Втора двойка свива любовно гнездо във ”Фермата”

"Фермата" е на път да стане любовно гнездо за още една млада двойка.

Обратно в новината

Коментари - Втора двойка свива любовно гнездо във ”Фермата” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много грозно, още няма година от смъртта на първия съпруг и вече е на лов за втори, при това публично в Тв предаване ... Ако аз бях майка на този Яни никога не бих приела такава за снаха.

Извинете,това някакво порно шоу ли е?

Футболис и гимнастичка мощен крак и яка пичка!

К'ви са тия ръбове бе!? Вярно само за вев ферма са!

Едно е да си в изолирана среда и от липса на други контакти да си търсиш някакви забавления, съвсем друго е да излезеш навън, да идеш на село с двете си деца и да живееш там и мъжа да те приеме. Не знам, малко съм скептичен, даже не малко. Плюс това Виолета е хубава и според мен ако е градско чедо ще предпочете града пред селото. А мъж винаги може да си намери с нейната външност.

А ако не е градско чедо Виолета, а обича повече селото и природата пред града, както е Яни? Тогава ще си паснат идеално. И ще заживеят дълги години щастливи на село. А ако все пак не е, не е изключено заради нея Яни да изостави селото и да отиде в града.

естет

След като изгледах епизода с целувката, смело мога да кажа, че това беше всичко друго, но не и истинска целувка. Та тя го направи защото я притиснаха всички за това. Отделно беше толкова бърза и бегла, а след това се отдръпна веднага. Нямаше ни език, ни емоция, ни нищо. Който мъж се е целувал истински с жена, която го харесва, знае за какво говоря

Не искаш да гледаш простотията в това предаване, не искаш и не го гледаш, но Вие пак ме занимавате с него. СТИГА

В предаването имало простотия и не го гледаш. Обаче простотиите тук ги четеш с любопитство. Че и простотии пишеш... Проста работа

Истинска любов не е пламнала между Алек и Валерия. Тоя Алек иска само да се възползва от Валерия. Сексуално. ;> Вижда се от хиляда километра. Поне за нас мъжете са видими действията на тоя бастун. Ако тя не го вижда...лошо за нея. Иначе за другата двойка с Яни, ок са. Яни е добро момче. Не е използвач като футболистчето с татуировките. Това че пръцка, често сере и прочие човещинки не е нещо лошо. Пак казвам добро момче е за стабилно семейство. Виолета няма да сбърка ако го вземе. Друг е въпроса дали ще иска да живее с него на село. Защото Яни живее на село и сам си произвежда храната. За ниското самочувствие - тя ще му го повдигне. И оправи.

Валерия го играе по сценария, а Виолета усети, че Яни може да вземе 100-те хилядарки.

Дано Виолета не омагьоса Яни, направо ще изгори човека с такава жена. Устата, нагла, мързелива и заядлива. Пълна противоположност на Яни. Виолета освен това се увърта около футболистчето, въпреки че вижда неговото увлечение към Валерия. Кофти персона!

вилету е екстра за порене , с таз малка гъзинка , ама голяма змия милата.

Загубила съпруга си преди 8 месеца и влиза в шоу и вече с нов мъж.Ясно е колко го е обичала предишния.

Да ляга да умира ли ?!? Животът продължава !

Кажи го на умрелия!Ако си обичал някой доста години трябват за да го забравиш.От уважение, поне година да му беше изнесла и тогава да търси нови мъже!