Никол Шерцингер: Самотна съм

Въпреки двегодишната връзка с Григор Димитров, американската певица Никол Шерцингер се чувства самотна.

Обратно в новината

Коментари - Никол Шерцингер: Самотна съм | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Hикол, за това което са написали за теб, че си казала(ако е вярно), мога да го коментирам така: сCамотна си, защото си на върха на кариерата си, от там, пътя е вече надолу! Tи, си създадена от природата като жена, и то доста красива! Hе пропускай, момента да бъдеш любяща, любена и да дариш живот, на дете(деца)! Cега, ако си на 37 г. след 10 г. ще си на 47 г. и това е върха на природата ти да бъдеш майка и да бъдеш щастлива с това! Cамо, си помисли, милиони жени нямат твоята кариера, но са щастливи,.. и след това погледни, колко жени с кариера са нещастни(почти всичките)!! Cега, е момента, да спреш с кариерата и веднага да започнеш да правиш душата си щастлива! 3ащото, кариерата също има край, но красотата и привлекателността на тялото Cъщо!! Hе допускай, кариерата и красотата, и възможността, да си с някого и да имаш деца да те напуснат,.. 3аедно! Tогава, не само ще си самотна, HO,.. и Cъсипана!! Hяма, по голямо нещастие за една жена, да Hе бъде желана и обичана!! Kакто, ще угаснат светлините на прожекторите, по сцените на които си в момента, така ще угасне и светлината на съдбата която си градиш!! C остатъците(парите) от кариерата си, си направи сама живота щастлив! Hикой друг, не може да го направи, Cамо.. Tи!! B противен случай, не само ще си самотна, Hо, и нещастна, със свършила кариера и със остаряло тяло и загубена красота! Tи избираш, как да продължиш!! ;) пожелавам ти, да избереш правилното решение за себе си!!;))

Много си интересен, нали тя от самото начало на връзката с Григор казваше че иска да има деца и семейство. Григор само разиграваше топката. Значи не нея би трябвало да я съветваме, ако няма достоен мъж, който я желае и предлага тези неща на нея.

Ами да му поразиграва и тя малко топките, но и да прибере щеката на топло и влажно.

Наистина ли познаваш щастливи жени?!! Тук има ли щастливи? Някоя ще дръзне ли с ръка на сърцето да си признае - аз съм щастлива жена и винаги съм била такава? Да си щастлив е начин на мислене, което особено по нашите ширини никак не е разпростанено. От моята камбанария пък не виждам как Шерцингер би могла да е щастлива. Невъзможно ми се струва, но пък може да направи много хора щастливи!

Епа звънни ми! Може и по мейла да ми пишеш. Ама ако си някоя отвратитка - недей!

Оставям настрана размислите на каката, която е напълно наясно защо така се получава, но пак да си каже, че имала и други скрити добродетели и мечти, след като всичко друго е вече видяно. Има все пак и нещо забавно в цялата тази плява и това е надписът под първата снимка - "Никол Шерцингер сама на яхта". Първо, да я ожали човек, второ, да се запита, ами кой е снимал, а кой кара яхтата и т . н. В крайна сметка - жалка работа, безсмислени новини от снимка или по житейски "мъдрости" от социалните мрежи.

абсолютно си прав, много точно казано, жената си поства снимки у фейса, дир-овете си правят 'новини' от тва, ние си коментираме, всички са щастливи :0 пък горният колега как се е вживял, не е истина, какъв сърцераздирателен съвет й е дал...все е дно се познават лично от деца...аве жива да я ожалиш женицата, била сама :D

само валери божинов излезе най-прост. омисли живота на толкова жени... и... те пък съсипаха неговия...

В България има толкова села с дърти, но яки ергени. Госпожицата е във фертилна възраст и може да бъде ощастливена.

Точно тия са непоносими, вземи си обратно думите! Тъпи, прости, ама с претенции! Не виждам коя мазохиЗка би се занимавала с тъпо говедо, за да си прави сама проблеми ли. Много е жалко, че е тека, но ...фактите са текиви. Похабен човешки матриал. Не е достатъчно да мърдъш без дазнаеш защо си жив. Требе поне да имаш идея какво правиш със себе си. Иначе, да произвежда лайна, и говедото може.

Айде Гришу нещо се излага. Николчето с бившите и дружки тъмнокожи лонгдикери сигурно Гришу го има за карфица.

модератора взе вибратора...

Супер си е Николинчето. Успех й желая и на нея и на Гринго. ПС: абе Гринго, вземия я позадоволи тази жена бре м* му стара. Отпреде, изодзаде, направи я щастлива. Покажи й какво прави коча на овцата.

Даже не е толкова хубава. Виж Марчето Игнатова и Елеонора Манчева, по дават. Пък за безмисления и живот, да не говорим. Кариера! Гледам Илияна Раева. Световна шампионка, мъж, две деца, готвене, чистене и Кариера. Значи може всичко, само човек да не се лигави.

Точно пък преструваната Илияна Раева надали чисти!

така е като се забъркваш с булгаристанец. То тука нема една шастлива жена.

Седем години е била забъркана с англичанин, той що не я ощастливи?

Чуждият петел, пуяк се вижда.

Никол Шерцингер .... да ти имам проблемите ....

Николинке ела ни на гости ,ние сме трима братя ,закоравели ергени от село Кокорево,чакаме те с голямо нетърпение и гарантирано ще те излекуваме .Ти само ще ни правиш салатите и ще наливаш ичията,ще ни се киприш и кършиш снага, а ние ще те лекуваме ,става ли?

Това описание дето си го лепнал, описва болните фантазии на самотен онанист. Такива като теб, като теб са по-бързи и от светлината. В най-добрия случай може да прожектираш филма "Изчезнал за 10 секунди" на някоя селска баничарка.

Тази има голем сърбеж между краката, а Гринго е далече, затова дава анонс за нещо близко, за рендосване...

Тук се сетих за един виц: Отишла една жена на лекар и казала: Докторе, много ме сърби между пръстите на краката! Доктора казал: - Добре събуйте се обувките и си свалете чорапите. Гледал, гледал и попитал: - Според мен всичко е наред, не все пак между кои пръсти имате проблем? -Между двата палеца, докторе ..., отвърнала жената!

И ако имаше деца, какво? Щеше да ги разкарваш със себе си постоянно или щеше да ги оставиш на бавачката?

гришок оставяй я !

TIREX

сводницата му води гривести чернилки.

григор да внимава, азщото такова публично изявление означава само едно:"търся си някой да ми провери маслото, или с други думи казано, на пазара съм".

Аз също съм самотен. Хрумва ми - защо не се съберем.

Тая пък лелка какво се йлва , едно дете не напраи в тоя живот да и е утеха !!

Ох, Никол... Нали всичките ти участия и ангажименти те правят толкова състоятелна колкото си. После след време ви дават с Григор пак тук как си гледате кефа на някой остров. Стига мрънка.

Толкова ли няма пари да си купи един силиконов мачо със сменяеми уйове с вибратори, ебе до пушек и запалване.

с посредствени дадености, възможности и съмнителен интелект е обсебила 26 годишния младеж е го гняви както си иска. Чудя се : не я ли е срам поне мънчко или изобщо е игубила нова чувство?

Кой когото и да гняви без любов е грешно.

Софийския казанова съм и ще съм втория българин който ще я ебе

яша стискаме ти палци - да се не излагаш викам само! че целио форум ше страда

Тая е изморена от лукс и миткане

я, спри да си губиш времето с интервюта, ами вземи да сготвиш една манджа. и да не я пресолиш много.взех си няколко дни отпуск и се прибирам тази вечер. и да не забравиш да пуснеш прахосмукачка и да забършеш праха. за банята и тоалетната няма да ти напомням. хайде. до скоро. а, и да смениш чаршафите !!!

Домакинската работа не е безплатна. Тези двамата пари си имат, тук цената е друга вече. Отношение, подаръци комплименти.

Не може и пари и добра връзка.Жени разберете най-накрая парите не са ключа за щастието.Ключа е верността и взаимното уважение.

В "ТАЗ" ИНДУСТРИЯ, Станеш ли бабе, Самота те зове, Възпалени сливици, В добавка, От Орална Загрявка...!!! И разни други изненади От кои се гади...!!!

Тая мома ли е ?

... човек е...

Самотна си душко, защото си тъпа и не си знаеш мярката. Не може да мечтаеш за младо и силно момче като Гришо, в разцвета на силата си. Да, малко е смотан хасковски каун, но не е глупав и се осъзнава след време и няма да ти посеее семето. Намери си някой чичо или дядо, ама не щеш, искаш агнешко, но в крайна сметка ще си останеш сама с претенциите.

По-добре си намери ти, да не луднеш безвръзвратно.

Гришока смотан !? да беше видяла мен на неговите години от ръб по-ръб от тъп по-тъп а Гришока е много умен и се държи зряло за възрастта си - не случайно върти тая поизчаткала кака де незнае к-во иска

много е симпатична и гришето е страхотен, ама не знам какво се брои за "връзка" между двама с толкова натоварени графици ....на мен ми прилича на маркетинг, не на връзка, ама те си знаят ....разбира се, че успехите им са изисквали страшно много жертви, но...това си е техен избор

Седя и чета тук коментарите и не спирам да се чудя на ориенталското мислене на някои хора. Защо била правила кариера, а не се е задомила млада? Хора, в 21ви век живеем, жените отдавна имат право и възможност да се развиват професионално, а не само вкъщи до печката с децата! Имала е талант-гласът и е много хубав-имала е и шанс да пробие и го е направила!Сега е милионерка, обиколила е света и си живее живот, за който аз и вие не сме и сънували! Сигурна съм, че и останалото ще си го нареди. И стига с този биологичен часовник-на 39 още е във фертилна възраст, ако пък не може-ще си плати на сурогатна майка, тъй че не я мислете, нейната е лесна!

А, не че нещо... ама оплаква се жената, за пореден път... Та затуй... такова... Иначе...

Разбрахме , че твоя и на Никол приоритетите са кариерата и парите. Това не е универсално правило обаче.

Много хора се стремят към пари и кариера. Проблемът обаче е, че за мъжете се счита за нормално, докато за жените е престъпление!

абе калмук трява да са е сгодила досега да са напрайли сватба тъпана да е ударил че и поне две деца да има да са грижи за тях и за мъжа си когат са връща отруден от работа да му сготви да го опере да го оглади другото са глупости и еврогейски ценности

Ашколсун - мъжка приказка.

от нейната кариера поне пари падат ами като чуя някой софийски офисни плъшоци с 2айфоня и 3 кредита да ми гопворят глупости за кариерно развитие и да плащат луди пари за едни малки кутишки апартамен4ета и ми призляаа от тез думи- кариера и амбиции , то тъпо като гьон амбициозно било - викам евалллата само да не ме занимааш !

Свръхегоизма, като всяко прекомерно нещо си е гадно изживяване.

Григоре!

Гришата загуби още един сет.

От тоя "турнир" само ще спечели, ако го пропусне. Много. Много много.

Абе кой я знае как се пори, ама се прави на светица.

Григорий ако не стреля ще го отстрелят.

Гришо ако не се прикрива добре, "ще го отстрелят", като глухар. Макар че е повече бройлер. Ама, "момата" вече не подбира.

Ох, и тебе ли да те мисля!

Ила, шъ тъ развеселим и разсеем, иначе да не ми викат Станко чепа. Хау!

Станко, моля ти са ве - пари шти дам, кот искаш шти дам, само го уттърви от тая *.

Значее, решението е много просто. Григор да й направи поне едно григордимитровче, че да има с какво да запълва времето си между пътуванията си. Пък ако се разделят вбъдеще ще има нещо за спомен от нашия Ас.

Почва да и идва акъла. Дано не е късно !

Късно е!

Па да си купи булит от формула 1 или картинг да си го кара сама :)))

да мини през Аскюво, левенти мноо и ке я следват !

Ама все едно чувам черната Златка да се жалва, че никой не разбира дълбоката й дупевност. Пардон "душевност"

Тая си е чочарка. Що мухи са кацали на плодовата и пита, край няма. Явно всички са я приемали като нещо несериозно, еднодневка, която таковаш и хвърляш. А вината за това си е само нейна. Гришо и е последния влак. Той изпусна питомното и сега се държи за баба си

Какво очаква? Григор да зареже тениса и да хукне да я придружава по света! Турнирите следват един след друг! Нито Луис, нито Григор са мъже без кариери! Не прави подходящ избор! Да си намери някой, който да я следва!

е на мара отварачката бившия ще й е таман ... :)

Нашият аскьовски каунь къде дреме бе? Хиляди мъже биха убили за такава жена, той сигурно сам лъска ракетата

Да -биха убили да не са с такава дърта разпоретина, прав си!

Готов съм да дойда в обятията ти! Приеми ме, самотнице!

Е Дришо нали уж и продухва тръбите, или и пениса му е като тениса, все ма-ааалко не му достига....хихи :)