Бременната Кейт танцува с мечето Падингтън

Херцогинята на Кембридж Катрин, принц Уилям и принц Хари се появиха на събитие. Катрин танцува с мечето Падингтън в реален размер на перона на лондонска гара.

Обратно в новината

Коментари - Бременната Кейт танцува с мечето Падингтън | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като пишете и публикувате ежедневно за евреи и поколенията им,нека си припомним какво са донесли евреите на България и Българите. Нека видим какво стори на България този богоизбран народ ! Евреите от фамилия Ашкенази заличиха стара Велика България и подложиха на геноцид останалите там българи в перода 7 9 век. Гръцки и френски литературни източници свидетелствуват, че цар Иван Александър е бил женен за еврейката Сара дъщеря на един венециански банкер евреин и че този брак е бил устроен от евреите с единствената цел да отслаби християнската вяра в България, населението, на която е било напълно предано. Сара е била таен агент на СИНЕДРИОНА и постепенно подготвяла България за турското робство. Цар Иван Александър бил безсилен да предприеме каквото и да било против жена си, понеже зад гърба и стояла злата и могъща сила Синедриона. Станало е нужда дори той да се примери с разделянето на държавата си на три области, което безспорно го е унищожавало, но което е било дело на тъмните сили, решили да разложат държавата.

ПРОДЪЛЖЕНИЕ:Тогава венецианските банкери евреи упражнили политически и финансов натиск върху отоманската империя и за да не допуснат България да се развива по-нататък снабдили Турция с материали и средства да води война за да разори православната държава. Османската империя се възползвала и започнала експанзията си срещу България. От 1349 г. Започнали набезите на Турция срещу християнската държава, които продължили десетки години. Дошло ред и на столицата Велико Търново. Защитниците на Търновград се били храбро и турците не можели да го превземат с месеци наред. Това не се харесало на евреите членове на Синедриона, които по това време били в Бургас. Дали заповед да се организира предателство възможно най-бързо. Намерили един, когото снабдили с всички нужни за тази цел средства, включително и копие от султанска заповед за отстъпление. Това бил евреинът ЛАЗАР КОЕН .

Априлското възстание бива жестоко потушено с масови кланета, опожаряване на села и насилие сред млади и стари. Но един човек оправда всички тези зверства и масови убийства извършени от турците. Евреинът Бенджамин Дизраели министър председател на Англия по това време. В края на освободителната война /1877 1878 / г. Българските опълченци и руските богатири настъпваст устремно към Цариград и Турция е пред тотален погром, но Дизраели изпраща английстата военна флота в Дарданелите за да спре настъплението и превзамането на Цариград. По негово искане след освобождението беше свикан Берлинският конгрес, който откъсна от България големи територии и много българи останаха извън пределите на страната ни. Той е главен виновник Санстефанска България да бъде разкъсана и разделена на две. Известни евреи продължават да съсипват България. Карл Маркс и Фридрих Енгелс са също евреи. Те създадоха теорията на комунизма, който през 1944/ 1945 г.губи 300 000 българи интелектуалци. Дори след като рухна комунистическия режим, евреи продължиха да съсипват България. Опитаха се да ни разорят и унищожат, като създадоха плана Ран ЪТ за мирния преход от социализма към капитализъм с пазарна икономика, но се провалиха заради силния български дух. Въпреки това последиците от демокрацията се усещат все повече.

Майката на Катрин е 100% британска еврейка,а по законите на евреите след като майката е еврейка и детето се счита за евреин/еврейка.Кейт Мидълтън , съпругата на принц Уилям е еврейка по майчина линия. Майката на Катрин, Карол Мидълтън , е дъщеря на Роналд Голдсмит и Дороти Харисън, ( и Роналд и Дороти са евреи ) Дороти Харисън/бабата на Катрин/ е била с родители -баща Робърт Харисън и Елизабет Темпъл - и двамата юдеи. Елизабет Темпъл/прабабата на Катрин произхожда от Mayer , известна още от XIX век , фамилия на британски евреи.

Къде видяхте липса на граматика? Много си нищожен и жалък,за да ми кажеш кога, къде и какво да казвам. И пак ще кажа,че Чарлз с право е преценил,че Камила притежава доста по-ценни качества за семейство.А за сведение запетайка се пише пред 'че',''който'','която'',''което, пред''а'',''както'' и т.н. Знам отлично българска и английска граматика,но ежедневно пиша предимно на английски...Мизерния ти коментар дори не ме трогва!

Кейт е симпатично личице и семпло облекло - нищо повече. Дали не и дават коридор за изява или толкова и е капацитетът, но тази жена един път не е казала нещо от свое име. Има толкова световни проблеми за обсъждане... Двамата с принц Уилям ги развеждат тук и там като маймуни от цирка и така и не чухме мнението им за нищо. А да се обсъждат скучните и тоалети просто ни омръзна. Защото те само загатват за личността, нищо повече.

Тя работата не е до граматика. Както се каза по-надолу - направо психиатрията да обира с автобуса... rofl

Не ти знам житието-битието, но те съветвам, когато решиш да коментираш високопоставени личности, още повече принц и принцеса, да научиш граматиката на български език. Вярно,не е лесна, но като си толкова компетентна личност, тя (граматиката) трябва да бъде играчка за твоето общуване. От тирадата ти виждам, че за теб няма главна буква, точка, запетая - всичко е едно. Да не говорим за правописните грешки. Затова вземи и се скрий някъде и не се излагай по форумите, макар да си анонимен/на.

Не си никой,за да/пред''за да'' задължително се пише запетая/ ми знаеш житието и битието.Ти си господин Никой за мен и мнението ти не струва и кръгла нула дори!

Като си върти гъЗа на трансджендър, и личи къде е колана на изкуствения кур-ЕМ. Увеличете си видеото, колана се вижда, както и как точно е поставен. Тъканта на роклята е мека и се вижда как е поставен изкуствения кур-ЕМ. Погледнете снимките на ДесиСлава (нищо, че не била тя там, а друга жена) да видите как изглежда истински бременна жена. Като топка! корем иде, чувек се не види! Ако се верва на кралската обява, уейти кейти требе да е сега в 5 или 6 месец. Пети или шести, на кукунай. Дотук бебето требе да е приритало, и тя да е откачила от хормони. Некой да види тука бременна жена? аз видим трансджендър мъШ, обекан в рокла и с колан на кръста, от сорта на педираЗките колани за пари. Трета 'бременност', циците й досега да беха станале 4 размера по-големи.... Айде не на нас тея...3 бременности за нема и 3 години, и циците й още са две точки върху гръдния й кош. Да живеат сурогатките. И парите и властта на баба Лиз.

Прочети, че ще ражда през април! Можеш ли да сметнеш колко месеца има до април, ма!?

АНОНИМНОСТТА НОСИ ИСТИНАТА И ОТВАРЯ ОЧИТЕ НА СЛЕПЦИ И НЕЗНАЕЩИ,ТАКА ЧЕ С НЕЩО Е ПОЛЕЗНА.

Някой се е разпознал май!

Добре, че коментарите са анонимни. Иначе един психиатър би могъл направо с автобуса да събира за четвърти километър. Какъв хъс за писане, какви емоции, какви чувства. :-)))))))))))))

Това там е пак бременната хлебарка Кейт! Ама кое е "мечето Падингтън" и къде е чертнилката на принц Хари да друсне и тя един танц на перона??

Писна ни от твоята херцогиня, нейното сутрешно гадене и нейния клъч, ма!!!! Нещо друго не можеш ли да измислиш??? Иначе мечето е симпатично...

Като ти е писнало защо четеш МА? Няма ли други новини, които да четеш или да слушаш и гледаш по ТВ. На мен ми писна от хора, които хем четат новини, които не ги интересуват, хем ги обсъждат, че и си личи, че са наясно с тях, явно всъщност много ги интересуват. Радвам се за херцогинята, да са й живи и здрави децата, позитивна жена е, то си личи, а и англичаните й се радват. Казвам го като жена живееща от 30 години в Англия!

И за какво и се радват англичаните на херцогинята?! Ако искаш да знаеш най-много ме дразни преструванската усмивка на "позитивната жена" ииии слагачеството на дира, Нелито и такива като теб!

ЗАЩО ЧАРЛЗ ИЗБРА КАМИЛА? ПРЕДИ ГОДИНИ АЗ СЪЩО БЯХ НА СТРАНАТА НА ДАЯНА ДОКАТО С ВРЕМЕТО ИСТИНАТА СЕ ПРОЯСНИ.ДАЯНА БЕШЕ ГЛУПАВА ЖЕНА И СЕ ВЛАЧЕШЕ С ВСЯКАКВА ИЗМЕТ,КОЯТО НЕ ПОДХОЖДАШЕ НИТО НА РАНГА,НИТО НА ПРОИЗХОДА Й...ДОРИ И ДА НЕ ГОВОРИМ ,ЧЕ ЩЕШЕ ДА Е БЪДЕЩАТА КРАЛИЦА-НЕ ПОДХОЖДАШЕ НА СТАТУТА Й НА НОРМАЛНА БЯЛА ЖЕНА ДА ПАДА ТОЛКОВА НИЗКО ДОЛУ.ЧАРЗ ИЗБРА АНГЛИЧАНКАТА С РАЗУМ,ТАЗИ,КОЯТО НЯМА ДА МУ ВЛАЧИ ЦИГАНИ ДА МУ СТАВАТ БАДЖАНАЦИ.И КАМИЛА И ЧАРЛЗ СА СИ ИМАЛИ ЗАБЕЖКИ ДОКАТО СА БИЛИ ЛЮБОВНИЦИ,НО НИКОГА НЕ СА СЛИЗАЛИ ТОЛКОВА НИСКО ДОЛУ ДА СЕ ВЛАЧАТ С РАЗНИ ЦИГАНЪОРИ ОТ КОЛ И ВЪЖЕ И НАЙ-ВЕЧЕ ДА ПАРАДИРАТ С ТОВА.И ЧАРЛЗ,И КАМИЛА ИМАТ УСЕТ КЪДЕ Е ГРАНИЦАТА НА ДОПУСТИМОТО,ЗА ДА СЪХРАНЯТ ГЕНИТЕ И ФАМИЛИИТЕ СИ.ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ДЕЦАТА МУ УИЛЯМ И ХАРИ СА ДОСТА НАИВНИ И ГЛУПАВИ КАТО МАЙКА СИ ДАЯНА.НА УИЛЯМ МУ ПРОБУТАХА ЕДНО НАГЛО ЕВРЕЙСКО ДЕВОЙЧЕ КАТРИН,ДЪЩЕРЯ НА ЕВРЕЙКА ОТ ФАМИЛИЯТА ГОЛДСМИТ...НИТО ВЪЗПИТАНИ,НИТО АРИСТОКРАТИ.В НОЩША НА 31 ОКТОМВРИ,ЧИЧОТО НА КАТРИН И БРАТ НА МАЙКА Й,ЕВРЕИНА ГАРИ ГОЛДСМИТ И ЖЕНА МУ СА СЕ ПРУВАЛИ И БИЛИ В ЕДНО ЛОНДОНСКО ТАКСИ КАТО ЦИГАНИ-ТОВА Е РОДА НА КАТРИН ЕВРЕЙКАТА.ПОВДИГНАТО Е ОФИЦИАЛНО ОБВИНЕНИЕ СРЕЩУ ЧИЧО Й ЗА ПОБОЙ.ЖЕНА МУ Е ПАДНАЛА НА ПАВАЖА И Е БИЛА В БЕЗСЪЗНАНИЕ.....А ХАРИ СТАНА ПОДЛОГА НА НЕГЪРА ОБАМА И МУ ПРОБУТАХА АФРИКАНКАТА ОТ ТРЕТА КЛАСА МЕГЪН МАРКЪЛ ДА МУ РАЖДА НЕГЪРЧЕТА..НЕ МОЖАХА ЛИ ТЕЗИ НЕЩАСТНИЦИ ДА СЕ УСЕТЯТ,ЧЕ ГЛОБАЛИСТИТЕ ГИ ИЗРАБОТИХА ГРОЗНО И ИМ ПРОБУТАХА ЕВРЕЙКА,А СЕГА ПОТРИВАТ РЪЦЕ ХАРИ ДА ВЗЕМЕ И АФРИКАНКАТА...И ДВЕТЕ НИКАКВИЦИ.ЗАТОВА СЕ ВНИМАВА КОГО ВОДИШ У ДОМА СИ ЗА СЪПРУГ И СЪПРУГА И ТУК ИСТИНСКИ ПОДКРЕПЯМ ЧАРЛЗ В ИЗБОРА НА КАМИЛА.

"Забравил шута ранга свой...." И и хвръкна главата на принцесата!

ХОРА, лекувайте се от злоба и завист, че няма да ви върви в нищо.

КЕЙТ Е ТОЛКОВА ПРЕХВАЛЕНА,ЗАЩОТО Е ЕВРЕЙКА ПО МАЙЧИНА ЛИНИЯ.МОМИНСКАТА ФАМИЛИЯ НА МАЙКА Й Е ГОЛДСМИТ.ЧИЧО Й,ГАРИ ГОЛДСМИТ Е ЕДИН УЯЛ СЕ И НЕВЪЗПИТАН ЕВРЕИН ,КЪМ КОГОТО БЕПЕ ПОВДИГНАТО ОБВИНЕНИЕ НА 31 ОКТОМВРИ,ЧЕ Е ПРЕБИЛ ЖЕНА СИ.ОБЩО ВЗЕТО ПРИНЦ УИЛЯМ И ХАРИ СЕ ОКАЗАХА МНОГО ГЛУПАВИ МОМЧЕТА КАТО МАЙКА СИ-НА УИЛЯМ ПРОБУТАХА НАХАЛНАТА ЕВРЕЙКА,А ХАРИ СЕ ВЛАЧИ С ТРЕТОКЛАСНА АФРИКАНКА,КОЯТО ЩЕ МУ РАЖДА НЕГЪРЧЕТА.НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГИ НАКАРА НАСИЛА.АКО НЕ НОСЕХА ГЛУПАВИТЕ ГЕНИ НА ДАЯНА,КОЯТО БЕШЕ ХУБАВА,НО...ГЛУПАВА ЖЕНА ОТНОСНО ЛИЧНИЯ СИ ЖИВОТ.ЗАТОВА ТОЛКОВА ЛАНСИРАТ КЕЙТ-ЗАЩОТО Е ЕВРЕЙКА.ЗНАЕТЕ,ЧЕ ПРИ ЕВРЕИТЕ ЗАКОНА Е,АКО МАЙКАТА Е С ЕВРЕЙСКИ КОРЕНИ И ДЕТЕТО СЕ СЧИТА ЗА ЕВРЕЙЧЕ.

да ми обясните това като "връзката" дали Кейт е с еврейски произход, или не, светнете ме, ако обичате

Непрекъснато, напоително и целенасочено всяка седмица има поне по една новина за тези влечуги. Извинете, но не мислите ли, че е вече става прекалено да ни навирате новини за тях под носа. И друго, разберете, че ние българите никога няма да се прекланяме през разни "кралски особи", както англичани, французи, испанци и т.н., защото сме родолюбци, защото сме индивидуалисти, защото сме по-умни и по-начетени. Айде, чао!

Е хубаво де, и какво от това. Тези хора са сноби и нямат никаква представа от обикновения живот. Голяма новина, че била танцувала или точно с какво е обута. И ние танцуваме български хора много повече. Вече ми стават неприятни с техните превземки. А Кейт за разплод ли я ползват - ражда на конвейр. Отчитам единствено, че са интелигентни, а не като нашите жалки и прости "випове".

Дансинг Беър, МИЛФ едишън :)

Стилна и прекрасна жена.

Ти от де знаеш? Да не си роднина на херцогинята?

Вижте хората какви са им виповете. Пуснете си после ВИП брадър и вижте как ТВ индустрията иска да ни принизи като казва, че това са успелите и важните

И какви са им виповете "на хората"? В Англия също има Вип брадър, известните им персони там се държат като пълни идиоти, нашите могат само да им дишат праха в простотиите, които вършат и говорят в тяхното предаване. А тия, принцчетата в новината, не са випове, а аристокрация. Отглеждани с векове от данъците на англичаните тотални паразити, ами длъжни са да се държат прилично...поне пред хора.

И тия двамцата ли са се подвизавали във Вип брадъра и пляскаме пред талавизотите, радията и им махаме с вестниците?! Или те си живеят вечно там, а ние им се възхищаваме, особено редакторката