Вижте афтърпартито на VIP съквартирантите

След финала на VIP Brother съквартирантите се събраха на традиционното си парти в чалга клуб.

Обратно в новината

Коментари - Вижте афтърпартито на VIP съквартирантите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На снимките виждам боклуци и салфетки. Къде са ВИП-овете и защо дира ни занимава с глупости (освен ако не осребрява рекламата от БИАД)?

Това са безделниците на България. На външен вид го докарват, но отвътре са кухи.

То и на външен вид само двама трима са го докарали.

Виждам едни простовати чалгаджии,които даже не знаят как да празнуват.Тъпо.

А къде е Джулката?

Слушайте само "Енджи"! Другото не е музика.

тото пристигнал с майка си. дали си ляга после с нея. уж мъж ама под мамин чехал.

Как може да има такива противни хора на Земята като тази Мегз? Много грозна в лице, много ината и простичка. Малък човек. Най-гадния биг брадър форевър.

И голяма заря в центъра на София след 12 часа а полицията и общината нищо не правят. В клипа който са сложили се вижда как се пуши безобразно в дискотеката и пак нищо не правят общината и полицията. Но ако си едно малко кафенце и се пуши вътре и правиш фоерверки след 12 часа ноща ще те закрият завинаги.

...." aftar partito -овете"....маико мила ?!?!!... "варви народе вазродени "....варви да не казвам на кaде.....а после професор Xристов бил виновен ?!???!!!

В задачата се пита: "С колко човека изневери Александра в тоалетната по време на афтъра?" И не забравяйте - "Любовта е ПЛЮЩЕНЕ!"

Ами чалгари в чалга клуб. Няма да отидат на театър я.

Най-просташкия Vip Bradar досега.На знам какво правише там М.Хранова там от целия Бг елит,ама то човек заради пари какво ли не прави. Резил,резил,ама много резил.И всичко заради едни финикийски знаци.Ужас.

А Хранова е достатъчно умна, за да знае на какво се подлага.

Тези недуразумения Дание и Александра защо ни ги навират непрекъснато в полезрението? Счупиха им се вратовете от рогата, които си поставиха, а сега трябва да им гледаме лиготиите във всички медии. А Тото да вземе да си купи някоя дрешка с парите от формата, че тоза горнище от анцуг се колоса на него.

Деградета........

тоя пък Тото,защо все с майка си...

Подминатите от еволюцията чалгаропитеци не представляват никакъв интерес.

Една истинска Българска звезда направи фантастичен мач в Лондон! Браво Гришо !!!! Тия безкрайно неизвестни върколаци от азиатско- катунарски произход не заслужават коментар :)))

Аспарухов.

Антиреклама на пластичната хирургия.

Сбирщина от плашила....

kirchevo

Абе Каса Ибе е добра

Но не е нито вип, нито българка.

пошлост и гнусотия!!!!Жалка сбирщина!

Ох, мъжът на Енджи!!!! Тряба да му забранят да се облича!!!!

жорко, в маалата изобщо ли нямате що-годе нормално изглеждащи екземпляри.

Абе, този си е доста добър екземпляр! Да са живи и здрави с Енджи!

Звезди?!? Кои, по дяволите са тези? Живея в България, но тия хора определено не ги различавам на културния небосклон!

Пропаднала нация сме---циганизация отвсякъде!

Циганията думи нямам

Това било ВИП-а на БГ, малиииииии. Тези формати са страхотни...толкова блясък, толкова интелект, стил...ох, думи нямам да го опиша....Едно и също от сутрин до вечер по всички телевизии...голотия, тъпня, ревове, инфантилно поведение, силиконови кукли...

Ох,много са отвратителни, грозни и кичозни

Де е Мара? Откупила си е присъствието с 3 бона?

От дир-а пускат възможно най-малоумните статии, които да провокират хората най-вече негативно, защото позитивните новини винаги привличат по-малко ефективно. Та така, докато всички нормални хора ги избиват балансите и не могат да скрият възмущението си, гледайки някакви човекоподобни гротески, които се хвалят с пари, които не са заслужили и статус, който не са достигнали, Дир-ът си печели парички от реклами и хич не му пука. Хората са огорчени, депресирани, ядосани, агресивни и опростачени, но на кого му пука, когато парите от реклами валят с всяко цъкане, с всеки коментар... Уви, няма будители като Паисий, няма спонсори като Евлоги и Христо Георгиеви, няма поети като Ботев, няма апостоли като Левски. Има само жадни за пари медии, политици, бизнесмени, "ВИП-ове" и обезнадеждени хора.

и гнус!

Вижте , колко много се е опростачил народа в България ?

Мегз не се научи да не застава до нормални хора, защото бие на очи и е смешна!

кошмар да те е срам че си балгарин

Най-бели/европеидно изглеждащи и интелигентно изглеждащи/ на купона на БеГе вип Брадър и най-хубави ливанците Енди и нейнйОт мъж. Изводите всеки да си ги направи. Каква класа с шеф ШкембиЙо,Сашка и Мегз луди луди зъби,Марги на възраст,Двамата други журналиста и музиканта на години и възниски и смачкани. Тото Прозтак.Роналдо-мангале. Джугани-мангале. Вип Брадър България.Леле ле,и таз Ванчето по шорти,що може би са я обрали и е нямало какво да облече. Мале ле,Леле ле. Вип,та вип. По скоро зип,на арабски. за не знаещите означава същото което е пак с три букви на български.

Да, Ванчето по шорти, но какви интелигентни бели бад..ци и каква прекрасна поза за прощалната сцена!

да ти имам представите за "европеидно", ами той прилича на сресан и изкъпан талибанин.

Красиви, млади и интелигентни българи са се събрали на литературно четене на английски от не кой да е, а Богът на Инглиша, Издиславът на любовта, г-н "Къде са ми краката", Сторарото на интелектуализма - бате Фики. :)

Енги Каксайбе може да кацне на железото тутакси...

Боже, пази България?

Съ-kypвирантите

Инфилтрат е най-гнусната, черна, лепкава и смърдяща фракция. Потича от боклукчийски кофи, дълго време стояли невдигани.

Прекрасни млади хора, с позитивно излъчване, интелект и аромат.Плениха ме ! Ще изгледам с удоволствие и Динко, Джино и Унуфрий днес от 20.00 часа.

наздраве колега, ама много от рано се почна...

Важното е да се УВАЖАВАМЕ

Млад съм, бре.Живее ми се !

Тотко отишъл на партито с майка си. Егати недораслякът, най вероятно още го кърмят.

така са повечето бг мъже! скоро гледах един друг изпълнител като него- Галин - и той с мама на участия и на работа ходи.

Клети БЪЛГАРИ!."Насладете" се на репрезантативна извадка на V.I.P БУЛГАР .Кретенизъм, дебилност и простащина в пълна мяра.А интелигентните, умните българи.... тях, кучета ги яли.

Баси партито , ебаси виповете.... Най европеидно изглежда мъжа на Енги - ливанеца.... Всичкото останало е като от сцена от Кингдъм Оф Хевън - само че армията на Саладин...

УЖАС НЕКАКЪВ....ОБИРАИТЕ СИ СЛАНИНИНИТЕ И МУСЛИТАТА ПРЕДИ ХОРАТА ДА СА ОБЯДВАЛИ

Много мургави шведи на тоз купон. И къде са виповете, не различавам никой!

Яли, пили и се веселили ! Честито на победителите ! Ама Кака Ванче за тренировка ли се е подготвила с тези шорти, гети и маратонки ?

тая касабие е ненормална. и 3 милиона куфари с рокли на малоумни принеси да понесе , все си остава една дразнеща конска муха с развален български и елементарен мозък на гнусна сплетница с телосложение на недохранен младеж

ЕЙ ЗАРДИ ТАЗИ ПОМИЯ ВЕЧЕ НЕ ГЛЕДАМ НОВА.