Класираха най-добрите любовници по националност

Австралийците оглавиха класацията за най-добрите любовници в света, като редом с тях на почетната стълбичка се наредиха южноафриканците и американците.

Обратно в новината

Коментари - Класираха най-добрите любовници по националност | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз лично предпочитам балканците.

Заговорили се мъж и жена в бара: -Какво работите? -Сексоложка съм. Сега изучавам кои са най-добрите любовници в света. И знаети ли какво се оказва? На индианците са им най-дълги, а на поляците най-дебели. -Аз не ви се представих. Приятно ми е - Винету Козловски... Та така за виртуалната любов и сайтовете за запознанства.

Има си хас ти да си направиш класацията, и да не се класираш на първо място. Колко му е...

За австралийските любовници едно съм сигурен - от акцента им жените се смеят нонстоп и затова са най-добрите:P

Ти да не ги бъркаш с македонските? В Македония човек няма как да изпадне в лошо настроение - достатъчно е да прочете някой надпис или да чуе нещо по радиото, и ляга и почва да рита да се хили...

Chefo77

Сега - за любовници ли става дума, или за е*ачи? Защото не се сещам за нито една жена, която да иска любов в леглото. Всичките искат мъндрагосване ...

за германците нещо? ок ли са?

Ще е интересно някой с личен опит да се произнесе :) по информация от трети лица като цяло - да

Ти в Германия ли си?

Не, но работя с Германия и много харесах един... но ми се струват малко срамежливи и странни..

А? Къде сме ние??

Вие сте доста зле :) не за друго, просто не знаете как да се отнасяте с жените

По себе си ли съдиш?

Такива класации освен смях друго не будят в мен. По нататък се отнася само за хетеросексуални. Голямо удоволствие от секса може да изпита всеки с всеки. Има обаче само едно условие. Да е уцелил момента в който много иска да го направи с определения човек. Ако този момент съвпадне с момента и на другия е върха. Същото така "новото" по-често води до такъв момент. Като новата играчка. Нищо кой знае какво няма в тази работа. За мъжа хубавия секс си е просто хубав секс. И честно казано не съм чул за мъж да откаже секс ако му предложат дори и жената да е грозна. Все пак е жена и това е достатъчно. При жените е малко ама малко по-сложно. А кой кога бил добър или лош ... пак зависи от момента. Двама едни и същи партньори могат да направят върховен секс но и никакъв.

Хахаха, поне сетиха ли се да проверят на какъвпринцип са "оценявани", след като сайта е за виртуални връзки предимно. Австралийците и южноафриканците са набедени за страстни, защото се асоциират с южни - демек са по- hot :))) А за американците е ясно - те преобладават в сайта и сами себе си ласкаят. Мдааа.

Cтрахотни са австралииците,алфа мъжкари отвсякъде ,ама не са верни въобще,американците са малко по-добре в това отношение

Е, голям експерт се извъди, че и от личен опит си направи изводи. Може да си вървежна, ама чак такъв опит, че да правиш статистическо проучване..., айде мерси.

А къдей ГАНЬО????

... ниско, по-средата... на нивото на мъдете... middle level...

Кои точно южноафриканци черните, белите или индийците, кои австралийци белите или аборигените,кои французойки черните арабките или останала някоя бяла....абе големо проучване е паднало!!!

във виртуален сайт...за виртуална любов...

кои точно американци- черните, жълтите, червените, белите?

Тайна, целта е да ги пробваш всичките.