Коментари - Снимаха ДесиСлава в напреднала бременност | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никога не е късно да станеш за резил... тоя пикльо още не се е находил, не се е наиграл, кака Деси ще има да го чака сама с бебето...

Сина и на 17, бащата на втория и син на 21 - брутално. На Деската не и трябва нито мъж, нито съпруг, нито баща на детето и. Тя просто си е търсила оплодител. Как може да очаква отговорно, мъжкарско поведение от един натъпкан със зоб пикльо на който мисловния процес протича само в долната му глава. Застаряващата лелка ще си стои в къщи и ще гледа чавето, а пубертета ще обикаля баровете - такъв е живота. И до 6 месеца ще четем че са се разделили.

ДЕСИ, СТРАХОТНА СИ ---ПРЕКРАСНА ПЕВИЦА И ПРЕКРАСНА ЖЕНА!!! АЗ РОДИХ ПЪРВОТО СИ ДЕТЕ НА 38.5 ГОДИНИ - ПРОСТО ТОГАВА СЕ ЗАПОЗНАХ СЪС СЪПРУГА СИ И СЕ ОЖЕНИХМЕ!!! ПРЕКРАСНА ВЪЗРАСТ ЗА РАЖДАНЕ - ТИ СИ В РАЗЦВТА НА СИЛИТЕ СИ!! ЖЕЛАЯ ТИ ЛЕКО РАЖДАНЕ И СЕ НАСЛАЖДАВАЙ НА МАЙЧИНСТВОТО!!! ИСКАМЕ ПАК ДА НИ ИПЕЕШ С ТВОЯ ПРЕКРАСЕН ГЛАС - БЪДИ ЖИВ И ЗДРАВА

Чакаме сега изказване и подкрепа и от МАМА НИНДЖА! Тотален цинизъм!

Дърта БГ мамо, ти ли ще и даваш акъл- родила си на 40. Тя ги знае тези неща. защото вече има едно дете. Запази си тъпите съвети за тебе,

Ех, тоя Коко Динев бе! Всичките ги напомпа!

абсолютни кретени .видите ли бременна жена и край вече е изтърбушена чанта .само че когато си възвърне формата и тръгне по участия пак ще тичкате за автограф и селфи.Можеше да абортира и вместо да кажете браво че ще се роди още едно българче спамите .Засрамете се .

Само дето ще е българче от ромски произход.

Какво Българче, бе? Тя е ромка, и той е ром> Циганин беше и първият -баща на Майки

Оплождам жени безплатно и без ангажименти. Дори и да са на 38 и 40 години няма проблем. Жени ако искате деца, пишете ми. Аз съм мъж на 30 години и съм с перфектни гени. Колкото деца искате толкова ще направя. Няма проблем. Без пари и задължения. Няма майтап. Сериозен съм. Дори и да имате съпруг но той не може да Ви направи дете, а вие искате да имате дете, пишете ми. Иначе ДесиСлава въобще не е стара на 38. Тъкмо жена в разцвета на силите си. Истинска жена. А не някакво младо малко момиче.

Мда, и после един шут на майката и детето, и айде ше оплождаш следващата. Докъде стигнахте, немате срам. Ти направи на женаси 15 бебета, товастига, какво си се запредлагал като пакетче кайма на пазара. Аз от буклук кату тебе не бих искала нищо. Ти утре ше ми додеш да ми искъш пари, щом тука рИвеш, че било безплатно. Верно ли било безплатно. Ас па да не знаех че било безплатно. Ай сиктир и буклуците. За вас брак и съпруга нема, а. Общинска курва на повикване, ка кпа нема да ти се обадим. А утре това бебе като разбере че баща му е курва, как ше се чувства.

Колко малоумни хора се изказват без елементарна култура. Била стара на 38, абе вие да не сте цигани или някакви излезнали от пещерите? На тази възраст е нормално да имаш дете, човек е в разцвета на силите си още.

Не точно. От тази възраст нататък на добре подържаните жени почват да си личат отпечатъка на годините.

Това е жена без мозък.

каква магическа сила има мъжкия полов орган.Затова женурята/а и не само/умират за него.

Клатикурците, пребройте се колко бебета имате, а дори не знаете дали са ваши, ако изоПщо имате. Тъжна картинка е това, че маШленцата са толкова сакати, че едно бебе не могат да направът. Саму преди 3 покуления....мойте пра-дедоФци са имали по 10-11-12 дечица, и повече са искали, жената е раждала докато може. Докато изгледа последното, и почва да гледа внуци. Имам пра-дядо, починал Втората Световна, оставил зад гърбаси 12 деца, първите 4 направени Първата Световна, сека година на отпуската бам още едно. До към Втората, ди е докарал до 12...... Мой дядо е второ дете на тоя ми пра-дядо. Сегашните, не могат дори да дигнът патлака.....зор им е дажае да изклатът една жена за 12 минути....не могат да направът лицева опора и да вдигнат баджака...слабосилни карикатури на това, което беше някога един горд българин, як, здрав, весел човек, способен да направи и отгледа 12 деца, че и на фронта да иде между другото...... Отвратена съм......немам думи! ГНУС!

а ти какво покУление ще оставиш.

Оставила съм го веке, не бой се. Да бех чекала на тебе, и досега шех да си чекъм. Тебе те питам, какво ке оставиш.

Аз мога да ти направя и 100 деца ако искаш. Докато може да раждаш ще ти правя. И всеки ден мога да вдигам патлака, по колкото пъти искаш на ден. Така че и сега има българи като българите едно време. Недей да обобщаваш за всички сега. Аз не съм като повечето. Проблема сега е че жените не искат да раждат. Те казват първо, пари пари пари.... дай пари, осигури пари и тогава дете. А едно време не е било така. Раждали са дори и да нямат пари.

Мерси, немам нужда от повеке стайни растения, вегетиращи в къши на моя гръП. Ако не можеш да си свестен баща на тия деца, да си свестен съпруг и мъЖ на место, то другото може да го подариш на сека проститутка, мерцим, аре нема нужда, да се изживеваш като бик на повикване без други задължения. При това не ти верваме, ти ако можеше да правиш бебета, досега шеха да са те затиснали сто жени с бебетата барабар. Понеже си очевидно бездетен, та не ти верваме. нека те натиснат 15 бебета, та хаха, дир ше ти е през задната дупка за пърдене .....

презерватива май се е скъсал

С което исках да кажа, че е факт, че мъШленцата немат добри оплодиртелни показатели, и явлението е масово. За коя да е жена, е трудн ода намери биологичен баща за бебе. То дори не знаеш дали да очекваш каквото и да е след това, само и само да проимаш бебе, щото над 70% от мъШленцата не могат дори бебе да направът, камо ли да бъдат реални и присъствени бащи на децата си. То е ебаси зора, да намериш кой да е да те забремени, защото цифрата на безплодните е шокиращо огромна. Като гледам статистиката, дори младежите между 20 и 30 не са застраховани, и те имат безплодие в огромни проценти. И целата клатикурска деликатност да не се назовават нещата с истинските им имена не може да скрие фактите, а именно, че бебета не се раждат, защото нема кой да начука едно бебе даже на коя да е жена. Просто нема кой. Отттук да минем и на здравните услуги, и на безпросветието, ама не сега, че и стерилитета си е огромна тема. За съжаление, безплодието е факт. Да вметна и Чернобил, защото баш чернобилчетата сега са на възраст да се задомяват, и почва да лъсва и оттам какви са последиците от масовото радиационно отравяне, грлижливо крито от медицинската мафия в продължение на десетилетия, макар че още тогава се намираха съвестни лекари да предупреждават (ма само единици беха тия) за последствията. Тогава имаше и лаф, чернобилчета. Продължават да излизат чернобилчета, съ секакви последствия, разни раци, стерилитет, ментални увреждания, сакатлъци....... Да подбарам и куманягите ..... КУМАНЯГИТЕ НА САПУН! ЕВРЕИТЕ - НА КОЖЕНИ ЧАНТИ! :-) ЦИГАНИТЕ - НА КОЖЕНИ ЦЪРВУЛИ! :-) Айде на далаверата, сейл! от 1944 не е имало такава разпродажба - ЕФТИНДЖОС!

Успокой топката. Когато нивото е високо злобата, обидите ги няма. Няма нищо случайно.

мда

Пропускам съществото на коментарите, не ми се занимава, само да вметна, че ДесиСлава е усетила и се е съобразила с едни биологични особености, които яко педрашат циганите и мусулманите, а именно факта, че по-младите екземпляри като правило имат по-добри оплодителни показатели. Една от причините че циганите и мусулманите се женят и раждат толкова рано е факта, че на млади години е редно да се правят бебета, а не на над 50. Аз лично абсолютно одобрявам който иска да си прави децата и на 90, лично решение е кой кога. Но е факт, че на млади години нещата се случват лесно и бързо. Напълно я разбирам, ако е опитала маса други мъШе и никой не е могъл да я забремени, което е просто биологичен факт, който и мусулманите и циганите знаят добре. Ако е искала бебето, тогава честито, аз лично се радвам за нея. Ясно е, че биологичния донор нема да се весне около бебето, но тя май и не очаква кой знае какво, предвид утрепките, които се разхождат наокуло, то какво да очекваш. Не знам дали жената на снимката е десиСлава, коментирам факта, че е бременна. ЧЕСТИТО, ДЕСИСЛАВА, и дай боже да се радваш на хубаво и здраво бебе. Не му слагай ваксини, ваксините убиха много бебета и осакатиха още повече. Жива и здрава, и още да си роди, дай боже повече смели майки, че ако не са жените, тая нация да я броиме веке умрела. Ако остане на безпомощните пикала мъШленца да правът бебета, нация нема и да има! страх ги е от сенката им, а памперс им е най-грозния кошмар! Боже, а само преди нема и 70 години, мъжете се радваха да имат и по 10 деца......какво остана от тая нация, какво им стана на мъШленцата????????

Това не е Десислава. А и въпросната жена изобщо не е дебела, съвсем нормална си е, предвид положението й.

Някои коментари счупиха тъпомера. Да се правят изводи дали е тя или не е тя заради детето, което е хванала за ръка... Гледам и не вярвам на ушите си!

извадка от българо-руски речник : валяк - путетъпкатель

А се подиграваме на циганите? Някои от българите са по-зле и от тях. Отврат!

ТАЯ СЕЛСКА ПРЪЧКА, ЗАМИНА ЗА АМЕРИКА, НАПОМПАХА Я, БИХА Й ШУТА И СИ ДОЙДЕ ПАК. С Е Л С К А ПРЪЧКА И КАТО Я ГЛЕДАМ ТАКА СИ ЖИВЕЕ И ТАКА ЩЕ СИ УМРЕ ЕДИН ДЕН - С Е Л С К А П Р Ъ Ч К А!!!!! C'est la vie!!!

Тази нямаше ли си сериозен приятел? Като беше в БигБрадър нали го кани вътре. Къде изчезна дългогодишния й мъж? Как така сега 21 годишен приятел че и бременна от него?

21 годишния ще е втория баща на 17 годишния. 4 години разлика между баща и син. Хехехехе

не се добре, какво й е на годините 38 да не е на 60, че да не си роди второ дете като иска.

Няма по-гнусни същества от папараците!

Абе оставете жената на мира.Тя си е направила сметката по_добре от всички.Наясно е ,че Благойчо няма да етолкова благ дълго.Самият факт .че иска да ражда на тия години епоказателен,че е много не е развей прах.И тая чалгаджиика не си е удушила детето ,и ще е по добра майка от всички Николети и тем подобни прости тутки.Приятен ден

Kalin

Хубаво е че хората искат да имат деца но и като искат да мислят и за бъдещето което ще дадат на тия деца.Беше тръгнала да се маха от чалгата но явно някои неща си остават.Това дете баща набор ли ще има или .....?То е ясно че тая и връзка ще е от ден до пладне а после???

ДАЛИ ЩЕ НАСТИГНЕ ЧАЛГИЯТА КАЛИ КОЯТО ВОДИ С 4 ДЕЦА ОТ 4 РАЗЛИЧНИ ТЪПКАЧА.

Винаги е била дебелана. В брадъра втрещи какви кълки и ръце има. Но тя е над 45 годишна и такова напълняване е нормално. А тазе късна бременност напълно ще я съсипе.

"умнико", момичето е на 38, а на 58 ще има 20 годишен син или дъщеря, което си е напълно нормално.

На тия снимки и родната майка на жената, която е снимана, няма да я разпознае.

Младите вече толкова изпушиха на тема фитнеси и мускули, че дори за бременна жена, която ще дари живот и ще осъществи благословията да стане майка, си позволяват да коментират, че е дебела и да я наричат тюфлек. Що не се вземете в ръце, анаболни Шрековци и не вземете да понатрупате обща култура поне през нета, че живота не е само блъскане на гири и гълтане на анаболи.

Тази жена води малко дете за ръка ,а Десислава няма малко дете.

Логиката е трепач! И кво - щом човек няма малко дете, няма право да държи ничие чуждо дете за ръка ли - племенници, познати, съседчета. Не знам дали на снимката е Деси Слава. И на мен не ми прилича много на нея. Но... да се прави извод, че не е тя, само защото няма малко дете...

моята логика е абсолютно същата-на мен пък адски много ми прилича на десислава, не разбирам защо казвате, че не е? единствено заради малкото дете бих казала че не е тя, но щом казваш, че е съседче или друго, значи си е точно ТЯ!!

На сериозна медия не й отива да коментира как се е отразила бременноста на фигурата на жена, нито да обяснява, че бащата "обикаля по барове"; много махленско.

??? на сериозна медия ли ти прилича Дирника???

нейно Тюфлечество Дейзи....

пола ясен ли е ,да не са близнаци ..

честито. да си обича и да си стои вкъщи при жената .

Жената на снимката не е Десислава.Че е бременна,бременна е,но тази жена просто не е тя.

Лелеее, разкриха страшна мистерия ша знайш. Туй да го турите като водеща новина от глобално значение. Все едно снимали живо извънземно.

Е, и?!?

това някаква мода ли е,млади момчета да се занимават с лелки... моя и тои се занимаваше с жена 4 год по малка от мен... била го научила много неща ... добре,че не я осемени.

Ако жена, която няма 40 години за теб е лелка, то ти трябва да си баба. Освен това не около всяка жена се навъртат по-млади мъже.

аве и ти си прав, но аз съм на 32, а непрекъснато ме наричат "госпожо" и "жената", въпреки че не съм женена и нямам деца (естествено това няма как да го знаят хората), но въпроса е толкова възрастна ли изглеждам? явно, и то всякакви хора ме наричат така, не младежи, а и чичковци, далеч по-дърти от мен...що се отнася до нейния младеж искам само да кажа, че когато бех на 26г., 22-3г. пикльовци са ми намеквали (на шега или не), че съм им какичка и т.н. все едно 2-3 г. са глоямата разлика, затова тяхната разлика(на тези ВИП-ове) лично на мен ми се струва фрапираща...бидейки в момента на 32 не бих си и помислила да бъда с някого под 29-30г.

Щом дърти мъже се занимават с млади девойки, то защо зрелите жени да нямат право да джиткат млади лъвчета?! Нещо двоен стандарт?!

Видно е, че на първите две снимки НЕ Е ДесиСлава. Няма логика чак толкова да съчиняване.

Тоя Благой Найденов в каква категория ММА боец е!?! Неква "Мамини синчета от 6А" ли е?

Хахаха.... Според мен бременната жена от снимката изобщо не е певицата Деси Слава. Не случайно двете снимки на бременната жена, която води за ръка детето са размазани и с лошо качество, а лицето на момиченцето е скрито, да не би някой да си разпознае детенцето!

Същото си помислих и аз. Чие пък е това дете с нея? Определено не е Десислава тази.

Трябваше да снимате когато я забременяваха!

Ми човека е на 21 - живеее му се, не му се стои вкъщи. Може да си излизат заедно със сина на Деси Слава