Линда Еванджелиста – неузнаваема на летището

Топмоделът Линда Еванджелиста вече не се старае толкова за външния си вид.

Обратно в новината

Коментари - Линда Еванджелиста – неузнаваема на летището | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малее а аз се почуди защо я няма на ревюто на версаче...тя станала крава! Колежките от нейната епоха й се смеят яко

Е и? Ако си беше сложила деколте до пъпа, филъри в устата и екстеншъни сигурно пак щяхте да плюете? Това е да си жена, винаги ще сме виновни - или си много грозна или си много красива или си прекалено умна. Няма как да спечелиш в този все още мъжки свят. Критиките към женското тяло и визия са 1000 пъти по-остри. Отдавна вече не ми пука, ходя като торба защото не ми дреме дали някой селянин на ъгъла нямало да ме хареса.

ако мъжете си мислят, че на 55 години ще ми е приоритет външния вид , са се заблудили. Искам тогава да съм здрава, да не ме боли нищо и да чакам внучета.

ТРЕТАТА СНИМКА МЕ КЕФИ-СТОЙКА НА ПИКАЕЩА КРАВА ОТ СЕЛО!!!

Проблемът на застаряващите жени не е в омекналите им тела, а в злобата, която ври в тях. В скандалите, които правят и обидите, които ръсят. Да пази Господ!

Много ми се иска да те видя ти на 50 год. как ще изглеждаш?!Сега си злобен, което значи, че не си щастлив.До тогава ще си злобно старче, без пари и вероятно без семейство.Тази злоба никой няма да е търпи.

Сигурно трябва с рокля на Версаче да лети,и да е скелет 40 кг.

Наистина на младини беше страхотна, имаше излъчване и чар, а не като Клаудия дето винаги ми е приличала на череп. Жалко, че не се е поддържала и дано няма здравословни причини за това!

Не знам каква е тая, ама прилича на затлъстяла зубрачка, с тяло на пингвин.

Ами прочети малко, поразгледай картинки, ограмоти се ... само с "ръсене" на т*пизми не става.

това е положението!! влезе ли веднъж в мено-паузата, разрухата е тотална! надебеляване, висване на всичко!! дори и 10 000 долара на ден да дава за гримове и пластични операции и други фантасмагории, изфъщяла лимонада е вече!! това ги очаква всички надути мисирки, няма отърване от природата! а тях,..... надутите,.....мноооооооого ги боли!!;))

А теб какво те очаква?Вечна младост??Я малко слез на Земята, злобарче такова.

Не мога да разбера кой, кога и какво толкова ѝ е харесвал. На мен не ми харесва - нито преди, нито сега. Ма нека си шава някъде там де, не ми пречи.

тя си е оправила живота отдавна :-)

"Не ставам от леглото за под $10 000." Е, сега за под $10 000 сигурно никой не си ляга с нея...

Вероятно второто изречение важи за теб, но също така, и вероятно нямаш тези 10 000 ...

И какво толкова? Колко хора се интересуваме? А защо поне с няколко реда не отразихте ГРАНДИОЗНОТО ШОУ на ФИЛИП КИРКОРОВ на 25, снощи? Зала НДК се пръскаше по шевовете, имаше правостоящи! Шоуто продължи повече от 3ч без антракт! Всиички се наслаждавахме, пяхме, танцувахме! Той си контактуваше с публиката на български! ПУБЛИКАТА БЯХМЕ ВЪВ ВЪЗТОРГ! и нито ред като отзив.... а човека вярва в нас, като братушки, въпреки политиците, но явно те с цензурата са навсякъде!

И какво от това? Който се е интересувал от ФК, е бил на концерта. На мен лично не ми пука какво е пял и колко арменци е имало там.. И ако ти си "братушка" аз не съм. Не е лошо да потърсиш и да разбереш какъв е смисълът на "братушка".

Cyce

Хахахаха, Киркоров е "братушка" от Бургас. Много странно как е контактувал с Вас на български....

е, какво толкова има, жената винаги е била грозновата и недодялана, някой я е толерирал и толкова, приказката е свършила и спускаме завесата

тя беше малко над Сидни и Клаудия Шифър в бранша!

Сидни е град в Австралия. Синди е богиня.

Какво се чудите. И вие 20-тина години да сте били гладни и потни във фитнеса идва момент в който просто вече не ти пука. И суетата е уморителна

от сегашните кифли дори на 25 изглеждат по зле от нея на 50 .....но нека си плюят тук щом им олеква от това. :-))))

Какво ѝ е неузнаваемото? Жената просто е грозновата и безлична, каквато винаги е била.

това беше най големия топ модел в света за доста дълго време! Сега няма топ...всички са няколко нива на долу и проблема не е в килата, а в класата!!!

Само като си спомня каква яка руса мацка беше в клипа на Джордж Майкъл Freedom.....Както е казал поета - одъртяваме бавно, неусетно почти...

И кое и е неузнаваемото? Жената е тръгнала на път, няма да сложи токчета и 5 кила грим...само българските кифли слизат от уизз с фафли на главата

не виждам какво й е занемареното, много облечена, с черно, спортно......пак си е красива, просто не е напудрена и с рокля.

Наистина няма нищо по което да ми подскаже ,че е тя.Но е сто пъти по хубава от онези всички други с ремотите по лицата.Разумните жени се оставят спокойно на биологичните промени, грижат се за лицето си.И духа си

Нормално. Омръзнало й е на жената цял живот да се старае и да се конти. Иска да се почувства нормален човек

Не беше ли тя, която има дете от сегашния милиардер на Салма Хайек??? Та като гледам, животът й си е наред.

Не ставала за десет бона, а сега ще й ги платят, за да стои в леглото. Това се казва професионалист, мизата й не пада.

Тя сега има страшно много пари. /свои и платени от таткото-милиардер/. Просто спокойно може и без допълнителни напъни...

Папараците са много гнусно нещо. Жената е излязла от света на модата да я оставят на мира да си ходи както иска облечена и ако иска да пълнее ако иска да отслабва нейна си работа! А злорадството у грозните жени, когато красавица напълнее или остарее е класика!

Тая си е отживела, не я мислете. Толкова, колкото е видела и изконсумирала, вие посмъртно не можете да мечтаете. Може да й е дошло до гуша, сичко омръзва. А може просто да си почива, и защо не, точно това покуление работеше здраво и не се жалеше. Нейна си раута, какво прави и защо. Красива жена е, даже и занемарена. На пръста й не можете да стъпите.

Ти да не си и адвокат?

не-тя е линда еванджелиста :D

даже не се и замислям на каквото и да и стъпвам, фаза, защото хич не ме интересува просто не мога да си представя от какъв стандарт и възможности за страшно качествен живот можеш да се изпуснеш на нивото на такава депресиращо изглеждаща лелка, нашите отрудени жени които работят на една заплата,отглеждат качествени деца, мъкнат торбите след работа, обслужват семейството като пепеляшки изглеждат милион пъти по-красиви и приятни- едно от абсурдите в живота за голямо съжаление

истина ли е това? Как се пада от високо?

Като се залежи човек, така става.