Съпругата на Харви Уайнстийн го напусна

Джорджина Чапман - съпругата на Харви Уайнстийн, го напусна заради "непростимия" скандал и лавината от обвинения в сексуален тормоз.

Обратно в новината

Коментари - Съпругата на Харви Уайнстийн го напусна | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този човек е многоизвестен, много кадърен и благодарение на него ние, зрителите сме имали възможност да се наслаждавеме на невероятно хубави филми. Нека се чуе и гласът на публиката, а не само на актрисите.

Да сенадявам да ме изберат за роля въф филм за милиони и да не пожелая да спя с продуцента, аз това не го разбирам за естествено. Та тук става дума за милиони. Отиваш в друго обществено ниво. Не е за пренебрегване. Който не иска да спи, я колко продукции бълва обикновеното кино. Само че с тая особеност, че хонорарите не са холивудски. Да се пробват там!

като ги гледам, любоффффф от пръв поглед ще да е било...

С извинение за острия език,но за мен тези жалващи се звезди-актриси са лицемерни кучки-значи 20-30 год. мълчахте,получавахте ролите и милионите и сега извадихте нож на умряло куче.Ама че смелчаги-защо не се оплакахте в началото на кариерите си?

Този човек е бил подпомаган от цялата филмова индустрия в действията си и не е бил единствен. Като си на 20, отидеш на кастинг и ти се нахвърли мастит продуцент с огромно влияние, железен юридически екип и връзки с пресата, който може да те срине за 2 минути, на кого да се оплачеш? Много от тях са се оплаквали още тогава и като резултат са ги омаскарявали във вестниците и не са им давали роли с години. Такъв тип тормоз на работното място е много често срещан, аз самата съм го преживяла като стажантка (за щастие успях да отблъсна нещастника), но и досега, 10 години по-късно се преструвам, че нищо не е станало като се засечем в коридора или говорим с колеги. Трудно е човек да се осмели да говори и да се оплаче, особено като е млад и нещо такова ти дойде до главата като гръм от ясно небе. Той точно това е използвал.

Брей, пък аз мислех, че Холивуд е като манастирски покои, младите актриси не спят с продуцентите и режисьорите, за да получават роли.

ТОЯ ЕВРЕИН Е ПРАСКАЛ ДАЖЕ ДЖОЛИТО И МЕРИЛ СТРИИП :)) ... САМО МЕЛ ГИБСЪН МОЖЕ ДА ВЪВЕДЕ РЕД В ЕВРЕЙСКИЯ БАРДАК ХОЛИВУД :)) .. ОБАЧЕ НЕ У ДАВАТ ХЛЯБ - ОТКАКТО НАПСУВА ЕДНА ПОЛИЦАЙКА ЧЕ Е "МРЪСНА ЕВРЕЙКА", А ТЯ ВЗЕ ЧЕ НАИСТИНА СЕ ОКАЗА ЕВРЕЙКА :))

Човекът е демократ все пак. Какво им е направил, любов ... А за алчни жени, които се опитват да изнудват само Рамзи Болтън от Играта, той знае как да се справя с такива!

А що ли така?! При тази безкористна и чиста любов между двамата?! Акълът ми не го побира!

как се лекува от сексуална пристрастеност? Кастрирали ли са го или го тъпчат с бром?

Доказано е, че кастратите не стават по-малко похотливи. Може да са вече като бабички, но пак им се е.е

И представа нямам кое е това чиче;) Ама и аз бих го напуснал ;))) Златката много трудно си е изкарала кинтите :))) Когато се продаваш, си изработваш всичко до евроцент ... Мъчно ми е за такива жени.. Смрърдят яко ..

Много интересно пострадалите жени как си представят живота по друг начин.

Понеже новината е много важна,а аз незнам кои са тези,моля ви се пишете за тях цяла седмица.Все пак трябва да знае цяла БГ кои са тези .

Как кои - ами "ЗВЕЗДИ".

Може хитрушата сама да е наела момиченца да го закачат, за да се отърве от грозника. Нещо подобно май беше с Адриана Лима, която хванала на калъп грозника си с комшийката. По мое мнение 1000% й е платила да го сгащи, за да получи един бърз и разумен развод :)

Ето най-грубия пример е как достатъчно мъж без форма в леко напреднала възраст да се окичи с младо цвете, за да заприлича на ексхумиран труп.

Колежка ако си натиска крака в моя под масата на фирмено парти сексуален тормоз ли е? Или аванс за авантюра, в процеса на която да и го т*ря? пп: За БXК - Не се почувствах затормозен, не желая да ме защитавате.

Зависи, много често жените не различават крак на мъж, от крак на маса. Ама това не променя, че си тормозен, де...

Нямаше крак на маса между нас. Едър мъж съм, няма да кажа як, за да не излезе реклама. Не съм от тези метрото, няма как да го сбърка. Мъжът и беше до нея от другата страна. Няма съмнение. Тормозен съм очевидно. Преди това ме канеше на кафе. Месец по-рано.

И тая е обичала тоя? Да бе да!

Едно време му викахме свалка, сега вече стана сексуален тормоз. Как ще се онождаме занапред, нямам идея.

Само в лабораторни условия в епруветки- това е бъдещето, свиквайте.

Едно време му викахме свалка, сега вече стана сексуален тормоз. Как ще се онождаме занапред, нямам идея.

Цомбене на женки ли визираш?

Проститутка се изнасилна само по един начин - като не й платиш. Готови на всичко девойчета обсаждат продуцентите, за да се доберат до някой филм, който да ги направи известни, пък след като станат вече такива и се сещат, че са изнасилени..

Няма нищо по-лесно от това да напуснеш мъж, който е изгубил уважението ти. Мъж, който те погнусява и съжаляваш.

Така като гледате красавецът от снимката и жената до него - я ми кажете - кой е влязъл в този брак по любов и кой по сметка. ...питам просто ;)))

Така като гледам снимката, може да е само развод по сметка. Не знам дали има сметка да си лягаш за пари с някакво тестено чудовище с полуумряла п.и.ш.к.а

Ако намекваш, че неговото е любов - в грешка си.

Само да питам ако поканя някое девойче на танц в дискотека или колежка на среща сексуално насилие ли е? Значи вече само по сайтове викате - да си декларира дамата, така и така "Искам да се онождам, пишете левенти". Иначе ако не е декларирала писмено, че иска коитус, а е отишла на бар с пола до най-милото и някой я заговори - тормоз! Аз заради това съм си подготвил бланка-споразумение, че на тази и тази дата, от толково и толко часа се съвкупляваме с лицето Мария Мариева Марова по взаимно съгласие. Трите имена, дата, подпис и пръстов отпечатък.

Ти можеш да я поканеш, но ако ти откаже на който и да е етап, не настоявай, защото това вече е сексуален тормоз.

E, тя ако не откаже поне на първи етап си е к*рва по нашите балкански стандарти. Не е това решението.

''Неговите контакти в шоубизнеса помогнаха много за успеха на модната й къща и за това водещи актриси да избират тоалетите й за червения килим'' Мдаа, брак по любов. Сега , като спря кранчето, и вече не го обича. Сигурен съм, че тази си го е слагала с половината Холивуд

Слагала си го е целия...Холивуд де.

Ах, горката. Толкова години да живее в неведение. Сигурно нея дори не я е целунал на първата среща и е поискал ръката й от тейко й. Не е като да я натиснал в някоя хотелска стая на десетата минута. Не изглежда такова момиче. Хич. "Хубавец" е човекът, не може да се отрече, ама тая разпоретина просто ползва случая, за да се разведе и да вземе половината. Иначе като я гледам няма нищо против да я тормозят сексуално - той си я е тормозил сексуално с години.

Еми да я мъчи с меката чурка всяка вечер си е сексуален тормоз, да не кажа садизъм.

Значи като гледам снимките и няма как да не се помене, че пари всичко се купува ей! После ми разправят за любоффф и чувства и разни други али бализми! Абе с няколко милиона дори по света се вижда че кон не само боб ами и друго може да яде!

20г. всички ни лук яли ни лук мирисали. Сега за нула време събраха смелост. Очевидно Уейнстейн не е ангел и доста свинщини е надробил. Но хайде да не намесваме морални подбуди след като 20г. всички са мълчали а сега го напускат "възмутени". А това, че не са знаели какво се случва...сами може да прецените колко е вярно.

Какво нещо са парите!?

Напуска го, щото вече е господин никой.

Нищо му няма. Всяко чудо за три дни. "Неговите хора" ще го реанимират след година и всичко ще се забрави. И с делата ще се свърши с някой долар обезщетение. Конкретно пък Анджелина Джоли в този период е такава дрога и пианица, че много помни кой поред я е тормозил сексуално за деня.

Явно навремето го е взела заради красотата му, интелекта и добрия характер. Сега има повод да го напусне и да се разведе без вината да е нейна. Що да не позабогатее женицата...

Издигнала се е в кариерата, изградила е контакти. Време е да го напусне. Ще си намери млад жребец, вместо този разпуснат чичка.

Luna0102

И що го напуснала?! Такъв хубавец къде ще намери? Трудно ми е да призная, но наш Пеевски и Гущеров пасти да ядат.

:)))))

Гущеров е хубав. Поне беше хубав на фона на Марчето де.

хахахах, разсмя ме