Разведените се чувстват привлечени от по-подходящи партньори

Когато става въпрос за търсене на любовта, на повечето хора може да им се струва, че историята на миналите връзки не е от голямо значение за бъдещите.

Обратно в новината

Коментари - Разведените се чувстват привлечени от по-подходящи партньори | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най- голямата допускана грешка след развод е търсенето на нов партньор. Това време може да се посвети на децата.Любовта никога не идва,когато я търсиш. А и повечето разводи са поради наличието на вече нов партньор.

И аз считам за грешка непременното търсене на нов партньор на всяка цена. Напротив, едва когато човек се кротне и си стане самодостатъчен, оценява една връзка и може да изгради трайни и стабилни взаимоотношения.

Ако оставим настрани факта ,че днес брака е напълно обезмислен , да се жениш /омъжваш / втори път е истинска глупост ! Вероятността за развод при повторен брак е двойно по-голяма !

Дая беха изеснили, че далеч не секи разведен си вади поука от грешките. Който си е извадил поука, може и да намери нова връзка. Който не е ке пофтаре старите грешки доде се научи. Ако си намети будала да го трае, може и да остане известно време в друга връзка, ама пак не вовеки. Като цело, който забраве историята на грешките си е осъден пак да я поФтори.....и там веке прошка нема...защото Господ дава, ама в кошара не вкарва.... Като основно правило - не прави на другарчето онва, дето не искъш и на тебе да ти се прави.....:-) Видим ли некое добиче да го прави, мементално напускам...... Двойни стандарти ли! НЕ ФАРФИ!

Колко много ненужни думи, че и на някакви международни /!/ експерти се позовават... Изгубих си времето. Всеки се оправя, както може. Истината е, е разведените или се затварят в себе си, или карат наред, дано се получи. И не е ясно кой е по-нещастен - "укрепилите" брака или напусналите...

Това част от дневника на лузърите ли ще да е?