Закръглен модел предизвика слабите си колежки

Табрия Мейджърс реши да покаже как изглежда бельото на Victoria's Secret, ако е облечено от жена с по-пищни форми.

Обратно в новината

Коментари - Закръглен модел предизвика слабите си колежки | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Винаги ще има мъже, които си падат по дебели жени - ако щете да се пукнете и да ги наричате както си искате и да разправяте колко е вредно и т.н. Винаги ще има мъже, които харесват ДЕБЕЛИ жени. Молете се само да не са вашите мъже, хахахаххахаха

не покажете тази "красота" на 40-45 години. С висящите кожи, целулит и отпуснати гърди. До кога ще ни набиват тези нови модели. Не е красиво. Не е здравословно. Чист мързел и лакомия.

красива е уверената жена с излачване. някои жени нямат перфектни размери но са уверени и женствени вапреки това. други имат перфектни мерки и пак не им се получава. бадете нежни и усмихнати жени, това е наи-важното!

А, забравих да спомена - преброяването на чикиджиите, които сега не спят е още по-лесно - слагат минуси. Типично поведение на отричане, както ще кажат психолозите.

Винаги, когато има статия за дебела жена, в коментарите настъпва преброяване на чикиджиите. Лесно се познават - хейтят здраво. Признавам - познавам лично един такъв тип. Всяка му е крива - едната е стара - над 20, другата е с очила, третата - над 40кг...на 33 живее с мама и вечер (когато мама заспи) намира утеха в специалните канали.

Аз съм жена и трябва да ви кажа, че това момиче изглежда потресаващо... (не в добрия смисъл). Доста се е поизложила, снимайки се в толкова оскъдно бельо. Единствено е създала радост на извратеняците. Нормален човек, бил той мъж или жена, не може да се прехласне по толкова маса. Не намирам нищо красиво в двата комплекта цици (сн. 10).

Ами дебеличка си е, обаче не е разплута и е някак секси. Ако имах шанс не бих се поколебал.

Защо сте скрили коментарите, които казват истината.Дебела е.Нито е здравословно да е толкова тлъста, за красиво да не говорим. Освен ако няма някакво заболяване, се чу дя как може здраво, младо момиче да се търпи така. Над 35 съм, родила съм две деца, мъжът ми не харесва закачалки, но малко да се усетя отгоре с някое кило веднага взимам мерки, ей така за собествен комфорт.

А мъжът ти? Той чии мерки взима?

Не разбирам защо самите жени оценяват сами себе си по килограмите. Познавам скумрии, които на книга са с идеални тегло - височина, тегло...модели просто, а на живо са отвратителни - мърши с увиснала плът и стрии навсякъде, гнус те е да гледаш. Не килограмите, а общото излъчване правят жената да е красива - ако е стегната и свежа е по-хубава, отколкото с няколко килограма по-малко и провиснала като дроб.

Предизвиква... ама не е предизвикателство. То и Корнелия Нинова може да отправи такова предизвикателство... но и тя ще стане за смях. Като тази "кукла" с предозирано самочувствие.

Ей хора съвземете се. Това наистина ли ви харесва? Аз мисля, че дори и Рубенс тази би я фотошопнал наполовина

Нито едната, нито другата фигура. Нормалното и здравословното е по средата между двете.

... нормално... то & гроздето е кисело...

Мисля, че в статията се използват неправилни понятия. Това на снимките не е закръглено тяло, а дебело тяло и по-точно тяло на свиня-майка. Няма лошо да има модели за да представят дрехи за дебели жени. Но моля, нещата да се назовават с истинските им имена.

на тази жена ще й простя закръглените форми..но отвратното име табрия НЕ

nes. Of his experience, Jordan stated, "I didn't get knocked out or anything like that, but yeah there were definitely some slips, some jabs, some body punches."[8] Jordan had a strict diet in preparation for the role:"I stripped down my diet completely. Grilled chicken, brown rice, broccoli and a lot of water. I worked out two to three times a day, six days a week. And ... if you do that consistently for about 10 months your body will change."[9] Ryan Coogler stated that "That was [Jordan] taking real punches" and became "routinely bloodied, bruised and dizzy" from his fight scenes with Andre Ward, Gabriel Rosado, and Tony Bellew, all of whom are professional boxers.[10] Gabriel Rosado stated of Jordan's boxing skills, "Michael can throw down man. If you sleep on him in the street he might put you to sleep."[11] Ryan Coogler was inspired to make Creed from his experiences wi

Не знам дали следите други сайтове освен дир, но има скорошни проучвания който свързват жените който са с наднормено тегло и с диабет по време на бременност водят до деца с аутизъм и други умствени заболявания.

Тя баба ти си е мерила кръвното кога е раждала.... и е дъжала кантар в къщи да се мери като е носила бебе.... Кога па се извърдихте текиви разбирачи, откак станАхте разбирачи, и бебетата спреха дасе раждът. Кога никой не разбираше, кога саму се женеха, в един-единствен брак се раждаха по 15 бебета. Сега щото ноо разбирате, пък едно не моете данаправите и родите кату ората. 30% недоносени бебета по болниците, ако оживеат бременността .....това ако не е позор! Ко ядете, киселина ли! кога е имало недоносено бебе в миналото, освен по време на война. Буклуци, пък ше рационализират житейските си провали и ше пудросват мизерията си.... сакън да не се види колк сте зле.

Бабите едно време не са имали време да дебелеят, трудолюбието е било издигнато в култ, преди да дойдат комунягите и да стане точно обратното.Научиха народа на мързел и да търси аванта от държавната хранилка.

Защо показват тези свини и ни плашат с вида им тази от свински снимки печели пари

Хора, върви кампания да се приемат излишните килограми за норма! Около нас има все повече хора с излишни килограми - не позволявайте това да ви се струва добре или нормално. Повечето хора, изпитали лично обиди и подигравки в ранна възраст (дори и да не са за килограмите) приемат новата стратегия радушно, но истината е, че пълните хора НЕ са добре! НЕ са здрави и така полека лека се разболява цялото ни общество. Масово смъртността е свързана точно с излишните килограми - вижте съседните вестници. Сърдечно -съдовите болести са основната причина за смъртността в България, а килограмите се свързват с почти всички други болести!

Не, грешиш! Не да се приемат излишните килограми, като норма, а да не се подиграват на различните от мнозинството хората. Вкл. и с излишни килограми. Изключение са дебелите хора, които не осъзнават, че са физически непривлекателни и това е нездравословно за тях. Въпроса е "умници", като писалия преди теб да си затварят мръсните усти и да си пазят мнение в собствената проста кратуна. Нито знае какво е преживял някой, нито е негова работа. Работя по програма за хора с наднормено тегло, които искат да върнат теглото си в нормални граници. Почти 100% от жените (на мъжете не им пука толкова) ги е срам да ходят на фитнес, басейн, спорт на открито или в група заради типове, като споменатия мухльо. Голяма борба е да им прчечупя неудобството и да ги вкарам в зала. Повечето хора в интерес на истината ги подкрепят деликатно, но се е случвало да се намери някой тъпанар да се обади...

Tъпанарка си това си истината тая е свиня ти си мухла проста си глупачко малоумна си

Много ми е чудно как работите с хора, очевидно уязвими по различни параграфи, а толкова лесно си изпускате нервите и обиждате непознати хора в нета.....Горките ви пациенти или по- скоро говорите за себе си -дебела сте и нямате воля да се вземете в ръце и си го изкаравте на другите. Ако няма здравословен проблем, всичко е въпрос на ВОЛЯ.

От месокомбинат "Родопа" приканват закръглените модели да се върнат в кланицата, защото наближават коледните празници, а хората обичат да има тлъсто свинско с кисело зеле на трапезата.

Глупак

Глупачко проста дебела свиня си а не барби

Това което виждам по улици и училища е момичета на по 15-30 години да са много по-тлъсти от момчетата особено ученичките надминават 100 те килограми и гонят 200

Представям си връзка секс и тнт между нормален мъж 50-70 килограма и жена 110 120 200 и се питам мъжа ще оцелее ли.

На какво казвате по-пищни форми, тази е свиня.

Чудат се кво да правят аз например трудно качвам а ми се иска да кача 5/10 килограма а колега на работа иска да свали 10/20 но трудно сваля тъй,че всеки с проблемите си

Единият да започне да се храни или да изчака да поостарее, а другият да ограничи яденето и да започне да спортува.

Хубар съвет обаче, за съжаление организма човешкия е такъв,че има хора при който колкото и да се хранят трудно им се лепи и качват а други колкото и да спортуват трудно горят мазно и свалят и ако се случи това са само 2/3 килограма и те за 2/3 дни се възвръщат .Бодибилдърите и щеките едните не ядът и пият само а другите ядът по килограми меса на ден и са на стероиди и какви ли не боклуци за да станат чудовища като Шварценегер и това им коства здраветои умират на по 30/40 години.

в какво ги предизвиква? Да започнат да плюскат?

Стои и туй бельо като на свинче звънче .

Най добре за жена е да тежи над 40 до към 60 килограма а за мъж над 55 до към 75. Има жени дебели по 70 80 100 120 кила както и мъже и по-повече .Не е задължително да е висок/а и дебел/а може и слаб/а да е ,може да е нисък/ка и да е дебел/а трътлест/а. Хората са с различна костна система,организъм и тнт.Аз лично не харесвам тези който тежът над 90 килограма и мъже и жени.Също не е добре и на здравето затова и всеки по пълен иска да отслабне.Или всеки по-слаб да качи. Предпочитам жените около 45 50 и мъжете 65/75.Плюс минус 5/10 килограма

За всеки влак си има пътници. Всичко е въпрос на вкус. Жена от 45 до 50 кг, каквато казвате, че предпочитате и висока примерно 16 - 170 е торба кокали. Други път, предпочитат като тази на снимката... дебели

Средно статистическите жени в българия са високи от 155 до 175 и тежът 50-65 килограма а мъже има много по 180 но аз предпочитам тези по 190+ от 55 до 75 80 .Все повече средното тегло се увеличава особено при жените наблюдават се деца с тегло над 110 120 килограма много често

Като се говори за килограми задължително се споменава и ръст, защото едно е жена 155см и тежаща 55кг и съвсем друго 175см и 55кг. В първия случай ще е закръглена, във втория - кльощава.

Ако видя волеболиска/баскетболистка с ръст 190/2 метра предпочитам да тежи 55-70 килограма а не някоя 100 120 килограмова мечка дори и да изглежда слаба щека по-добре от колкото свиня.Шарапова тежи 58/59 килограма и е висока 186/188 и изглежда перфектно a Серена Уилямс е висока 175 и тежи 75 и изглежда като чудовище.

Ми ти си сигурно некой запъртък на 1.50 кинта и 55 кила, и бес пикало. То само пикалото требе по стандарт да тежи 2 кила. Оделно топките, още полвин кило. То затфа немате и топки, щото сте с деЦки размери. Сигурен ли си че неси копуваш с намаление гащите от деЦкия щанд. Околу мени, има саму мъЖе по над 1.85, и над 1.90, коуелгите са масово над 1.90. Това мъЖете. Жените, масово над 1.80. Ас най-ниската и трътлестата, сичките англосаксонки вадът страшни бедъри и стройна фигура, просто са дълги и кокалести. Ас съм толко дребна спрямо тех, че не се виждъм като дигнът тия баджаци и крака, на йога сешън или на пилатес. Не само сте дребни, но сте и недоносени, келеви, болнави и смотани. Що не ядете и спортувате повечко. изглеждате болни и като смъртници. Кацнем ли на Терминал 2, се едно влизам у гробищата - празно, кънтещо, и болнаво, се едно съм на погребение. Нема живот, нищо не мърдъ, нема усещане че си жиФ. Сичкото мътрво и изоставено, западнало и зарезано да се руши, пада и свлича.

Ти сиг цици немаш аз съм над 2 метра мъж а ква е тая злоба просто изразих мнение. Имам всеки орган който ми е нужен ти гледай себе си. Аз не обиждам .

Абе уйо, ти виждал ли си мъж 150см/75кг? А жена 195см/40кг?