Стоян Алексиев: Още живея със съпругата си

Стоян Алексиев даде интервю за папарашките снимки, на които се вижда как актьорът интимничи със студентка от НАТФИЗ.

Обратно в новината

Коментари - Стоян Алексиев: Още живея със съпругата си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По- жалко обяснение друг никой не би могъл да даде! Срамота!!! "Никога не е късно да станеш за резил"!!!

То, че си има младо гадже и жена му го търпи, е ясно. Но защо й бърка в гащите на улицата??

Щото се чувства недосегаем! Преди да излезе на улицата да бърка в гащите на момите, знаеш ли на колко им е бъркал при затворени врати? А жена му да го търпи, е тва вече не го разбирам честно... Той да е толкова невнимателен, според мен тя няма начин да не се е досещала и кво сега станали и двамата за смях на цялата страна. Дъртия пергиш и послушната му женичка. Като Блатечки и уж жена му, гордост да си жената дето търпи един с вечно паднал цип...

Не искам да съдя, но погледнах снимките на двамата и отстрани изглежда като да възкликнеш: УЖАС.

Колко сложна сцена, че й трябва репетиция, а? Тази мацка кариера няма да види повече. Да започнеш така... дори дъртите пръчове като тоя ще я имат само за бъркане в гащите, но не и за кино. Пропиляло си е шанса глупавото кифле.

напротив, заблудени гражданино, така се прави кариера в тези среди и особено в БГ! Тази я чака главоломна кариера и стаус на звИздЪ! Не си ли чувал народната мъдрост "от дивана на екрана"???

Мацката е за бой дето прави кариера на всяка цена. А на старчето просто му е провървяла да пипне свежа плът, на което се казва злоупотреба със служебно положение.

Другия път като дойде дъщеря ти да ти обясни как мазни пръчове й се натискат и аз така ще ти кажа 'е, кво ся, провървяло му е на човека...' Със сигурност от цялата тази ситуация ТЯ Е ЗА БОЙ!

Машалла!

Ще повърна! Гнусар! Ама поне ще я уреди момата в някой сериал! То нали само така става. Всичките хубавици са или жени, роднини или "репетирали' преднародния с когото трябва.

Ти знаеш ли, че имаш страшни очи!

Тоя пък старчок с неговите "любовни сценки" за филма. Такива измишльотини незная кой му вярва. Жена му трябва да е много глупава ако му се връзва. То работата е ясна, малката си мисли че е хванала точния "чичка" за издигане в артистичния свят, ама тоя дърт орунгел защо не се засрами че може да й бъде дядо...

Хахаха, после и сексът ще се окаже, че е част от репетиция. И повтарянето и то...нали сцените се заснемат по няколко пъти....хахахах

Така е. Ясно е и, че грозноватата провинциална студеНка си търси мястото ,иска да е звИзда. Но и чичи алексиев не може да продава такива измислици, той пет пъти смени версиите.Чудя се на такива " мъже" - защо върти и суче, ами не каже -така си беше , аман от недокрай мъже. Щастлива съм , че нямам подобни познати. Коковци...

Ама кажете коя е тази "грозновата провинциална студентка". Щото аз за един друг такъв случай се сещам, ама си беше баш софиянка коренячка от голямото добууу утру, дето чалгаджийките й бяха все под нивото.

Срам ме хвана като видях снимката, това момиче е колкото дъщеря ми - жал ми е за нея, не за дядо й!

И мен ме хвана срам , но основно заради нея. Сега... Да се твърди, че въпросната мома случайно участва значи да се лъжем както дядо Стоян се опитва да ни лъже и както въпросната неумело гледа на където трябва.И още той само на момичета ли " преподава" така, а момчетата на какво ги учи??

И ние не виждаме смисъл да живеем в БълГалия, но няма къде да отидем, а за вас определено не ми пука, не гледам никакви български фалфиви филмчета и сериалчета!

първо станал за резил, сетне сам се прави за смях!

Прилича на зомби от Ада.

Ей сега отивам да се запиша в драмкръжока в читалището и където ме хване вдъхновението - там.

мишок! Ами като си толкова смел да бъркаш по гащите на някаквея си там артистка за проба дали ще ти стане, застани като мъж за д постъпката си!Била проба, дрън, мрън! И това да се хвалиш че след тъкъв резил си живееш с жена си е също толкова долно, колкото и деянието ти!

Не си прав. Човекът е постъпил съвсем правилно. Преди да пристъпи към атаката е правил раузнаване с бой. Сега кво, ще го развеят малко по медиите - че това си е чиста реклама и като артист и като мъж. Няма излагация. А ако беше скочил урболешката на момето на някое таванче и се окаже че оръдието е ръждясало. Пази боже момето да си отвори устата, а то ще си я отвори. Е това вече не е излагация, ами жив резил и никаква чужбина няма да те спаси.

на теб ли трябва да ти припомням вица "... ама и трите ли оръдия са ръждясали" - перефразирам за да не ме изтрият за нецензурен коментар - нали тук само итнелектуалци пишат. То ако е така, това е наша армия!

Бе, кво го ядете човека! Могъл - евал. Ако ще и да си е платил - имал е пари значи и не е стиснат. Дай боже всекиму на неговите години. А затова, че пред театъра - ми там го е хванала парализата. То човек на тез години не избира. Мен некой път, ни в клин, ни в ръкав, гледам примерно Корнелия Нинова по новините, и като ми ЩРЪКНЕ!!! Е, кво сега, няма да прахосваме енергията - веднага свивам едно око на жената. Не е важно кой вдига самолета, а кой се вози.

:))))

И после що младите хора напускат България. Тоя дърт козел гони студентките и после ги урежда наляво и надясно, щото тя едва ли от любов по неговите сини очи нали е "репетирала" пред театъра... И вместо да бъде порицан, той вече се въхвалява като герой. Ако беше в друга държава, щяха га до уволнят. Затова българия ще е все на тоя хал.

За съжаление не момата е невинна и излъгана. Засичан е и друг път по софиийските улици с въпросното момиче и смея да твърдя, че не той и се натискаше а тя не го оставяше на мира. Със сигурност не беше репетиция, но беше гнусно.

Много противен! Гледах няколко серии с негово участие в бг сапунка, ми противен и той и героя му!

трябва много да се мразиш за да се прежалиш с тази мумия.Може и добър артист да е,което нищо не значи,защото артистите,абе много спорно.От улицата вземаш някой и го правиш така наречен артист-примери бол.

Стоянчооо, добре си я целувал, добре си я понатиснал по младата плът-това с слично ваша работа. Ама що ходиш да се излагаш по медиите с тия елементарни оправдания. Ти нас за малоумни ли ни имаш?

Съд до дупка за тия парцали,наричащи себе си медии! Колкото повече обяснява,толкова повече овцете с л.й.а в главите мажат с измислиците си!На простака му дай"Биг бръдър"!Така се успокоява,че не само той е нас.ан!

Стига критики!Всеки бърка в чуждите гащи! Едни ги хващат, други не.

екстра му е на дрътият пергишин! това е нашият Велик, Български Хю Хефнър! И язе така сакам, след 25 години да бръкам из бельото разгонените 20 годишни девойчици!!! а дано, ама надали!:-)

Всеки стар коцкар знае: хванат ли те - отричаш! Дори жена ти да те хване на калъп в спалнята, казваш: "Не е това, което си мислиш!"

Как може да преследвате така хората... И на това му се казва журналистика... стига, де.

Акторът отрича да е бъркал в гащите на колежката си, тя била свято нещо, но пък като се репетира трябвало да се усети и с плътта......

на крива ракета...

"Скандалът обаче го е накарал да се замисли дали има смисъл да продължава да живее в Бългалия." Ми бягай, там наистина няма да те преследват папараци, 'щото ще си никой... Не мога да разбера т.н. звезди и "известни" хора, които си мислят, че нещата са по- различни в чужбина спрямо популярните личности...

Още по-зле. той да има късмета да преподава някъде и да бърка в гащите на студентките, тесен ще му се види света...

Кво се бъркате в живота на хората.

Като го правиш на улицата пред всички какво очакваш?

Е всичко си беше истинско ,но сега отричаме от любов към лъжите!

Удри, баче Стояне! И да не ти пука кво говорят за теб, нали ти си с младото гадже!

...егати и артистите-позьори- репетирал бил.. на улицата дъртия пергиш..и това трябва да се приема от аудиториятаза нормално! Има си сцени за тази работа- едни порно-актьори и те ако почнат да репетират на улицата, "в момент на вдъхновение" - какво правим, къде отива обществото? Заминавай си Стояне, харесай си някоя африканска държава, където това е нормално като поведение!

Лелеее, много си първосигнален меко казано. Ако беше така критичен и към политиците щеше да си супер!

Браво за точно изказаното мнение!