Божидара показа нечовешка сила във ”Фермата”

Божидара Бакалова победи гримьорката Анита на дуела във „Фермата“ и остава в шоуто.

Обратно в новината

Коментари - Божидара показа нечовешка сила във ”Фермата” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След като й се позволява почивка по време на двубой, може и извънземна сила да покаже......

Какво има да се обсъжда? Няма недомислици в регламента/като в правото е/. Нарочно са оставени вратички за опосумите-продуценти. Те решават-спрямо интригата и сюжета. Това за селския живот е на втори план,само фон е. Андрейчо и Данчо,т.е.Иванчо Ментата винаги са си падали по интригите и скандалите-все пак са от Тъпаревата школа/заедно с Никито Ник.,който във всеки Брадър имаше по някоя участничка-"мнооого на сърце"/. А "Божият дар" явно е оставен като жест към Ивайла. Доста бяха загазили продюцентитъ в Къртицата-за една бройка щяха да я осакатят. Освен това в чалнатата систър има "мн.хляб" за сеирджилъци-под вещото ръководство на Ив/Ан,разбира се.

Егати тъпите игри. Имам бегла представа за Божидара, така като я гледам ми прилича на Лудото Ленче.

И на двете момичета мястото не им е във фермата, но такова е решението на продуцентите, които плащат хонорарите и наградата. Гримьорката недооцени възможността да спечели предпоследната игра, без да хвърля ненужни сили да кове докрай, а и беше подценила ината на Бакалова. Съгласен съм с тези, които определят част от игрите като нямащи нищо общо със селския живот и фермерската работа, но все някакси тези хора трябва да се състезават. Има и явни недомислия в правилата на предаването - ратаят да прави каквото си иска и да не работи на инат, без фермерът да може да го изгони, както би станало в нормалния живот например. Да не говорим за това, че повечето жени, а и някои от мъжете са вкарани в играта не толкова да вършат работа, а да плетат интриги. Включването на Ласкин също е недоразумение, но пък Владо Николов и Владо Каролев показаха, че и сред по-известните българи може да се намерят читави хора, които да служат за пример на останалите.

По-силно ли е лизала?

" Нема да гледам Фермата! 16.10.2017 11:56 ( нерегистриран )" Аз действам по този начин от началото на предаването, може да се каже, че и телевизия не гледам поради наличието на ютюб:)

отвратителен коментар

Ау, нежните ушички и очички на вярващите в дядо Коледа бяха омърсени от действителността ?

Аз не съм чул за дисциплината висене по българските села. това явно е някаква чужда ферма.Ако състезанието беше българско то на всички трябва да им се даде равен участък еднаква по качество земя, еднакви свине и говеда и кой произведе повече мляко и месо и яйца те го и победителя:) Но това няма да е интересно на масовия градски зрител и за това с цел интерес имаме и циркаджийски ноемра наред с интригите и простотията която си я има и на село тука няма спор:)

Божидара победител! Факт! Анита да ходи да се гримира!

Защо на Божидара беше дадена подобна възможност за почивка? Правилата не са добри, но пък кои правила и закони са добри в държавата ни? Всички с вратички за измъкване....

По голяма несправедливост беше играта със свалянето на мишените с вода , при която Владо Николов не успя да свали 2та и гномите промениха регламента до сваляне на 1вата кофа. Никаква логика. Така например Яни можеше да си свали първата мишена след Владо , но със следващия изстрел да свали втората и да завърши успешно играта. Добре че все пак би. Но не ми се струва умишлено , просто такива са мисловните възможности на продуцентите

Не разбрахте ли, че всичко е д главата на един човек. Колкото и да е шашава Божидара беше по-спокойна, по-вглъбена и беше заложила да издържи в главата си. В крайна сметка главата командва мускулите, а не обратното, както си мислеше Анита, че като имала мускули на краката и щяла да победи. Факт, че Божидара изнесе нагледен урок как стратегически и мисловно да победиш противника си. Анита е плямпало, нахална, самоуверена, без особено покритие. Видя се вчера как издъхна и то в агония.

Каква глава , то в божидарената има само бръмбари. Няма кой знае каква стратегия или урок - видя божа че няма шанс и се отказа. Нормално стечение на обстоятелствата. Тесла не си хващала , нали. Закови ти 50 пирона а после нека мозъка да ти командва мускулите като ти се схванат сухожилията.

Тя пътувала до Плеядите и Сириус, а аз са тръгвам за Лом.... Всеки пътува на некъде.

:))))))

Кате, да те вземем с мене , ако немаш работа:)?

Иванчо, Христов къде са ти ръчичките моето момче???? На ненките на Божидара, а!!!! Май ще има боц, боц!!!!

ам чи видя ли как я свали от гредата. Хвана я за дудата и я преземи. Ся майка му(иринка) ще го накаже и 2-3 седмици може да отсъства от фермата

Божидара трябва да бъде санкционирана-защото тюя пътуваше мислено до извън земни ,а Анита честно си довърши стълбата.Защо й дадоха не позволенва почивка на Божидара !победата е за АНИТА!!

Като цяло от Фермата се вижда едно нещо. Че жените не стават за чеп. Една манджа не могат да сготвят , едни чинии не могат да измият. Само съскане , злоба и интри. Каква еманципация , какви 5 лв. Единствено "Марина" е готина и то защото е мъжко момиче

Ами той и Гечо им го казва директно, ама те се сърдят... Кастингът е лош, не са вкарали истински жени, запознати с работата на село, няма нито една от ранга на тази фермерка, която ги проверява за свършената работа...

Ами да , вместо да вкарат различни типажи , 2та гнома наблъскаха фермата само с кифли , една невротична леля и "Божия дар". Жалко че тези двамата са взели правата за хубавото предаване - "побългаряват" и оакват всичко до което се докоснат

Не, че гледам това "реалити" фермата, не, че съм гледал и вчерашната битка, но като гледам тука явно има мноого "фермери" дето си мислят, че това предаване фермата има нещо фермерско в него! Епа дано да е така ама на дали! Та докато има хора дето се заплесват по фактори,випове,ферми и прочие и прочие "реалитита" и нестига това ами и спорят кой бил прав кой бил крив епа дотогава ше ни лъжат и с СМС-си и с гласувания чрез СМС-си и единствените печеливши от тия "реалитита" ше са само и единствено техните продуценти! Ма то явно няма друг начин да се изкара тая болест освен да се преживее, ако е възможно това де!

Божидара показа нечовешка злоба и инат. Ще я изпързалят следващата седмица тази подмолна хитруша. От сега й се заканиха.

Бих казала, че Анита показа нечовешки усилия, защото игра докрай честно и с хъс.Някак не си представям последователите на Дънов и Божидара като една от тях

Един бивш мой шеф обичаше да казва: Ние плащаме за постигнати резултати, а не за положени усилия. Та и в състезанието е така.

Божидара демонстрира една псевдо духовност.В главата и е един тюрлю гувеч смесващ религия с астрономия , източни учения , история, приказки и мечти. Доста объркано същество. Но далеч по-добре от абсолютно незабележимата гримьорка. И добре я наказа. Дали е победила честно - щом регламента позволява - да.

Лично според мен трябваше да бъде дисквалифицирана Божидара щом отказва да играе... Ми то тя много хитра бе, другите бунаци бъхтат.....

При така стеклите се обстоятелства четвъртата игра се оказа 100% излишна, Божидара е по-голяма и макар и луда, по-интелигентна, правилата й позволяваха да се дезинтересира от играта и да чака финалната битка. Не е виновна тя за тези правила и постъпи стратегически правилно като видя, че няма шанс с коването срещу Анита, защо да се мори? Просто гномовете трябваше да прекратят веднага играта при отказа на Божидара да продължи и да дадат точките на Анита, а не да тормозят момичето докрай. Огромна грешка на продуцентите и водещи, която даде преимущество на Божидара.

Когато единият от участниците се откаже от битката, тя трябва да се прекрати с победа за другия участник.

Божидара показа доста добри умения като цяло и по-добри знания, иначе е факт, че е доста изтрещяла:) Определено четвъртата игра трябваше да бъде прекъсната при фактическия отказ на Божидара да продължи, но това е грешка на гномовете, а не нейна. Иначе издръжливостта й при висенето беше феноменална, смея да твърдя че с оглед на това, че е здраво изперкала е много по-интересен участник от Анита, която провокира само с вида си, а това се изчерпа много бързо, като поведение и като активност не впечатлява.

Хората са си го казали: "Луд умора няма".

Абсолютно!:)

И аз мисля, че когато някой умишлено не довършиш игра, трябва да има санкция. Иначе всеки, който види, че губи, ще спре да играе, а другият ще бъхти до края....

Ами санкцията трябва да е прекъсване на играта и точките отиват при другия, грешката е на гномовете, че не спряха Анита...

По тяхната логика трябваше да оставят и Божидара да виси още един час...

Мацката доказа, че духът е по-силен от тялото. Добре натри носа на тая нафръцканата със шарените парцалчета в косата, дето беше толкова сигурна в себе си, щото имала страшно силни крака - изсмях се, пъшкаше и охкаше като бебе накрая. Винаги така става, много самовлюбените си получават урока!

като е по-силен духът, що не й заби пироните в предната игра? Хич не беше честно тя да се откаже и да си почива, а другата да закове всичките 20 дъски. Дано променят правилата при отказване, ако има следваща "Ферма".

И двете със сестра й са еднакво противни!

Даже страшни!

Да беше взела една пица на връщане Бакалова обясни, че по време на висенето в продължение на 42 минути е била в медитация, "пътувала до Сириус и Плеядите".

а връща ли се изобщо, всички в тези риалити са много изтрещели

не е правилно ... предната битка Анита направи цял мост , би трябвало да прекъснат 4 игра за да не си хаби силите Анита .. а Божидара преди това си почиваше .... не беше честно и това е ФАКТ !!! Браво на Анита !!!

"Решаваща роля изигра медитацията и гъвкавостта ми" Всеки фитнес треньор би добавил: "И ниското ти лично тегло, все пак"

регламента не беше честен. Ако един от участниците се откаже от битка , трябва да се спре служебно. А не единия да си почива , а другият да се мъчи!

А до Марс често ли пътува?