Коментари - Възпаленията в тялото ни правят дебели? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре е повече мъже да прочетат статията и по-принцип да минат на диета. В БГ делът на дебели мъже във всички възрастови групи и по-голям от този на жените. Следващия път сложете снимка на обикновения Гошо от квартала и неговите коремни образувания.

се отървах от мигрената когато спрях млякото и млечните продукти.

Ако знаеш от кви неща ще се отървеш ако спреш изобщо храната ...

На Дженифър Лопес дупето все й е възпалено. Даже пее понякога горката.

Абеее ... имам една позната, бивша колежка. Яде кисело мляко, плодове и зеленчуци, много рядко яде месо, сигурно веднъж или два пъти в месеца. Ходи на някакъв спорт всеки ден, понякога по два пъти, в общи линии не й остава много време за личен живот от спорт и работа. Имаше нормално телосложение с леко пълнички крака и задник ... от тези жени, на които си им личи, че ще напълнеят с годините, каквото и да правят. Хвана си гадже, разреди леко спорта, веднага й пролича. Леко, но си пролича. Забременя и качи доста килограми ... нормално е за някои жени, други пък не качват много. След като роди полагаше усилия да свали килата, но не нямаше много време покрай бебето. После имаше време, пак подхвана сериозно спорта, но ... сваля две кила, после пак ги качва. И така е вече три години. Мъжът й се оказа леке и я заряза заради едно точно копие на нея преди да забременее. Ако погледнете майка й - всичко ще ви се изясни. Тя е същата пухкава жена, каквато е и моята позната. С къси и дебели крака, с голям задник ... Гените не са нещо, от което може да се избяга. Можем да се оправдаваме с възпаления, метаболизъм и какво ли още не, но гените са най-основния фактор.

Според мен и бащите предават гени на децата си. Освен това колежката ти е преживява на емоционален стрес: малко дете и предателство/изоставяне; нищо чудно че не може да се освободи от "възпаленията".

И моите родители и роднини са пуФкави и аз съм склонна да запуФкам , но никога не съм спирала спорта и съм кат' Фиданка стройна ! С дупето си мога да закова пирон !

аве и ти си прав, ама и аз имам един пример-леля ми е ниска и много дебела, а братовчедка ми е като манекенка-много вискока и слаба; а кажи защо-защото тренира гимнастика 10год. и много внимава какво яде, т.е. не може да си кажеш всичко е гени и да плюскаш като ненормален, нали

Абе, много съмнително ми се струва това да ядеш само кисело мляко и плодове, да спортуваш редовно и да си пухкав. Може би зависи от количествата храна и степента на натоварване при спорта, но пак ми се стува трудно да си пухкав. Да не би да има някакво заболяване или прблем с метаболизма?

аз съм същата като тази на снимката,чувствам се неконфортно,но това е от хранителния режим които съм си създала,опитвам се да се храня здравословно,но не винаги имам това време за себе си.Много хора знаят кое е добро за здравето ,някой нямат финансовата възможност,други нямат време дори да се замислят кое е добре и кое не за здравето.....понякога се стига до сериозни здравословни проблеми но не винаги можем да си помогнем да си помогнем защото е много късно.А и всичко което го купуваме в повечето случай е генно модифицирано....

Обади ми се!

Ако не й дигнеш, да търси мене...

Целият проблем за повишаване на килограмите е папането.Имате две шепи и направете така,че повече храна да не ядете от големината на двете шепи.Сутрин,обед и вечеря и без междинни хранения.След един месец ви гарантирам,че ще сте свалили поне 5 килограма.Всичко може да ядете,но само толкова колкото ви казвам.Знам го от личен опит,но трябва голяма воля.

не е вярно, аз не ям много като количество, ано за сметка на това прекалено много захар (още от дете) всеки ден и това ми е проблема; така че, трябва да се внимава и КАКВО се яде...

Съпругът ми се храни нормално. Много рядко консумира плодове. Обича сладко и шоколади. На 59 години, но е като манекен.

От шоколада е, действа много добре. За това и човека ти прилича на манекен.

Работа върши ли!?

На мама бухтичката(тази от снимката)... Голем подбирач, не е ... Бай Христаки ще я оШТастливи... С най- големо удоволствие.. Само нема да се катери отгоре, че ...

Хахахаха, вярвайте си. Да речем, че за нас мъжете каквото и да ви прави дебела, е все тая. А истината е невероятно проста и важи за нас мъжете също. Всичко опира до хранителна и спортна култура. Или малко по директно, щото вие дебелите жени не желаете да го разберете. Като ядеш като свиня, ставаш свиня. Като седмицата ти минава в седене, лежене, возене и ядене ставаш дебела и тлъста свиня. И за това си си виновна единствено ТИ!

Не си полеаен с коментара си.

Казано кратко и ясно, в прав текст

Гледам да съм в тон със статията. И при всички случай съм по полезен от нея. А вие вероятно сте дебелани. Кракто и ясно го разбрах по коментара и многото минуси. А това само подсилва казаното от мен.