Роджър Уотърс идва отново в България

Английският музикант, певец, текстописец и композитор Роджър Уотърс гостува с новото си грандиозно турне "Us + Them" на 4 май в зала "Арена Армеец".

Обратно в новината

Коментари - Роджър Уотърс идва отново в България | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

NUT

уникален творец:) динозаврите в музикалното творчество са вечни - за тях няма възраст! има само изкуство -което пленява няколко поколения!:)

The dark side излиза през 1973. Редакторите, айде малко по-сериозно, това не е някаква чалга.

Поправка към статията": The Dark Side of the Moon е издаден 1973. Аз съм 100 % фен на Пинк Флойд. Харесвам много и соловите албуми на Waters - The Pros and Cons of Hitch Hiking, Radio K.A.O.S. и Amused to Death. Ça Ira не го разбирам, а последният албум Is This the Life We Really Want? просто едва го изтърпях. Супер е че прaви концерти, но защо прави цял албум с мотиви от Fainal Cut? Но както и да е Роджър в великан!!!

Ще замоля всички злобари, които приравняват Роджър Уотърс и други световно признати музиканти с Криско (например), да вземат да си замълчат. Първо да проверят колко пари имат, второ - да видят в колко държави изнасят концерти, трето - колко билети продават, четвърто - да обяснят колко западни прогнили групи са идвали у нас преди 35 години и пето - като не слушате определен тип музика - трайте си. Благодаря!

Ще иска ли пак оставка на правителството на България или Бойко е човек на спонсорите на Уотърс?

Фактът, че музиканти от ранга на Уотърс, Гилмор, AC/DC, Стоунс и Стинг, да изброя няколко, продължават да творят нови неща и да изнасят концерти на тази възраст по цял свят е дар от Бога. Не си мислете че го правят за пари, та те отдавна са мулти милионери. Миналото лято гледах Гилмор на живо, човека свири 3 часа, а е на 70 години. Няма да ви казвам каква беше атмосферата на концерта.

Тия дъртофили като станат по на 80 тогава идват в БГ, да изкарат някой кинтак като за последно. А кухарите да му слушат "виенето" и да му завиждат на пиенето.

Беги бе тупан.

Ваште са първи братовчеди, нали? Не ми отговаряй...

Много яко, браво. Гледах и Дейвид Гилмор миналата година. Незабравими моменти, а музиката на Пинк Флойд ще живее вечно.

Моите предпочитания са да дойде Дейвид Гилмор. Гледал съм ги на живо него и Уотърс, но Гилмор е много по-напред! Жалко че такива колоси в арт-рока постепенно си отиват!

И аз предпочитам да гледам Гилмор, но при положение, че Уотърс идва на крака тук, ще е грехота да не се гледа.

старите западни наркомани идват да видят новите български наркомани...

Роджър, стой си в къщи!

Ще иска ли оставката на Боко, или само на Орешарски не е фен?

Роджър догодина? Да беше дошъл преди 35. Ама тогава нямаше кинти, нали?

Сульо, тия хора са мултимилионери. Дръж си левчетата насигурно.

Аз ли нещо не разбрах - концерта е на 4 май. Ами че дотогава остават седем месеца и нещо. И тези отсега ли продават билетите?

За такива събития билетите се разпродават за часове, а и нормално се пускат месеци преди това, няма нищо странно!

Освен в Булгаристан, където има голяма вероятност и да не се изчерпат ;)))

Кое не разбирате? Ще е sold out show! Билетите ще свършат за часове