Рецептата за щастие на доц. Мазов

Актьорът, който се превъплъщава в доц. Мазов в сериала "Откраднат живот", разкрива себе си в откровено интервю за сп. EVA.

Обратно в новината

Коментари - Рецептата за щастие на доц. Мазов | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като го знам как фалира Некском!?За мениджър не става, пък за артист хората да кажат.

ДЕБИЛИ СМЕ 80 % ЗАЩОТО 85 % СА ПРОСАЦИ

Монев има специално излъчване. Правдоподобно играе. Този талант е видим. Много ни бива да критикуваме, но като застанем на мястото на критикувания разбираме, че тов, което прави не е лесно.

Много е симпатичен, хубаво играе. Разплака ме като страдаше за жена си в "Откраднат живот". Беше страхотен и в " Дървото на живота".

Що да не е готов, бре? На Моньо Монев добре би му паснал един монЬОспектакъл. И, да - по-добре сам, отколкото зле придружен!:)

за хора кат мен, простотията е щастие! язе сам Простак! да! но щастлив Простак! Треснах Главната Счетоводителка в обедната и тя ми потвърди, че сам Простак... Моньо кво знае?!? Малко според мен. Артист, Певец, Журналист - тава не са професии за мен. Тава са Палячовци. требе само хобита да са...

Надхвърлил четиресетака, приженило му се и пуснъл статийка платена в Дирника. Изредил си менюто, навиците, кога пърди, кога се уригва, и сега чека закъсала мереклийка да му кацне на хУра. Признавам, по-ефтино е от сайтове за запознанства и безкрайните и безплодни чатове. Тека, мереклийките, ке му удвът на гости с черпня и нова рокла с диамантена огърлица за да му се аресът. Дирника винаги е бил проЗд и тъп, но тези уникални дохОвни измерения продължават да се задълбочавът и да се изследвът непристанно.

пръцни и да не ти пука, кака!

Една универсална и добре скроена личност, а това, че е ерген, само говори добре за него, макар че не трябва да избира самотата за другар, защото тя е постижима за малцина, отдадени на специфичен творчески труд, изискващ усамотение от тълпата. Колкото до щастието, рецепта няма, защото то е вътрешно състояние, за което човек зависи единствено от себе си.

тава че е ерген, говори само ЗЛЕ! не става за другар! за чеп за зеле мое и да става, обаче!:-)))

Заради доброто управление на тези 360 човека дето е написал, сега тази компания не съществува! Иначе е прав, че все трвба да си знае мястото - артистите трябва да са в театъра и киното, а не в бизнеса или политиката!

Напротив, съществува. Порови в нета

ми БГ класика, той е завършил механотехникум, но управлява 340 човека. ..какъв да е резултата??? В БГ масово меринджеите са пълни профани без квалификация и за това и резултатите от меринджействането са плачевни.

А дали е само негова вината?! Обикновено е на по-високо ниво и най-вече на обективните обстоятелства. То у нас успешен е бизнеса само на ченгетата от ДС и мутрите, що народ фалира...