Коментари - Бил Гейтс дари $100 млн. за борбата срещу Алцхаймер | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е па човека е умен бе :)...: има пари -повече от колкото харчи еми дарява си ги печели уважение по този начин и спомага на хората ...все пак със хората живее и с тях печели парите си знае че няма да ги взмеме на другия свят

Чувал съм една приказка, че човек като получи сума, е добре да дари 10% доброволно от нея. Ай да не са 10 %, ами както е сметнал един по-доле 0,2% - все е сума. Дадени доброволно, ще помогнат някому! А сега - държава взема колкото тя определи! Дава ги за тоя, което тя определи. Човека е като овца - доене и стригане! Ама аз не ща да съм овца! Затова е по-добре - всеки да се крие от тая смахната държава, да пеели и дава пари за доброто! А тя - да го духа!

колкото и пари да вади, от смъртта няма да се откупи

няма няма - никой не се откупил :))) то и аз кат тебе обичам парите ама като мразя тея дето ги имат парите не заобичват мене :))) ама нищо де то да мразиш ...кат онуй смърфче ...забавно ве :)00

Браво! Дарил е цели 0.2% от богатството си. Ше взема и аз да даря толкова - пеесе кинта. От друга страна, на този етап и всичките си 50 милиарда да даде, гусин Алцхаймер ще му свие сармите още в първия рунд.

Абе как сети да сметаш на човеко парите бре!? Инак бравус! :)

Не знам дали цифрите ти са верни, но знам, че той и съпругата му даряват за многобройни каузи. Лично аз нямам нищо против, че е дарил 100 милиона долара за борбата с Алцхаймер. Никой не го принуждава, това е лично решение. Направил го е - браво! Няма смисъл да броя останалите му средства.