Прогноза: Българката 5-а на ”Мис Вселена”

Анкета класира Николета Тодорова на 5-а позиция за предстоящия конкурс "Мис Вселена".

Обратно в новината

Коментари - Прогноза: Българката 5-а на ”Мис Вселена” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Масивна челюст, изкуствено, бездушно студено излъчване, тип "ледена кралица", надути по кифленски устни. Тоалетите изглеждат като от някоя втора ръка, евтини и лишени от оригиналност и фантазия. В сравнение с Тамара Георгиева е много добре. В сравнение с Мануши Чхилар не чак дотам. Пожелавам и успех.

Хубаво момиче. Желая й успех! Да се отпусне, да се усмихва и да бъде себе си, че скована е някак си. И да, снимковата колекция не е професионална.

Хубава е, красива е. Колко ще бъде хубава сред останалите миски, друга тема. Обаче тоалетите и обувките са ужасни. Ако с тези снимки участва, е направо срам. Да вземе назаем наистина модерни дрехи и обувки.

На снимка 16 има ли косми под мишницата или само на мен така ми изглежда? И защо си прави устата на патешка човка? Отврат! Не бива да я снимат от долу на горе, защото лицето й изглежда квадратесто и с масивна челюст, което нито е красиво, нито женствено. Иначе има чар.

Ами не се е била епилирала преди снимките момата.

И трета и пета, пак ще ражда чужденчета.

Същата е като Тоца Крокодила, не става за Мис, камо ли я пратим тая на Мис Вселена, за съжаление пак ще е посредствено участие, а това, коя ми била в интернет са глупости!

Голяма брадичка, голямо нещо тоя дзвер има...

Ммм, хубава е и си има всичко. Освен това има излъчване и чар! Браво!

Става за пет инг.

Интелигентно, но стоманено излъчване има това момиче. Красива е, но малко cold steel & gun metal отива. В сравнение с предишните ни участнички е класи нагоре.

Красавица! Браво! Най0накрая на тези конкурси да изпратим красива жена! Успех! Не 5-то, ами 1-во място пожелавам!

Най накрая красива жена!Успех!

Това Мис Вселена винаги ми е било смешно - има ли представителки от други планети?

На повечето снимки ми се струва, че все едно всеки път различно момиче е снимано! Не знам. На първата снимка много ми харесва, но на другите се чудех пак тя ли е снимана. Не че е грозна или некрасива спрямо първата, но просто е все едно друг човек. Но наистина има някак чист поглед, което е обнадеждаващо. Не е поредната селфи-нацупена-джука.

бе...да знаеш, не си само ти дето се чуди...

средно хубаво момиче, има прекрасен цвят на очите, изглежда като да е на 23-24 години- Леко закръглена. Най-големият й плюс е че не изглежда като к...ва, гледа чисто.

Леко закръглена?!! Перфектна е, в тялото! Младо момиче, има пухкаво лице и бузки, каквито повечето млади момичета, които не са изпостелели от наркотици или глад, имат. Според мен не е красавица, но е фотогенична, което в случая е важно. И, разбира се, много класи над караконджулите, които напоследък лансираха. Хубаво българско момиче, не от малцинствата.

Има я по бански на 13-тата снимка. Ако тя е пухкава - другите какви са? Има най-хубавите и стройни крака и най-големите "очи"! Може би, заради това, че има пълна пазва, ви се струва "пухкава".

Да е жива и здрава. Може да изкара цял живот без да работи!

Ми хубава е. Само ми изглежда по възрастна за 19 годишна. Иначе е хубава.

Ореолът, магнетизмът, харизмата са съвсем различно нещо от красотата. Те просто я допълват и и придават цвят. Придават живот на лицето. Много красиви жени и мъже има, но душата бедна и това няма как да не се отрази на крайното възприемане. Има и не толкова красиви физически хора, но с богата душевност, красиви усмивки, красиви мисли и умове и тези хора привличат и погледите и присъствието ни.

Липсва ми нещо. Може би чар, магнетизъм, не знам. Пожелавам й успех!

липсва една малка женствена усмивчица. тя би оправила нещата. сериозна е като инфаркт момата. иначе убавка.

Ще стане, бе. Ама отзад-напред. Хубаво момиче, ама не е интересно. Измит тиган - верно, качествен.

освен ако някой не плати колкото искат за 5 място.

За пръв път от много години насам да изберем мис България, която да е наистина красива. Евала!

Или аз съм остаряла, или някой е подменил критериите за красота. Не искам да съм лоша, но освен едно младо момиче със симетрични черти на лицето, друго....аз лично не виждам. На снимките с тъмна коса е в значителна степен по - добре.

У за цензурата и платените ви статиии

Не е грозна, но или не е фотогенична или е супер безлична.

Хубаво е девойчето и цица вади гледам, не е плоска като дъска. Само дето после ще стане хубавите ябълки прасетата ги ядат, както обичайно в БГ.