Венета: Няма да налучкате кой е Ст. И.

Венета Райкова, която преди дни, направи откровена изповед за авантюрата си с тайнствен мъж в миналото, отново засегна темата.

Обратно в новината

Коментари - Венета: Няма да налучкате кой е Ст. И. | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Налучках го. Ст.И. е Милко Калайджиев.

Няма да налучкате кой е Ст. И. По повод това го преместих от левия в десния крачол

Досадница.Защо не работи като икономист или правист а се бута в телевизийте?Както е взела вишУ по право и икономика така ще вземе и вишУ по психология.Знаем ги тези "вишистки"с лопата да ги ринеш защото само за наторяване стават.А и 10 висши да вземе си остава на нивото "музикантката" на Ванко 1 и бъркащата в гащите на чалгаропитека ВасилкА.

Кой се вълнува от това али бая ви плаща да се чува името и????То да беше един двама та да се чуди човек а хората помнят и знаят колко легла е ''опитвала''..

Как ще спя сега като не знам кой е Ст. И.? Моля те, Венета, не ни мъчи вземи дай няколко интервюта в поне три телевизии и няколко жълти вестника по въпроса. А защо да не направиш цяло предаване посветено на тайнствения ти любим. България има нужда от това. Пасти няма..

педалана снимката ли е красавеца

право и икономика- ето защо това са наи пропадналите сфери в бг

От мнението ти веднага става ясно, че не си учил нито едното, нито другото.

От тази и чеп за зеле не става, а тя за три висшета ми говори....Боже колко прости жени има на този свят, а те си мислят, че са умни!

Защо се учудваш, та тя е една проста селянка!

"Висшета"?! И после ТЯ била проста?!

Поредната кучка разказваща магистралните си забежки!

поредната кифла готова да раздуха най-гнусните подробности от примитивното си битие само за да се говори за нея

Не може ли да се снима в едно ганг-банг порно с 10 негри. Да и запушат поне за малко твърде широките отверстия на тая.

Станими(р) Идатаоньодов? Ама наистина ли, Minuette Raikova?

Тодор Иванов Славков, тя самата го е разказвала случая с вилицата

Не ни интересува. Тази история е претоплена манджа.

Ееее,то не бяха комплекси,то не бе чудо.Умният човек не занимава публиката със себе си.Смешна е.Всички сме чували какви ги е вършила...Не случайно получи мястото на НиЛо.Лика-прилика са си.

Вени трябваше да запишеш реклама и шоубизнес в НБУ, а не психология там щяха да те научат как се прави истинска реклама за книгата ти . Защото по този начин както го правиш изглежда.... ти си отговори умна си.

И само да вметна, това че учил по една година в Магистърска степен, не значи че си придобила друго висшО! Само за информация на ВИнетка!!!

Завършила две безполезни висши, които не практикува, а интелекта и поведението са като на шестокласничка. Толкова личат висшите, че ако не се похвали сама никой няма да се досети. Купила си дипломи за да се превзема пред камерите, същото правеше и Николета и без дипломи.

Венето!

Като знаем колко "красив"/"във форма" е мъжът ти, и като си спомним как си развяваше мръсните чорапи за да го спечелиш след гадната секс сценка със Зара, представаме си какво ЕГО на какъв "красавец" ше е

Лека поправка. Не беше Зара, а една друга. Не се сещам сега как се казваше.

Няма да разберем кой е Ст.И., но със сигурност знаем за Ванко 1, Любо Ганев и т.н. - да не ги изреждаме, че последният едва ли ще може да затвори вратата! За това жена със съмнителен морал да се прави на това което не е си има диагноза. Скоро ще стигне и до този урок. И само да вметна, не броят на висшите образования и написаните "булевардни книжлета" те правят интелектуалец!

....и Л. Ганев ли бе....ужас

Вени, знам кой е Ст. И. ,ама нали се разбрахме никога да не говорим за тройката която правихме?

Я да видим: Стоян, Станимир, Станислав; Иванов, Илиев, Иларионов и т.н.т. А на бас че някоя от комбинациите е вярна!

Стефан, Стилян, Станко... Ст.иснат И.нвалид Ст.рашен И.ндианец ..................

Стамат Иларионов.

Не ни и интересува....

Ми то из имах авантюра с един Ст. И. по това време и на това място....та може да сме баджаначки...ха ха ха.....

със Студент от Икономическия?

И пет висши да завърши, ще си остане символ на амбициозната посредственост.

По-противно и повърхностно същество от тая не съм виждала. Това е жалка поповса особа, готова на ВСИЧКО. Отвратена съм от нея и от btv, че ѝ дадоха ефир. Отвратена съм и от това, че се пише за нея.

Няма да налучкаме, защото той е плод на въображение..... и "журналистически" похвати с цел повишаване на рейтинга.

Венета: Няма да налучкате кой е Ст. И...! Отговор: Не ми и дреме...!

Аз не мисля, че някой се опитва да налучка.

макар да е завършила две висши образования - право и икономика - е амбицирана да завърши с отличие и психология

То пък едни разсъждения за егото, нЕма що. Личи си, че "набляга" над психологията, за да опознае себе си.

Венета, кажи моля ти се кой е този Ст.И. Вече не мога да спя. По цели нощи само това гадая. А чувам, че и по улиците хората само за това си говорят. Всички се питат кой е този Ст.И. Вече не се издържа.

За Венчето ми е през онази работа, а за горкия Ст. И. пък въобще не ми дреме!

Не знам защо тази толкова си е повярвала? Дано поне в сек*а е била добре, че да не съжаляват мъжете, дето са я бутали напред...!

В.Райкова-една противна жена!

Тая жена очевидно си е въобразила, че е някаква значима фигура и буди интерес ...Ей, боже егати смешните и жалки хора, които с цената на всичко си правят реклама тая да си продава книгите една друга безумна "личност" (миглена каканашева) да си продава дрешките.И това ми било вип нямам думи а и двете са просто жалки отре..и.

Вярно е! А и тая Миглена се сърди, когато я нарекат Миглена. Била МЕГЗ хахахах Кой го измисли това отвратително съзвучие!?!?!?

МИ ТО ПРОСТО НЯМА ТАКЪВ ТОВА Е ПРОСТО ЕДИН КЬОР ФИШЕК НА КАКА ТИ ВЕНЕТКА....ЩОТО УСЕЩА Е ЧЕ НА ЗАЛЕЗ И ТО FOREVER!!!!!!!!!!!!!

ОТ КЪДЕ ГИ ВАДИШ ТИЯ МУХЛЯСАЛИ СЕНЗАЦИИ МА ВЕНЕТО...............? ТОЛКОВА ЗА НИЩО ВЕЧЕ НЕ СТАВАШ.И ОТ ТУК КАТО ТЕ ШИТНАТ ВЕЧЕ ЩЕ СТАВАШ КАМАРИЕРКА... МАЛКО ПО - СИ ПОЧЕЛА ОТ НИКОЛЕТА МА ПО СЕКСАПИЛ СРЕЩУ НЕЯ ДА БЯГАШ НЕ МОЖЕШ ДА Я СТИГНЕШ.ХОРАТА ГЛЕДАХА ПАПАРАЦИ ЩОТО НИКОЛЕТА Е ТАМ.СЕГА ТЕБЕ КАКВО ДА ТЕ ГЛЕДАТ ТИ ВЕЧЕ НЕ СТАВАШ...ТЕ ЩЕ СЕ СЕТЯТ ПРОДУЦЕНТИТЕ И ЩЕ ТЕ ПУСНАТ ПО ПЪРЗАЛКАТА...КАТО СИ ВИДЯТ РЕЙТИНГА.ТИ САМО ПОЧАКАЙ НИТО СИ УМНА НИТО СИ ПРОФЕСИОНАЛИСТ.ТИ ПРОСТО СИ НАХАЛНА ....

кво да налучкваме?! Ти си толко ... семпла, че сама ще ни кажеш. Горкият човек! След толкова години, когато е решил вече, че му се е разминало - и ФРАС, Винетка почва да му развява онуй из медиите. :)))

цял месец ли ще ни занимавате с курвенсите истории на една тв прост*ка.

Азис го каза преди време - Венета има проблеми с "ми-ми-ми". Щом с един "ми" не може да се справи значи нещо й куца генерално в отношенията с мъжете. Тя обича да получава, но не умее да дава. С годините ще изглежда все по-смешна.

Само си пробутваш някакви тънички рекламки Ванетке.....

Страхил Илиев

Не се и каня да го лучкам. Твоите курвенски фантазии не ме интересуват.

Преди години боцнах тая В. Р. на вилицата и още съжалявам и се лекувам. Не налучквайте, че ме е срам. И онова в книгата е някой друг, не я купувайте.

ми е противна тази жена

Някой пита ли те, кой е, че си тръгнала отново да се изявяваш? За теб е по-важно: Ти знаеш ли кой е?