Тя признава, че трудно намира баланс между личния живот и славата, че “изпуска много” поради натоварения си график. А успехът невинаги носи щастие.

Вижте самотните екскурзии на Никол >>

“Всеки, който е успешен в кариерата си, прави жертви. Всичко е в това да умееш да жонглираш и намираш баланса. Аз пропускам много неща в живота. Трудно е, няма да лъжа. “Непрекъснато пътувам и винаги съм сама. Мисля, че всеки в тази индустрия се чувства самотен”
, сподели Никол пред The Star.

Американската певица и преди е признавала, че славата се отразява негативно на личните й отношения: “Връзките ми страдат, погледнете ме, не съм омъжена и все още нямам деца."

Американската певица в момента е гадже на родната тенис звезда Григор Димитров, като двамата откриват любовта през 2015 година. Преди да се влюби в 26-годишния сега българин, Шерцингер се срещаше с аса от Формула 1 Люис Хамилтън. Двамата обаче се разделиха след 7-годишна връзка.

Никол признава още, че с натрупването на годините на човек му става все по-трудно да балансира, но тя се старае да дава най-доброто.

“Бих казала, че с възрастта става още по-трудно да намериш равновесието. Времето е всичко. Когато нещата са подредени, е по-лесно. Човекът винаги може да направи жертва, но въпросът е дали си заслужава или не”, казва Никол, цитирана от Sportal.