти и после да реве, че няма пари да си плаща кредита и училицето на детето?Мислех я за по-далновидна.

На туй Мегз нищо не му разбирам.

И двете не са много стока ама марето вече бие всички по фантасмагории и както се разбра си ''спазва'' уговорката с брадъра сводник за парите дето получава да орезилява човек който в момента не може да се защити какъвто и да е.. След развяване на пачки ''бедната гладна'' мара взе да развява и фантасмагориите си..Само да попитам какъв е Гущеров на щерка и и ще има ли нахалството да каже че и бащата на детето не я спонсорира..

Аз се досещам моделките и фок певиците как си изкарват парите щом не е от пеене.

Е, то много трудно да се сети човек - ако не с пеене, то със свирене.

ПРИСМЯЛ СЕ ХЪРБЕЛ НА ЩЪРБЕЛ...... МЕГЗ Е ДЪРЖАНКА НА ДЕМИР ДОГАН... ДВЕ ПРОСТАКЕСИ И ЛЪЖКИНИ

Ужас! Какво й харесват на тази?!? Поне умна да беше!

Само да знаете, че спермата на мъжете, които пият много кафе е страшно гадна на вкус! Не съдете строго Мара - няма срамна работа.

Ми прокарвай с Кола ма!

Уж няма една стотинка,а вади 3000лв.от дамската чанта,все едно това са пари за семки

Колко са за нея 3 хил. лв. - някоя друга сирка, малко сксче.... изкарват се. Чудя се само на мъжете как ги харесват такива "натокани" хахаххаа

Аз с такава освен извращение за друго не се сещам да правя.

И двата обекта на статията са по своему уникални обиди за еволюцията на Хомо Сапиенс.

От цялата работа се разбра, че Гущеров има мозък в главата...

да! и затова хвана другата - светлана хохохо

Лошият вкус и личната нечистоплътност са друг въпрос...но това се възпитава.

Какво сте я захапали ;)) И на струг да работиш, и на "помагащ нов приятел" да угаждаш не е лесна работа. Всичко си има цена и дали я плащаш с мръсни ръце, мръсна съвест или мръсна уста, все я плащаш.

Боже мой, какво падение е това, че изобщо съществуват такива хора, толкова бедни духовно, толкова жалки, никога, ама никога, дори със всичките си болести, които не желая да съм на мястото на тези нисши същества!

Luna0102

Много църни вее... направо са тъмно зелени и са се наклепали като магистралки. А Марчето за нищо си отстъпи на Гущера двата полови органа, пак си тръгнала с празни ръце. Поне сега всички платежоспособни господа, без значение от външният им вид, знаят че Марчето е достъпно за всеки с дебел портфейл, дори и шкембето му да е по-голямо от портфейла.

Защо я разкара Гущеров?

Добре, че биг брадър е добър та прибра мара, иначе щеше да спи гладна на улицата. От друга страна тя е професионалистка и не е к.рва, а спи с мъже само за пари

Мег-з има късмет, че почти не й се разбира какво дърдори. Иначе щеше да стане ясно на всички, че е още по-тъпа, отколкото изглежда.

Хвани едната, па удари другата. Зурлести меркантилни изчадия с претенцията, че са "дами".

Всички се мислят за големи аристократи. Мнението ми е, че всяка работа е почтена, щом не крадеш. Но ако е свързана с обслужване на други хора, за което получаваш пари, ти си лице от обслужващия сектор. В този смисъл Петров /нарекъл се шеф/ е един готвач, Мегз е шивачка, певиците са от сектор забавление, земеделският производител произвежда продукция за изхранване. Това, че работят работата си и са харесвани е чудесно, но позата на обидени аристократи е смешна. Така мисля..

Защо скрихте коментара,в който се описваше,че най-древната професия на Марчето,не е като професиите на другите. Прикриването на крадеца те прави съучастник в правото. А вие защо я прикривате. не е равно учител ,готвач и курва и никога няма да бъде равно. Защото това ще означава,че хората са престанали да правят разлика между правилно и неправилно. не е една и съща водата от отпадния канал и изворната. Те пак са води,но не са едни и същи. Това е.

Отварачката я знам, ама туй Мегз какво е ? Била ВИП ?

Може би сега трябва да мисля и Мара . . . "й взели дори колата . . ." "нямах една стотинка," "как ще плащам училището" Добре, че винаги се намира друг чичко паричко: "намерила опора в новия си приятел" Всичко е добре, когато свършва добре . . . .

'Щото пък твоите са от дизайнерство! Не ли?

Присмял се хърбел на щърбел ;)

абе то може и да е така...ама другата не е вадила пачки с пари в ефир...а това беше много грозно!